Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet fogadni (25 db)

Overdose-ra hol lehet fogadni?

A csodalóra.

Legjobb válasz: ahol épp versenyez :)) ha a kincsem parkban fut, akkor a kincsem park fogadóirodájában. de lehet hogy lehet rá neten is fogadni valahol, nem tudom.

ahol épp versenyez :) ) ha a kincsem parkban fut, akkor a kincsem park fogadóirodájában. de lehet hogy lehet rá neten is fogadni valahol, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Neten érdekelne, hogy hol!
a gúgli a barátod.
A kérdező hozzászólása: Nem találom.
betclic pl:)
unibet, bwin, tipp-mix, bet365, szinte mindenhol...

Tippmixen lehet fogadni uye kosárlabda döntetlenekre. Láttam is párat, de akkor miért nincs egy sem az utóbbi eredmények között? BWINen, miért nem lehet rá fogadni? Hol találok olyan oldalt ahol a döntetleneket is szerepeltetik? HELP

Legjobb válasz: Mert egy [email protected] szemét banda a SZZRT...Direkt marad ki az NBA a kínálatból, helyette tele van görög2-es bundákkal és egyebekkel...

Mert egy [email protected] szemét banda a SZZRT...Direkt marad ki az NBA a kínálatból, helyette tele van görög2-es bundákkal és egyebekkel...
eredmények között azért nincs döntetlen mert ha x van akkor hosszabbítás addig, amíg valaki meg nem nyeri. azt én se értem, hogy a tippmixen miért nincs nba...-.- arra pakolnék én is :D


Hol lehet sport fogadni nagyobb tétben?

Bet365, bwinen max 80 ezer ft-al lehet fogadni. Létezik olyan oldal ahol akár pár száz ezerrel is lehet fogadni és megbízható oldal is?

Legjobb válasz: Elvileg ezeken is lehet nagyobb összeggel, ha nem vagy korlátozva de amin tuti: betfair. Itt nem korlátoznak és akár 10000 euró tétet is lehet rakni.

Elvileg ezeken is lehet nagyobb összeggel, ha nem vagy korlátozva de amin tuti: betfair. Itt nem korlátoznak és akár 10000 euró tétet is lehet rakni.

Mikor és hol lehet magyarországon lóversenyre fogadni?

Legjobb válasz: Az ügetõn: http://www.magyarturf.hu/

A kérdező hozzászólása: te játszol? megéri?

Twitteren hol lehet beállítani, hogy ne követhessen engem bárki, hanem először nekem el kelljen fogadni vagy elutasítani?

Lehet kicsit zavaros a megfogalmazás, de remélem érthet? :)

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=how+to+set+twitter+to+private&l=1

Hol lehet örökbe fogadni, ingyen kicsi (nem kifejlett) teknőst? !

Valamint érdekelne, hogy a tartása mennyibe kerül kb?! Mekkora hely szükséges neki, és úgy igazán mire van szüksége.

Legjobb válasz: Szárazföldi vagy vizi?melyikre gongolsz?

Szárazföldi vagy vizi?melyikre gongolsz?
A kérdező hozzászólása: Szárazföldi
kicsit nem hiszem, hogy találsz, hisz papírok nélkül is elég drágák... ami a helyet illeti, a minél nagyobb a jobb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!