Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hajfestéket (91 db)

Van itt esetleg olyan aki Párizsban él és tudja hogy hol lehet hajfestéket venni?

Legjobb válasz: az ejfel toronynyál menj jobra aztán balra majd létszer jobra és ott lehet venni hajfestéket

az ejfel toronynyál menj jobra aztán balra majd létszer jobra és ott lehet venni hajfestéket
bocsi kétszer jobra
Minden nagyobb "supermarché"-ban, de a fodrászok is árulnak hajfestéket, csak az drágább...

Kék színû (rendes, tartós) hajfestéket hol lehet venni?

Legjobb válasz: Nem létezik tartós kék hajfesték. Van hajszínezõ ami mosásokkor kopik, vagy van kék mixton szinte minden hajfesték márkából (fodrászkellékesben), ez talán valamivel lassabban, de ez is kopik mosásnál.

Nem létezik tartós kék hajfesték. Van hajszínezõ ami mosásokkor kopik, vagy van kék mixton szinte minden hajfesték márkából (fodrászkellékesben), ez talán valamivel lassabban, de ez is kopik mosásnál.

Létezik sötétkék hajfesték? Azt hittem csak színező. és ha van hajfestékbe ugye ahhoz nem kell leszivatni/kiszőkíteni a hajat? és pécsen hol lehet ilyet kapni? és hogyha nem kell leszőkíteni hozzá a hajat akkor a sötétbarnás-feketés hajat megfogná?

Legjobb válasz: szia!:) igen, létezik. nekem most lilával van festve. Alá kell szõkíteni. szerintem pécsen is lehet kapni lisap splasher a neve,de vannak más márkák is.

szia!:) igen, létezik. nekem most lilával van festve. Alá kell szõkíteni. szerintem pécsen is lehet kapni lisap splasher a neve, de vannak más márkák is.
Sötét hajat nem fogja meg, és nincs sokkal több értelme, mint a színezõnek, mert a legtöbb árnyalat olyan, hogy hamar megkopik, fakul, és ugyanúgy újra kell festeni sajnos.


Londonban hol lehet Wella Koleston Perfect hajfestéket venni? (netről nem szeretnék rendelni)

Legjobb válasz: Szinte mindenhol ahol árulnak hajfestéket.. De tuti hogy a Bodycare-ben lehet kapni..

Szinte mindenhol ahol árulnak hajfestéket.. De tuti hogy a Bodycare-ben lehet kapni..

Hol lehet kapni olyan színes hajfestéket, ami 6-8 mosás után kikopik?

Nem arra a a fújós színes hajlakkra gondolok. :)

Legjobb válasz: Müller, Rossman, DM és a nagyobb Tesco-k hajfesték részlegén az alsóbb polcokon szokott lenni hajszínezõ a természetesebb árnyalatoktól a pinkig, liláig mindent megtalálsz.

Müller, Rossman, DM és a nagyobb Tesco-k hajfesték részlegén az alsóbb polcokon szokott lenni hajszínezõ a természetesebb árnyalatoktól a pinkig, liláig mindent megtalálsz.

Milyen színnek hívják ezt? Hol lehet beszerezni ilyen tartós hajfestéket és mi a neve?

http://www.google.hu/imgres?q=xfactor+usa+drew&hl=hu&biw=102..

Legjobb válasz: Szerintem vörösesszõke, majdnem mindegyik hajfestéknek van ilyen árnyalata. Nézz körül drogériában, vagy fodrászkellékeshez vidd el kinyomtatva ezt a képet, talán az a legjobb, amit tehetsz.

Szerintem vörösesszõke, majdnem mindegyik hajfestéknek van ilyen árnyalata. Nézz körül drogériában, vagy fodrászkellékeshez vidd el kinyomtatva ezt a képet, talán az a legjobb, amit tehetsz.
eperszõke??

Hol lehet Miskolcon kék hajfestéket kapni?

Legjobb válasz: Én a rossmanba már nem egyszer láttam kék hajfestéket,de a dm-be is biztos kapsz.

Én a rossmanba már nem egyszer láttam kék hajfestéket, de a dm-be is biztos kapsz.
nem létezik kék hajfesték. max színezõ, de azt nem ajánlom. :S de szerintem jobban jársz, ha EBAY-on rendelsz, ott van egy csomó. :)
fodrász kellékes. Pesti vagy?
dmben van ilyen melírozó azthiszem, még régebben vettem én is egy pirosat..pantene volt, és azthiszem olyan 600-800 forint körül..de ha ott nem, menj el egy fodrászkellékesbe
(pesten tudok jó kellékest)
A kérdező hozzászólása: pécsi vagyok
A kérdező hozzászólása: és hol van fodrász kellékes?xd:DD vagy ez milyen bolt?:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Pesten merre van az a jó üzlet?

Hol lehet Mentazöld hajfestéket kapni GYÕR környékén? Illetve Fodrászkellékesnél milyen színű tartós hajfestétek vannak?

15/L

Legjobb válasz: Fodrászkellékese válogatja. Menj be egy fodrászületbe és kérdezd meg, hogy Õ hol szerezné be a mentazöldet. Egyébként az árkádba a fodrászkellékesnél Apacs mellett talán van.

Fodrászkellékese válogatja. Menj be egy fodrászületbe és kérdezd meg, hogy Õ hol szerezné be a mentazöldet. Egyébként az árkádba a fodrászkellékesnél Apacs mellett talán van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tippet!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!