Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet gót (5 db)

Hol lehet Budapesten gót ruhákat kapni?

gothic lolita még jobb lenne...

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet, én még nem találtam sehol. Varratom õket.

Szerintem nem lehet, én még nem találtam sehol. Varratom õket.
A kérdező hozzászólása: és sima gótot, ami nem lolita? azt is?
azt is
József körút 19. Bemész az udvarba, ott van a Fekete Stílus. Ha nem találsz lolitát pl, ott varratni is lehet.
hol/kinél varratod ha szabad kérdezni?
József krt 49
Röhögni fogsz, de a legtöbbet használtruha-boltban lehet beszerezni. Mindig valami hangzatos nevû boltot keress: Ruhavarázs, Páholy...ilyesmikre gondolok.:)

Milyen gőtével próbálkozzak kezdetben ami a 25-27°C-t is elviseli? Melyiknek kb. mennyi az ára és hol lehet beszerezni őket? (a tűzhasún kívül)

Elhatároztam, hogy gőtéket fogok tartani, mivel az axolotl tartásához még nem érzem elég profinak magam. Kérdés lényege, hogy krokodil illetve bordás gőtét (úgy néztem, ők bírják ezt a hőfokot) hol lehet beszerezni őket és kb. milyen áron? Bármilyen hiteles szakirodalom linknek is örülnék, mert az internet minden hülyeséget is kidob. Előre is köszönöm a HASZNOS válaszokat!

Legjobb válasz: Haverom japán tûzhasú után már ilyet tartott igaz õ halazott (guppy)zott elõtte de nemtûnt bonyorultnak az axolotl tartása sem ez régvolt ésmég élnek neki

Haverom japán tûzhasú után már ilyet tartott igaz õ halazott (guppy)zott elõtte de nemtûnt bonyorultnak az axolotl tartása sem ez régvolt ésmég élnek neki
25 fok felett nem érzi jól magát egyik sem. http://akvafarm.hu/keteltuek.html Axolotl-ot egyébként úgy szoktak tartani nyáron, hogy cserélgetik a vizében, a mélyhûtõben lefagyasztott kis ásványizes flakonokat. Nekem pálmabékáim vannak és volt már 31 fok is a lakásban idén. Utána lejjebb hûlt, most 26 fok van. Elvannak, terráriumban, tulajképp egy tál vízzel is. Bár én csináltam nekik szökõkutat, meg egy automata öntözõt, hogy ha elmegyek nyaralni pár napra, akkor is legyenek meglocsolva. Ezt egy kicsit bonyolult volt összehozni. Azért jobb a gõte, vagy a karmos béka, mert azt nem kell locsolgatni. De a gõtének hûteni kell a vizét jeges palackkal, jégkockákkal néha. Úgyhogy marad a karmos béka. 22–28 fokon lehet tartani és élõ tubifexxel kell etetni. Nem jön ki a vízbõl. Vagy az nem tetszik? Egyébként láttam már gõtét karmosbéka mellett egy akváriumban, állatkereskedésben. És szerintem a karmosbékát elég könnyû beszerezni is. Atlantiszban szokott lenni karmosbéka, pálmabéka, tejbéka, gõték, axolotl, bármi ami kell, csak nem mindig. Néha látom hogy van, néha nincs. Próba cseresznye.
nem értek kétéltûekhez de ha megbeszéled eladóval sztem sokfélét tud szerezni, én i így szoktam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Jelenleg én is halazom, a halszaporulat kordában tartása miatt is gondoltam gõtére. Sajnos a békák nem tetszenek, a víz hõfokkal meg az a baj, hogy reggel 6-ról este 6-ig melóban vagyok, így nem tudom szabályozni. Sebaj, majd nézek valamely más, hozzám illõ állatot.
Kisebb teknõssel is meg birod etetni a halakat

Attraction! Hol lehet megnézni a Britain's got talent döntőjének eredményhirdetését?

Legjobb válasz: az idei: http://www.youtube.com/watch?v=Y9-SKLNU7f8

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Hol lehet kapni Schwarzkopf Got 2 Be Volumising Style Powder-t?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.concordextra.c.. Rossman vagy DM-be van?

Legjobb válasz: én Rossmannra tippelnék, de ha ott nem találsz, akkor a DM

én Rossmannra tippelnék, de ha ott nem találsz, akkor a DM

Hol lehet kapni lolita gót stílusú ruhákat Budapesten?

(fiú vagyok és szeretném kipróbálni)

Legjobb válasz: Fiúknak nem gyártanak lolita goth ruhákat. Ha nemvagy transzvesztita vagy meleg, akkor inkább próbálkozz a sima goth ruhákkal. Egyébként netrõl rendelj sztem. darkshop.hu-n bõséges a kínálat.

Fiúknak nem gyártanak lolita goth ruhákat. Ha nemvagy transzvesztita vagy meleg, akkor inkább próbálkozz a sima goth ruhákkal. Egyébként netrõl rendelj sztem. darkshop.hu-n bõséges a kínálat.
Ha szeretsz fiú létedre szoknyában járni, akkor a Darkshopból rendelsz.
szija! a Jeans Clubban láttam nagyon klassz fekete buggyos szoknyájú egyrészes ruhákat, én már vettem magamnak, tök supi, +egy fekete balerina cipõ, egy fekete nejlonharisnya és már mehetsz bulizni. Csak vigyázz ne hogy a fiúk leteperjenek!
Ha fiú vagy, próbáld ki inkább az ouji lolitát, az a "fiú lolita".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!