Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet festéket rendelni (5 db)

Hol lehet onlineon rendelni tetováló festéket, vagy nyíregy környékén van valami tetováló shop ahol lehet tetováló festéket venni?

Leginkább online rendeléssel kéne vagy Nyíregyen... Köszi a segítséget:)

Legjobb válasz: Eléggé megkésve, valószínûleg nem aktuális már, de azért: http://www.tattooshop.hu

Eléggé megkésve, valószínûleg nem aktuális már, de azért: http://www.tattooshop.hu

Körmösök! Az akril festék magától megszárad? És az eltávolitása is érdekelne, mert azt hallottam, hogy nem lehet leszedni. Rendelni hol lehetne?

Legjobb válasz: akril a körömre?:O Még ilyenrõl nem hallottam,bár én festek és nem vagyok körmös. De amúgy igen az akril magától megszárad. Amúgy meg be mész egy papírüzletbe vagy mûvészellátóba és veszel.Már ha olyan akril festékre gondoltál.

akril a körömre?:O Még ilyenrõl nem hallottam, bár én festek és nem vagyok körmös. De amúgy igen az akril magától megszárad. Amúgy meg be mész egy papírüzletbe vagy mûvészellátóba és veszel.Már ha olyan akril festékre gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Olyanra gondoltam ami körömre való...
oké akkor bocsi, csak csodálkoztam rajta:D
Magától megszárad, és acetonnal lelehet mosni.

Sos! Hol lehet Miskolcon tetováláshoz dolgokat vásárolni? Tű, festék stb. Az interneten való rendelés kizárt, mert nem akarok pl.10 db. tű miat 5000. ft-értékben rendelni olyan dolgokat amire nincs szükségem. Köszi.

Legjobb válasz: Mar 2 festek vasarlasaval meghaladod az 5ezer Ft-ot, szoval nem ertem a problemat. Kell a tuhoz egyszerhasznalatos eldobhato markolat is, kupakok, stb... Amugy szerintem nincs minimum ertekhatar ha Kisfonok-tol vagy Sebitattoosupplies-tol rendelsz, csak a postakoltseg jon ra.

Mar 2 festek vasarlasaval meghaladod az 5ezer Ft-ot, szoval nem ertem a problemat. Kell a tuhoz egyszerhasznalatos eldobhato markolat is, kupakok, stb... Amugy szerintem nincs minimum ertekhatar ha Kisfonok-tol vagy Sebitattoosupplies-tol rendelsz, csak a postakoltseg jon ra.


Nem tudná valaki megmondani, hogy hol lehet olyan festéket venni vagy rendelni ami világít és bőrre is lehet kenni?

Bulihoz kéne. Lehet foszforeszkáló is de jobb lenne ha csak fluoreszkálna.

Hol lehet olcsón festéket rendelni Budapesten? Valamint mindenhol másmilyen színskálát adnak? (a prospektus, amiből ki tudjuk választani)

Most fogjuk kifesteni a lakást, nekem egy homokszín? szoba az álmom, de ebbe a prospektusban, ami itthon van, nem találok. Bemehetek akár bármelyik festék boltba, és kérhetek egy másik színskálát? Ha lenne egy másik, amibe még több árnyalat és szín van, lehet, h nagyobb lenne rá az esély, h kikeverjét amelyiket én szeretném, nem?

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járunk. Most hétvégén voltunk az elsõ olyan festékboltban, ahol tényleg értettek hozzá, és tudtak is segíteni. Még márkán belül is millió verzió van. A Trilakkal kezdtük, de nem igazán tetszettek a színei (pl. amit te említettél, homok színt egyáltalán nem találtam). Ajánlották még a Supralux-ot, Dulux-ot, Tikkurila-t. Nekem perpill a Supralux a legszimpatikusabb, de nem kizár, hogy a legdrágább is. Ennek egy gyári, elõre kikevert színe tetszett meg. De állítólag, ha õk kevernek egy hasonló színt, akkor olcsóbb. Az eladó szerint a falon, tömegében sötétebb lesz a szín.

Hasonló cipõben járunk. Most hétvégén voltunk az elsõ olyan festékboltban, ahol tényleg értettek hozzá, és tudtak is segíteni. Még márkán belül is millió verzió van. A Trilakkal kezdtük, de nem igazán tetszettek a színei (pl. amit te említettél, homok színt egyáltalán nem találtam). Ajánlották még a Supralux-ot, Dulux-ot, Tikkurila-t. Nekem perpill a Supralux a legszimpatikusabb, de nem kizár, hogy a legdrágább is. Ennek egy gyári, elõre kikevert színe tetszett meg. De állítólag, ha õk kevernek egy hasonló színt, akkor olcsóbb. Az eladó szerint a falon, tömegében sötétebb lesz a szín.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, sokat segítettél!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!