Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet gumit kapni (30 db)

Hol lehet kapni világító/fluoreszkáló koton gumit Budapesten?

Nagyon érdekelni!

Legjobb válasz: Nagyobb Cba-kban lehet kapni

Nagyobb Cba-kban lehet kapni
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én még CBA-ba nem láttam de majd körül nézek! Köszi! ;)
Besza**s hogy mik vannak:9
Lehet kapni csilist is. De ha nem kapsz, azt te is betudod csilizni.
Guminõt, ami igazi? Hát oké...
Most akkor guminõ kell vagy igazi? Egyébként bármelyik szexshop-ból tudsz rendelni ilyet. A csomagolás diszkrét, nem írnak rá semmit ami arra utalna, hogy mi van benne, szóval nem kell aggódni, hogy a postás rájön és az orrod alá kuncog.
Számodra szükséges segédeszközök: A magyar helyesírás szabályai, Magyar értelmezõ kéziszótár.
csajozz xd
A kérdező hozzászólása: olyat, amivel jot lehet k.urni.meg jo fiu eszkôzôket, orgazmus nagyitôt
Mindig jókat nevetek a kérdéseiden, te nagyon hülye vagy. :D
most komolyan, miért olyan jó egy gumidarabba dugdosni a pöc söd?


Hol lehet olyan szilikon vagy gumi karkötőt kapni Budapesten, amire strassz köves betűket lehet ráhúzni, és így nevet kirakni?

Legjobb válasz: én euros boltba láttam. de kínaiba is biztos van, jobb helyeken, nem nagyon kapni.

én euros boltba láttam. de kínaiba is biztos van, jobb helyeken, nem nagyon kapni.

Hogy hívják azt a tablettát ami megöli a spermákat ha véletlenül kiszakadna a gumi? Ha ezt szedem akkor csinálhatjuk gumi nélkül is? Hol lehet kapni?

Legjobb válasz: 72órás tabinak hívják, de olyan mértékig felborítja a hormonháztartásod hogy 1 félév/1 tabletta. inkább szedj FOGAMZÁSGÁTLÓT.

72órás tabinak hívják, de olyan mértékig felborítja a hormonháztartásod hogy 1 félév/1 tabletta. inkább szedj FOGAMZÁSGÁTLÓT.
Ciántabletta, garantáltan megöli a spermákat IS.
Spermicid anyagra gondolsz? Nem biztonságos.
Ca
Spermicidnek. Pharmatex és Patentex oval néven van forgalomban, patikában kapható. Önmagában viszont nem megbízható.
Igyál faszt!

Disney-s cumisüveghez, aminek letekerhető az alja, hol lehet kapni olyan gumit, ami alól van, hogy ne jöjjön ki belőle az innivaló?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet külön kapni. Nekünk az elsõ cumisüveg ilyen volt, nagyon hamar kicsöpögött az alján. Ha mindenképpen letekerõset akarsz a MAM-ot ajánlom. Nekünk az van és nagyon bevált.

Szerintem nem lehet külön kapni. Nekünk az elsõ cumisüveg ilyen volt, nagyon hamar kicsöpögött az alján. Ha mindenképpen letekerõset akarsz a MAM-ot ajánlom. Nekünk az van és nagyon bevált.
Mi is MAM-os cumisüveget használunk teljesen jól bevált és letekerhetõ az alja
Nekünk is MAM van, semmi gond nincs vele.Ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem a letekerhetõ alj miatt kérdeztem, hanem mert ez az egy ilyen és tönkrement a gumi benne, és így egyáltalán nem tudom használni a cumisüveget.

Hol lehet kapni valódi Forma-1 alkatrészeket? (pl. gumi)

Legjobb válasz: Gumit nem tudom, irj a Paliknak :-) De hasznaltauto.hu -n láttam autót. Jean Alesi nyolcvanvalahányas évjáratú Ferrarija, kevés km.-el. Olyan 300 milla körül volt, de már biztos elkapkodták :-)

Gumit nem tudom, irj a Paliknak :-) De hasznaltauto.hu -n láttam autót. Jean Alesi nyolcvanvalahányas évjáratú Ferrarija, kevés km.-el. Olyan 300 milla körül volt, de már biztos elkapkodták :-)
A kérdező hozzászólása: mi a Palik email címe?
Ilyeneket nem lehet venni:D Hisz azokat gyárakban nagy titokban kifejlesztett dolgok. Nem fogják a titkot csak úgy kidobni a "nép" közé. Pl agumi mikor még 2 fajta volt michelin és bridgestone. A levezetõ körben nem hiába mondják a pilótáknak, hogy szedjék össze a gumimaradványokat mert azt õk ellenõrizni fogják mit tartalmaz a vetélytárs gumija..meg persze a súly miatt is.

Színes külsõ gumit hol lehet kapni?

Láttam már néhány biciklit színben passzoló külsõ gumikkal és kifejezetten tetszettek, de sehol sem találok olyan boltot, ahol lehetne kapni. Egy embert tudtam csak megkérdezni, õ azt mondta, hogy már így kapta külföldrõl, a többiek meg vagy elhúztak, vagy eleve nem is voltak "leintési távolságban". A neten csak országútira való színes gumit találtam, de nekem MTB-re kellene. Az az egy akivel beszélni tudtam, neki is MTB-je volt, ráadásul pont kék, amilyen nekem is van.

Legjobb válasz: Ebay-en vannak színesek. Vagy festeni is lehet ha nem találsz, de nem tudom már milyen festékkel... googlezz rá, biztos van róla valami leírás.

Ebay-en vannak színesek. Vagy festeni is lehet ha nem találsz, de nem tudom már milyen festékkel... googlezz rá, biztos van róla valami leírás.

Hol lehet kapni, ha egyáltalán lehet, a bakancsokban a talpbetét alatt levő vastag kemény papírszerű anyagot, amit közvetlenül a talp gumijához szoktak ragasztani?

A helyzet az, hogy van egy jó bakancsom, de ez a fent leírt papírszer? anyag már egy kicsit elért, szétmállott egyik cip?ben gombás is. Ki szeretném cserélni, tud-e valaki ilyen helyet, ahol ezt megvehetném? Vagy esetleg tudjátok-e milyen anyag és kézileg hogy lehetne megcsinálni, képes lennék magam kivágni nem kell feltétlenül legyártottnak lennie

Legjobb válasz: Cipész néhány száz forintért profin megjavítja neked, kár kínlódni vele.

Cipész néhány száz forintért profin megjavítja neked, kár kínlódni vele.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!
orvos helyezi fel, venni külön nem lehet, ill.szülés után alkalmazható/ajánlják.
spirált nem használhat minden 14 éves fruska... csak szült nõknek rakják fel és az orvos helyezi fel a méhbe.
Az orvos írja fel receptre, amit a gyógyszertárban kell ki váltani.De csak szült nöknek rakják fel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor mit ajánlanátok?
nuvaring


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!