Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet használatos (8 db)

Itthon lévő (ma is használatos) magyar KÖZLEKEDÉSI TÁBLÁKAT hol lehet visszajuttatni a tulajdonosának vagy bárki illetékesnek?

Nem beszélgetni szeretnék, úgyhogy aki annyit írna hogy -Google-t próbáltad már? -honnan van -mire kell az ne is válaszoljon, címet vagy telefonszámot írjatok, köszönöm.

Legjobb válasz: "hol lehet visszajuttatni" - "becipelni nem szeretném" Némi ellentmondást érzek. Kerüljön vissza a gazdájához, csak csinálni ne kelljen érte semmit, ez jó :D Bárhol laksz, csak van a közelben valamilyen rendõri szerv. Kapitányság, körzeti megbízott, akármi. Ott leadod. Elkérik az irataidat, felvesznek egy jegyzõkönyvet, beleírják hol, mikor találtad, aztán ennyi. Õk majd csinálnak vele valamit.

"hol lehet visszajuttatni" - "becipelni nem szeretném" Némi ellentmondást érzek. Kerüljön vissza a gazdájához, csak csinálni ne kelljen érte semmit, ez jó :D Bárhol laksz, csak van a közelben valamilyen rendõri szerv. Kapitányság, körzeti megbízott, akármi. Ott leadod. Elkérik az irataidat, felvesznek egy jegyzõkönyvet, beleírják hol, mikor találtad, aztán ennyi. Õk majd csinálnak vele valamit.
A tulajdonos a helyileg illetékes közútkezelõ! A címhez pedig GOOGLE! Szívesen megkeresném helyetted, de nem méltóztattál leírni, hogy hol találtad a táblát, csak beszólogatsz!
Hívd fel a rendõrséget és mondd el nekik a helyzetet.
"A táblának mindegy hol találtam" Oké, akkor javítom: hol található most a tábla? Mert ha megírod szívesen kiguglizom helyetted, hogy melyik a legközelebbi telep! Béna gyereknek anyja veri...
Én nem nyúlnék hozzájuk, felesleges, hogy a birtokomba kerüljenek akár egy percre is. A végén még pont belefutok egy igazoltatásba és akkor hogy magyarázom ki, hogy nálam van? Majd elhiszik, hogy pont leadni vittem? :)
Küldd el a rendõrségnek vagy a közterület felügyeletnek, név nélkül, csomagban. Vagy csak tedd le az ajtajuk elé, majd õk tudják, mit csináljanak vele.
2. variáció: Ha látsz az út szélén állni egy narancssárga autót sárga villogóval xxx Állami Közútkezelõ felirattal az oldalán, akkor nyomd a kezébe valamelyik körülötte sertepertélõ dolgozónak!
A kérdező hozzászólása: A táblának mindegy hol találtam, kint a mezõn, minden úttól távol, ott ahol semmi keresnivalója nem lenne. Elküldeni meg nem fogom drága pénzért, becipelni sem szeretném nagyon, igazán kijöhetnének érte ha kell nekik.
"igazán kijöhetnének érte ha kell nekik." Nem fognak kimenni érte, pont leszarják! Tudod mennyi táblát lopnak el évente? Simán belefér nekik a költségvetésükbe az az egy tábla.

Hol lehet kapni vastag (nem egyszer használatos) műanyag tányérokat?

Curver márkából láttatok már valahol?

Legjobb válasz: Keress egy 100Ft-ost vagy hasonló üzleteket ott szoktak árulni ilyesféle tányérokat meg sok mást.

Keress egy 100Ft-ost vagy hasonló üzleteket ott szoktak árulni ilyesféle tányérokat meg sok mást.
Mûanyagboltban.


Lakásban használatos páratartalommérő készüléket, hol lehet kapni és milyet kell venni?

Legjobb válasz: Sima papirboltban vettem digit hõmérõt, ami jelzi folyamatosan a páratartalmat is, teljesen jó, mert összemértük egy profi készülékkel.

Sima papirboltban vettem digit hõmérõt, ami jelzi folyamatosan a páratartalmat is, teljesen jó, mert összemértük egy profi készülékkel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! utánna nézek....
Praktikerben van teljesen egyszerû, mutatós, analóg, de a Tescoban is vannak ilyen digitális órák, amik a hõmérséklet mellett a páratartalmat is mutatják.
Optikai boltok is szoktak árulni (Fotex, PhotoHall stb.), de a neten is utánanézhetsz.

Milyen fagyálló hűtőfolyadékok használatosak a mai autókban? Hogyan tudom megállapítani, hogy autóm hűtőrendszerében milyen a fagyálló típusa? . Milyen a jó mérő, amivel viszonylag pontosan mérhető a sűrűségük, hol lehet ilyet venni?

Van fagyálló s?r?ségmér?m amin kétfajta mérce van egymás alatt, és nem tudom egyértelm?en megállapítani, hogy méréskor mit is mutat. Szóval nagyon rossz! Megjegyzés: Három kocsiban kell mérnem, mindegyikben más a fagyálló szine.

Legjobb válasz: Tök laikusként: színe alapján. BERENER fagyálló vizsgálóm van, amiben két skála van amin próba kép megnéztem, nem sok különbség van az értékek közt, de a szín alapján beazonosított flakonon rajt a neve, száma.Berner.hu. itt kérdezz rá, nem olcsó. Persze akkumulátor savsûrûséget is mér.

Tök laikusként: színe alapján. BERENER fagyálló vizsgálóm van, amiben két skála van amin próba kép megnéztem, nem sok különbség van az értékek közt, de a szín alapján beazonosított flakonon rajt a neve, száma.Berner.hu. itt kérdezz rá, nem olcsó. Persze akkumulátor savsûrûséget is mér.
Fagyálló hûtõfolyadékból ne a legolcsóbbat vedd meg, mert azok marják az alumínium alkatrészeket. De aminek márkája van (Shell, Aral, Agip stb.) nem okoz bajt. Ha nem tudod megállapítani a sûrûségét, bármelyik tankolónál segítenek megmérni. A színe nem feltétlen mérvadó.

Hol lehet többször használatos terhességi tesztet kapni?

Legjobb válasz: Szia! Ilyenrõl nem tudok, csak olyanról amiben több db van...

Szia! Ilyenrõl nem tudok, csak olyanról amiben több db van...
szerintem sincs ilyen max olyan hogy tobb teszt van egy csomiban, pl 2es 5os de a neten mar lattam10es es 25 dbost is, de nem tudom ki vesz 25 tesztet, mindegy ilyet talaltam de mind egyszer hasznalatos
Ilyen teszt nincs, ha belegondolsz, te is tudod miért. A tesztet friss vizelettel lehet csak végezni, és pár perc után (minden tesztnél más) már nem is szabad figyelembe venni az eredményt. Higiéniai okokból senki sem õrizne meg vizeletben megmerített tesztkazettát, (hiába cserélhetõ benne pl. a papírcsík), ha pedig ki-/lemosnád, azzal módosíthatnád a következõ tesztelés eredményét, hiszen a vegyi anyagok megváltoztatják a vizelet kémhatását is.

Hol tudom megnézni, hogy a Nokia mobiltelefonokon használatos smiley-kat hogyan lehet hagyományos módon beírni?

Legjobb válasz: hangulatjel beszuras kivalasztod a smileyt nyomsz egy torlest es kiirja

hangulatjel beszuras kivalasztod a smileyt nyomsz egy torlest es kiirja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!