Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet gumit (70 db)

Indesit hűtőm ajtajáról válik el a gumi, ami miatt nem zár, és hűt rendesen. Hogy tudnám meg javitani? Vagy hol lehet gumit venni rá. Már nem garanciás.

Legjobb válasz: Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.

Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.
A gumi csere elvileg segít. ott próbálkozz ahol az elsõ írta. Remélhetõleg legalább útba tudnak igazítani. A hugomék hûtõjéhez az egész ajtót meg kellett venni, mert nem volt külön gumi. Nem tudom milyen típus.
Nekem is úgy vágta méretre apukám, és valami speciális ragasztóval rakta fel úgy emlékszem. Azóta is mûködnek a hûtõk és a gáztûzhellyel is volt már hasonló esetünk. Ha addig nem kapsz választ akkor szombaton meg tudom neked kérdezni apukámat, hátha tud valamit ajánlani és beírom.
Meg kell nézni, hogy ragasztott e a gumi mert akkor valoszínûleg csak ajtócsere.Meg kell kérdezni az Indesitet, hogy van e külön gumi vagy csak ajtó. Indesit: 06-40-98-99-00.
Közben megkérdeztem apukámat, de sajnos nem tudok segíteni, mert neki egy ismerõse szerezte be a dolgokat. Esetleg hûtõgép-szervízbe kell bemenni vagy valóban felhívni az indesitet, csak segítenek elintézni.

Hol lehet a legolcsóbban használt téli gumikat venni? Pontosan ugyanolyan barázdáltnak kell lennie az első és hátsó gumiknak vagy lehet apróbb eltérés?

Legjobb válasz: figyi a kresz meghatározz milyen mély pprofilnak kell lennie a téli ill nyári guminak azon belül ha eltér aká 2,4mm is nem baj de a minimumnak meg kell lennie,,de egy személyes válasz és nem kötekedés vagy bántás mivel azt sem tudjuk egymásról ki a másik,de ezen ne akarj sporólni,,belerakod a szeretteid a családod a kocsiba,ha lehet legyenek már biztonságban nem?

figyi a kresz meghatározz milyen mély pprofilnak kell lennie a téli ill nyári guminak azon belül ha eltér aká 2, 4mm is nem baj de a minimumnak meg kell lennie, , de egy személyes válasz és nem kötekedés vagy bántás mivel azt sem tudjuk egymásról ki a másik, de ezen ne akarj sporólni, , belerakod a szeretteid a családod a kocsiba, ha lehet legyenek már biztonságban nem?
Tengelyenkent kell hogy azonos legyen a profil. Teligumin nem sporolunk ha nincs zs hasznald a tomegkozlekedest minthogy balesetet okozz a szar gumi miatt
A kérdező hozzászólása: Nem a minõségen akarok spórolni, de ti is tudjátok, hogy egy adott gumit akár 5 ezres különbséggel is árulhatnak. Tehát egy jobb árakkal rendelkezõ helyet szeretnék találni, nem pedig a legolcsóbb fellelhetõ gumit. Ha már használtat veszek, ne új gumi árában legyen.
Látom, mindenre kaptál választ, csak éppen a kérdésre nem XD Én magam nemvennék használt téligumit, mert /bármilyen jól is néz még ki/ pár év után elveszti a gumi a rugalmasságát, szaknyelven mondva:elöregszik.
A kérdező hozzászólása: Én se vennék használtat, de akkor 4-et kéne venni és arra most nincs keret:(
én a napokban vettem gumisnál 30 ezer forintért 1 éves gumikat.90 százalékos, prémium kategóriás, szóval tök jó, még sok szezon van benne, ne halgass olyanokra akik intenek tõle, nézz körül!én örülök hogy ilyet találtam fing pénzért


Guminõt, ami igazi? Hát oké...
Most akkor guminõ kell vagy igazi? Egyébként bármelyik szexshop-ból tudsz rendelni ilyet. A csomagolás diszkrét, nem írnak rá semmit ami arra utalna, hogy mi van benne, szóval nem kell aggódni, hogy a postás rájön és az orrod alá kuncog.
Számodra szükséges segédeszközök: A magyar helyesírás szabályai, Magyar értelmezõ kéziszótár.
csajozz xd
A kérdező hozzászólása: olyat, amivel jot lehet k.urni.meg jo fiu eszkôzôket, orgazmus nagyitôt
Mindig jókat nevetek a kérdéseiden, te nagyon hülye vagy. :D
most komolyan, miért olyan jó egy gumidarabba dugdosni a pöc söd?

