Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet fegyvereket venni (16 db)

Counter Strike 1.6-ban hol lehet fegyvert venni?

Már olyan régen játszottam vele,hogy nem tudom, bár régen se voltam profi de most újra megvan a játék és nem tudom,hol lehet fegyvert venni?

Legjobb válasz: Lenyomod a B (Buy) betût, és megjelennek a kategóriák. Vagy egérrel, vagy a számokkal kiválasztod hogy hányas kategória hányas elemét akarod megvenni.

Lenyomod a B (Buy) betût, és megjelennek a kategóriák. Vagy egérrel, vagy a számokkal kiválasztod hogy hányas kategória hányas elemét akarod megvenni.

A gázüzemű airsoft fegyverek be a (CO2) patron mennyi időnként ürül ki hmm? és hol lehet ilyet venni. Mennyibe kerülhet

Legjobb válasz: ha rám halgatsz inkább green gas-os airsort fegyvert veszel. ez sok mindentõl függ, blow backes a fegvyer vagy nem, mekkora a tartály, hány fps 1 tártól egészen 5 tárig elég egy töltés a palackból és 14.000 körül lehet kapni viszonylag normális fegyókat.

ha rám halgatsz inkább green gas-os airsort fegyvert veszel. ez sok mindentõl függ, blow backes a fegvyer vagy nem, mekkora a tartály, hány fps 1 tártól egészen 5 tárig elég egy töltés a palackból és 14.000 körül lehet kapni viszonylag normális fegyókat.


Hol lehet olcsón ( és mennyiért) airsoft fegyvert venni?

Pontosan egy konkrét típus érdekelne, a P90-es (néhol Well D90). Bolhapiac stb. is szóba jöhet...

Legjobb válasz: Amúgy az expressen is nagyon sok fegyver van jó áron vagy olcsóbban, mint a boltban, de megvétel elõtt mindenképp próbáld ki amit veszel, még ha messzire is lemész érte! Amúgy sokan kihasználatlanság miatt adják el használtan, amire kérdezz is rá, mármint hogy miért adja el és hányszor lõtt vele és kb. mennyi lõszert vagy hogy cserélt e benne valami alkatrészt, esetleg tuning céljából!! Bolha piacon ne vegyél soha, mert ott sok esetben hozzá nem értõk és csak a business miatt adják el sokszor a ki tudja milyen múltú fegyvereket !!!!!

Amúgy az expressen is nagyon sok fegyver van jó áron vagy olcsóbban, mint a boltban, de megvétel elõtt mindenképp próbáld ki amit veszel, még ha messzire is lemész érte! Amúgy sokan kihasználatlanság miatt adják el használtan, amire kérdezz is rá, mármint hogy miért adja el és hányszor lõtt vele és kb. mennyi lõszert vagy hogy cserélt e benne valami alkatrészt, esetleg tuning céljából!! Bolha piacon ne vegyél soha, mert ott sok esetben hozzá nem értõk és csak a business miatt adják el sokszor a ki tudja milyen múltú fegyvereket !!!!!
Itt már próbálkoztál : http://www.nowar.hu? Nem lesz olcsó de talán itt van!
google egyébként nowar, keleti forint, 44-es bázis, most már modelbolt is, hogy csak a legismertebbeket mondjam nézz szét a softair.hu fórumain is
nézz körül a vaterán!
Ha még érdekel a fegyó nekem van egy well d90 em üzletelhetünk
Itt vannak jó áron airsoft fegyverek: http://www.olcsoairsoft.centrumnet.hu
Vazobacsi! engem érdekelne a fegyó :D

P90 airsoft fegyverhez hol lehet venni holografikus fegyverirányzékot?

Legjobb válasz: Ha a szereléksínes változatod van, akkor bárhol. Nincs külön p90-re szabott Holo Sight. Amúgy Airsoftcentrumban lehet kapni viszonylag jó áron: http://www.airsoftcentrum.hu/index.php?section=modules_extra..

Ha a szereléksínes változatod van, akkor bárhol. Nincs külön p90-re szabott Holo Sight. Amúgy Airsoftcentrumban lehet kapni viszonylag jó áron: http://www.airsoftcentrum.hu/index.php?section=modules_extra..

Hol lehet BP-n éles fegyvert venni + töltényt akár feketén is? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: nemtom löfegyvert még nemvettem ugyh árakat nemtok mondani de jozsefvárosin találsz olyan embert akitöl tudsz venni

nemtom löfegyvert még nemvettem ugyh árakat nemtok mondani de jozsefvárosin találsz olyan embert akitöl tudsz venni
És hogy találok olyan embert ? Nem hírdetik hogy héj ha kell fegyver én adok olcsón! Ez nem így mûködik.Hogy lehet fegyvert szerezni? Nekem is kel

A Vindictusban hol lehet venni pancelt meg fegyvert?

10 es szinten vagyok lehet ez a baj, de majd ha nagyobbon leszek, akkor hol lehet majd? Mindenhol megneztem de eddig semmit nem talaltam :D

Hol lehet venni boxer fegyvert és kb. mennyiért?

Legjobb válasz: én elmentem egy kovácshoz és nagyon durván megcsinálta nekem az került 4500 ft ba

én elmentem egy kovácshoz és nagyon durván megcsinálta nekem az került 4500 ft ba

A tera online-ban hol lehet venni 11. szint-es fegyvert, páncélt?

A tera online-ban hol lehet venni 11.szint-es fegyvert,páncélt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!