Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet felnőttként, (6 db)

Hol lehet felnőttként barkácsolni tanulni?

Ez valahogy kimaradt eddig az életemből, pedig mindig érdekelt. Hol, hogyan lehetne asztalos, kovács, bádogos, esztergályos szakmákba belelátni, tanulni? Köszönöm.

Budapesten hol lehet felnőttként birkózást sportolni hobbi szinten (Többi lent)?

Arra gondolok, hogy heti két három edzésen vennék részt, 23 éves vagyok , versenyszinten er?emeltem és bokszoltam is , de birkózásban nincs semmi tapasztalatom. Az is érdekelne, hogy egyáltalán érdemes-e nézel?dnöm, vagy túl öreg vagyok. Minden választ köszönök szépen :)

Legjobb válasz: A KSI-ben biztos van

A KSI-ben biztos van

Hol lehet felnőttként tollasozni?

VII. vagy a XIII. ker érdekelne, els?sorban pályabérlés, de edzés is jól jönne :D

Legjobb válasz: A Láng Sportcsarnokról itt találsz információkat: www.badminton.hu/index.php/mtlsz/Egyesuletek/angyalfoeld_lan g_sportcsarnok/

A Láng Sportcsarnokról itt találsz információkat: http://www.badminton.hu/index.php/mtlsz/Egyesuletek/angyalfoeld_lang_sportcsarnok/


Hol lehet Budapesten felnőttként, esti/levelező formában a 11. -12. osztályt elvégezni (és utána érettségizni), ha munka miatt nincs lehetőségem rendszeresen bejárni?

Lehet?leg olyan helyet keresek, ahova csak vizsgázni kell bemennem évente néhányszor, vagy akár egyszer az év végén. Természetesen az anyagot megtanulnám, csak órákra bejárni nem tudnék.

Legjobb válasz: Miok gimnázium, én is odajártam 11-12. osztályban. Esti biztos van, levelezõ is szerintem. Nem kötelezõ bejárni, bár célszerû, csak a vizsgákon kell ottlenni. Jófejek a tanárok, meg minden, nem is nehéz. Tavaly kétféle esti tagozat volt, a rendes esti, amikor heti három nap volt tanítás, olyan délután kettõtõl, meg volt a hétvégi - arra jártam -, ott meg pénteken délután volt tanítás, szombaton pedig reggel 8-tól. Néha azért nem árt bejárni, pl. angolra (abból volt pár kötelezõ házifeladat-féleség). A tandíj olyan 20 ezer forint egy évre, ha jól emlékszem. A suli angyalföldön van, a pontos címet nem tudom, mert nem pesti vagyok, csak akkor pont ott laktam, nézz után a neten, hogy milyen számon lehet õket elérni.

Miok gimnázium, én is odajártam 11-12. osztályban. Esti biztos van, levelezõ is szerintem. Nem kötelezõ bejárni, bár célszerû, csak a vizsgákon kell ottlenni. Jófejek a tanárok, meg minden, nem is nehéz. Tavaly kétféle esti tagozat volt, a rendes esti, amikor heti három nap volt tanítás, olyan délután kettõtõl, meg volt a hétvégi - arra jártam -, ott meg pénteken délután volt tanítás, szombaton pedig reggel 8-tól. Néha azért nem árt bejárni, pl. angolra (abból volt pár kötelezõ házifeladat-féleség). A tandíj olyan 20 ezer forint egy évre, ha jól emlékszem. A suli angyalföldön van, a pontos címet nem tudom, mert nem pesti vagyok, csak akkor pont ott laktam, nézz után a neten, hogy milyen számon lehet õket elérni.
A pontos cím: Bp. XIII. kerület Hajdú u. 18-24. (Az Árpád hídtól 3 buszmegálló.)
Ajánlom neked a Modell Divatiskolát nagyon jó suli 2 év alatt szerezhetsz érettségit, nem fizetõs és munka mellett is végezheted.

Hol lehet Budapesten birkózást csinálni felnőttként hobbi szinten?

Egyáltalán létezik birkózás hobbi szinten?

Legjobb válasz: Budapesten elég sok hely van, ahol birkózást oktatnak (Fradi, Csepel, Kertváros) lejárhatsz úgy is, hogy nincsenek versenyzési szándékaid, egyébként hány éves vagy? Még pár adatot írnál magadról (sportmúlt, kor, nem, testtömeg, magasság)?

Budapesten elég sok hely van, ahol birkózást oktatnak (Fradi, Csepel, Kertváros) lejárhatsz úgy is, hogy nincsenek versenyzési szándékaid, egyébként hány éves vagy? Még pár adatot írnál magadról (sportmúlt, kor, nem, testtömeg, magasság)?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) hogyne: 24 éves vagyok 168 cm magas 82-83 kg a súlyom Öt évig erõemelés, másfél év kettlebell és ökölvívás
Én a szabadfogást ajánlom, a kötött fogásnak is megvan a maga szépsége, viszont a szabad változatosabb és akciódúsabb :)
persze hogy létezik

Budapesten hol van olyan zeneiskola, ahova felnőttként is lehet jelentkezni és kb. mennyi a havi tandíj?

Legjobb válasz: Szerintem bármelyik zeneiskolába lehet felnõttként is jelentkezni, csak ugye sokkal több lesz a költség. Akár 20000 havonta.

Szerintem bármelyik zeneiskolába lehet felnõttként is jelentkezni, csak ugye sokkal több lesz a költség. Akár 20000 havonta.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem így van. Felhívtam pár zeneiskolát, sehol nem jártam eredménnyel. De azért ksözi a választ, mégha csak tipp is volt:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!