Hol lehet ehhez hasonló gumit venni?

http://www.youtube.com/watch?v=CHKSRxiKQBM 3:38-nál. Előre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: Etetõ csúzli például,vagy ha erõsebb vagy,akkor sátorlap feszítõ gumi,vagy az elmûsök villanyszerelõ kesztyûjének a szára,de azt össze szoktuk ragasztani(15mm-es csíkot vágsz egy kört,ez egy csík,és egymásra 3 csík már elég erõs,ez az egyik ága a csúzlinak+gumiragacs),ez a leg drágább,viszont nem fogsz csalódni...

Etetõ csúzli például, vagy ha erõsebb vagy, akkor sátorlap feszítõ gumi, vagy az elmûsök villanyszerelõ kesztyûjének a szára, de azt össze szoktuk ragasztani(15mm-es csíkot vágsz egy kört, ez egy csík, és egymásra 3 csík már elég erõs, ez az egyik ága a csúzlinak+gumiragacs), ez a leg drágább, viszont nem fogsz csalódni...
ilyesmire gondoltam: http://m3road.addel.hu/products.php?prcategory=26984 nyilván, a drágább a vastagabb, abból 2 réteg is elég :) ) (hogy el ne törje a kezed :O

Hogy hívják azt a tablettát ami megöli a spermákat ha véletlenül kiszakadna a gumi? Ha ezt szedem akkor csinálhatjuk gumi nélkül is? Hol lehet kapni?

Legjobb válasz: 72órás tabinak hívják, de olyan mértékig felborítja a hormonháztartásod hogy 1 félév/1 tabletta. inkább szedj FOGAMZÁSGÁTLÓT.

72órás tabinak hívják, de olyan mértékig felborítja a hormonháztartásod hogy 1 félév/1 tabletta. inkább szedj FOGAMZÁSGÁTLÓT.
Ciántabletta, garantáltan megöli a spermákat IS.
Spermicid anyagra gondolsz? Nem biztonságos.
Ca
Spermicidnek. Pharmatex és Patentex oval néven van forgalomban, patikában kapható. Önmagában viszont nem megbízható.
Igyál faszt!

Hol lehet csicsóka gumókhoz hozzájutni?

Körbe néztem a neten, de nem találtam hivatalos helyet, ahol csicsóka gumókat árulnának. Tudtok ilyen helyet? Ha igen, írjátok meg hol lehet hozzájutni.

Legjobb válasz: Türelemmel. Még kell várni, hogy a szárból a gumóba építse a fontos anyagokat, még növésben van. Egyébként nekem is lesz eladó, bár a mérete kérdéses, mert nagy szárazság volt rá a nyáron...

Türelemmel. Még kell várni, hogy a szárból a gumóba építse a fontos anyagokat, még növésben van. Egyébként nekem is lesz eladó, bár a mérete kérdéses, mert nagy szárazság volt rá a nyáron...
Én minap láttam egy nénit a piacon, aki árult csicsóka gumókat... Esetleg próbálj meg a helyi piacon szétnézni..
van nálam is csicsóka gumó. 2-3 méteres a szára. ha gondolo küldök belõle postai úton. . nehéz lesz kiirtani, ha elszaporodik.

Motorra létezik téli gumi? Ha igen, hol lehet venni?

Nem csupán terepgumira gondolok, hanem olyanra, aminek az összetétele szerint is a téligumi jelölése van.

Legjobb válasz: nem ismerem de télen jók az ilyen város/terep átmeneti gumik

nem ismerem de télen jók az ilyen város/terep átmeneti gumik
Legjobb tudomásom szerint nincs motorra téli gumi, mert annyira kis piac, hogy egyik gyártó sem foglalkozik vele.
Pedig igenis van rá téligumi :) http://www.teszvesz.hu/item/view/index.php?cod=1301855559 http://odormotor.hu/robogo-teligumi.php 2 éve az enyémen is volt és jelentõsen lehetett érezni a különbséget :)
Mindig tanul valamit az ember. De ezek robogóra valók.
Van nagy motorra is! Nagybáttyám vett a hornetre! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!