Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet harcsát (5 db)

Hol lehet venni ivarérett algaevő harcsát?

Legjobb válasz: Ezeket általában nem árusítják, akvarista fórumokon lehet találni, vagy a "csak ingyen vigye el valaki" kategória. Boltban ha kapsz akkor az átlag beszámított öreg hal lesz, átlag mindenki a nagyobb egyedeket választja ki a kishalak közül náluk ez 1-2 hónapos eltérést jelent. Viszont példa egy törzs vevõ fel akarja számolni a jelenlegi akváriumát profilváltás miatt, akkor azt úgy minden további nélkül átveszik, kõnyû eladni mert szép nagyok. A hátránya hogy nem tudod menyi idõs a hal, lehet olyan öreg hogy csak hónapokat él nálad, tehát én kerülném ezeket a kifejlett halas dolgokat.

Ezeket általában nem árusítják, akvarista fórumokon lehet találni, vagy a "csak ingyen vigye el valaki" kategória. Boltban ha kapsz akkor az átlag beszámított öreg hal lesz, átlag mindenki a nagyobb egyedeket választja ki a kishalak közül náluk ez 1-2 hónapos eltérést jelent. Viszont példa egy törzs vevõ fel akarja számolni a jelenlegi akváriumát profilváltás miatt, akkor azt úgy minden további nélkül átveszik, kõnyû eladni mert szép nagyok. A hátránya hogy nem tudod menyi idõs a hal, lehet olyan öreg hogy csak hónapokat él nálad, tehát én kerülném ezeket a kifejlett halas dolgokat.

Hol lehet zebra harcsát venni?

persze nem 100euro-ert novendekek darabjat.

Legjobb válasz: a zebraharcsát ne ismerem de budapesten az osan-be vagy nagyobb szaküzletekben lehet megpróbálni ha ninc s olcsón akkor valószínûleg máshol sem lesz!

a zebraharcsát ne ismerem de budapesten az osan-be vagy nagyobb szaküzletekben lehet megpróbálni ha ninc s olcsón akkor valószínûleg máshol sem lesz!
A Zebra harcsa igazi ritkaság. Éppen ezért csak nagyobb kereskedésekben próbálkozz. Arra számíts, hogy nem lesz olcsó, sõt...!
Tesco
A Tiszában tuti, biztos lehet még máshol is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. A Tescos-nak meg gratulálok.
Köszönöm a gratulációt! Megtisztel!


Hol lehet Budapesten, esetleg a Velenei Tónál Sűlt Afrikai Harcsát venni?

Eddig a Velencei Tónál a KÉK HAL büfében lehetett kapni, de amióta lebontották a fél partot, sajnos már megszünt a Büfé.. :(

Szeretnénk olajfoltos harcsát venni, de nem tudjuk, hol. Valaki esetleg tart ilyet? Kulikulival, bettával együtt is lehet vegyes akváriumban?

96 literes akváriumot szeretnénk berendezni, még mindig az elején vagyunk. Kis halakat szeretnénk csak, guppin, xifón kívül nem nagyon gondolkodom, esetleg plattin, párom szeretne még mollyt melléjük /szóval valószínűleg nem, de még megy az érvelés :) Itt eszembe jutott, hogy nőstény bettából tarthatnék még bent 2-3 példányt?/ Na, de a lényeg. Nekem kifejezetten megtetszettek a párduccsíkok, de harcsákat is mindenképpen szeretnénk. Olajfoltos harcsa (Centromochlus perugiae) beszerezhető esetleg rendelésre valahol? Pesten a Vadonba tudnánk elmenni, de ha ajánlotok mást, messzebbre is hajlandóak vagyunk :) Olyan hely kéne, akik tudnak nagykerből beszerezni. Köszi előre is!

Legjobb válasz: Nem láttam még ilyen halat nálunk valszeg nem lesz könnyû beszerezned ,de érdeklõdj nagyobb boltokban hátha tudnak hozni.Amúgy a guppik elég gyorsan szaporodnak és nem fogod tudni hova rakni õket a végén... alap halak nem sokat érnek,de a xifó és molly is termel sokat...szal gondolj ebbe is bele,mi lesz ha elkezdenek szaporodni:)Bettát hagyd ki inkább rakj 6-8 páncélosat aljzatra vagy ha sikerül olajfoltosat szerezni és nem drága abból vagy 6mehet alulra:D

Nem láttam még ilyen halat nálunk valszeg nem lesz könnyû beszerezned , de érdeklõdj nagyobb boltokban hátha tudnak hozni.Amúgy a guppik elég gyorsan szaporodnak és nem fogod tudni hova rakni õket a végén... alap halak nem sokat érnek, de a xifó és molly is termel sokat...szal gondolj ebbe is bele, mi lesz ha elkezdenek szaporodni:) Bettát hagyd ki inkább rakj 6-8 páncélosat aljzatra vagy ha sikerül olajfoltosat szerezni és nem drága abból vagy 6mehet alulra:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!