Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet fogadni (27 db)

Overdose-ra hol lehet fogadni?

A csodalóra.

Legjobb válasz: ahol épp versenyez :)) ha a kincsem parkban fut, akkor a kincsem park fogadóirodájában. de lehet hogy lehet rá neten is fogadni valahol, nem tudom.

ahol épp versenyez :) ) ha a kincsem parkban fut, akkor a kincsem park fogadóirodájában. de lehet hogy lehet rá neten is fogadni valahol, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Neten érdekelne, hogy hol!
a gúgli a barátod.
A kérdező hozzászólása: Nem találom.
betclic pl:)
unibet, bwin, tipp-mix, bet365, szinte mindenhol...
Mert egy [email protected] szemét banda a SZZRT...Direkt marad ki az NBA a kínálatból, helyette tele van görög2-es bundákkal és egyebekkel...
eredmények között azért nincs döntetlen mert ha x van akkor hosszabbítás addig, amíg valaki meg nem nyeri. azt én se értem, hogy a tippmixen miért nincs nba...-.- arra pakolnék én is :D


Hol lehet sport fogadni nagyobb tétben?

Bet365, bwinen max 80 ezer ft-al lehet fogadni. Létezik olyan oldal ahol akár pár száz ezerrel is lehet fogadni és megbízható oldal is?

Legjobb válasz: Elvileg ezeken is lehet nagyobb összeggel, ha nem vagy korlátozva de amin tuti: betfair. Itt nem korlátoznak és akár 10000 euró tétet is lehet rakni.

Elvileg ezeken is lehet nagyobb összeggel, ha nem vagy korlátozva de amin tuti: betfair. Itt nem korlátoznak és akár 10000 euró tétet is lehet rakni.

Jegesmedvét hol lehet örökbe fogadni?

Koalát, pandát?

Legjobb válasz: WWF-nel: [link] meg nyilvan hasonlo jellegu alapitvanyoknal... ugy tudom, a budapesti Allatkertben is lehet

WWF-nel: [link] meg nyilvan hasonlo jellegu alapitvanyoknal... ugy tudom, a budapesti Allatkertben is lehet
É-i sarkra elmész, ott annyi jegesmacit etethetsz, simogathatsz amennyit akarsz :) saját felelõsségedre persze. DE én a koalát, ajánlom , nem kell messzire menned, csak Ausztráliáig. De a legjobb lenne, ha hazai állatmenhelynek segítenék és maradnál sima háziállatnál , kutyánál vagy macskánál.
Kedves Elozo! A veszelyeztetett allatoknal az "orokbefogadas" nem azt jelenti, hogy vasarolok egy-ket peldanyt es kicsapom oket az udvarra, hanem hogy adomanyt adok egy allatvedo alapitvanynak, amit ok egy vagy tobb vadon elo egyed megmentesere, tamogatasara forditanak (es cserebe kuldenek neked valamilyen szimbolikus dolgot). peldaul: hoparduc [link]

Mikor és hol lehet magyarországon lóversenyre fogadni?

Legjobb válasz: Az ügetõn: http://www.magyarturf.hu/

A kérdező hozzászólása: te játszol? megéri?

Twitteren hol lehet beállítani, hogy ne követhessen engem bárki, hanem először nekem el kelljen fogadni vagy elutasítani?

Lehet kicsit zavaros a megfogalmazás, de remélem érthet? :)

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=how+to+set+twitter+to+private&l=1Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!