Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet fegyvereket (53 db)

Miskolcon hol lehet fegyverrel lõni amatõrnek?

Párom szeretné kipróbálni,milyen lõni fegyverrel,akár többfélével is. Ehhez keresek olyan helyet, ahol adnak fegyvert, megmutatják hogy kell, illetve õ is lõhet párat. Hol van ilyen? Én eddig csak klubbokat taláétam,ahol éves dij és hasonlók vannak,de én olyat keresek,ahova egyszer elmegy,kipróbálja és ennyi.

Legjobb válasz: Hívd fel az egyik lõteret, szinte mindenhol van erre lehetõség. Akkor is, ha nincs kiírva. Jogilag nem gond és bevétel, tehát butaság lenne, ha nem engednék, hogy lemenjen és lõjön akárki is.

Hívd fel az egyik lõteret, szinte mindenhol van erre lehetõség. Akkor is, ha nincs kiírva. Jogilag nem gond és bevétel, tehát butaság lenne, ha nem engednék, hogy lemenjen és lõjön akárki is.

Counter Strike 1.6-ban hol lehet fegyvert venni?

Már olyan régen játszottam vele,hogy nem tudom, bár régen se voltam profi de most újra megvan a játék és nem tudom,hol lehet fegyvert venni?

Legjobb válasz: Lenyomod a B (Buy) betût, és megjelennek a kategóriák. Vagy egérrel, vagy a számokkal kiválasztod hogy hányas kategória hányas elemét akarod megvenni.

Lenyomod a B (Buy) betût, és megjelennek a kategóriák. Vagy egérrel, vagy a számokkal kiválasztod hogy hányas kategória hányas elemét akarod megvenni.

Hol lehet olcsón ( és mennyiért) airsoft fegyvert venni?

Pontosan egy konkrét típus érdekelne, a P90-es (néhol Well D90). Bolhapiac stb. is szóba jöhet...

Legjobb válasz: Amúgy az expressen is nagyon sok fegyver van jó áron vagy olcsóbban, mint a boltban, de megvétel elõtt mindenképp próbáld ki amit veszel, még ha messzire is lemész érte! Amúgy sokan kihasználatlanság miatt adják el használtan, amire kérdezz is rá, mármint hogy miért adja el és hányszor lõtt vele és kb. mennyi lõszert vagy hogy cserélt e benne valami alkatrészt, esetleg tuning céljából!! Bolha piacon ne vegyél soha, mert ott sok esetben hozzá nem értõk és csak a business miatt adják el sokszor a ki tudja milyen múltú fegyvereket !!!!!

Amúgy az expressen is nagyon sok fegyver van jó áron vagy olcsóbban, mint a boltban, de megvétel elõtt mindenképp próbáld ki amit veszel, még ha messzire is lemész érte! Amúgy sokan kihasználatlanság miatt adják el használtan, amire kérdezz is rá, mármint hogy miért adja el és hányszor lõtt vele és kb. mennyi lõszert vagy hogy cserélt e benne valami alkatrészt, esetleg tuning céljából!! Bolha piacon ne vegyél soha, mert ott sok esetben hozzá nem értõk és csak a business miatt adják el sokszor a ki tudja milyen múltú fegyvereket !!!!!
Itt már próbálkoztál : http://www.nowar.hu? Nem lesz olcsó de talán itt van!
google egyébként nowar, keleti forint, 44-es bázis, most már modelbolt is, hogy csak a legismertebbeket mondjam nézz szét a softair.hu fórumain is
nézz körül a vaterán!
Ha még érdekel a fegyó nekem van egy well d90 em üzletelhetünk
Itt vannak jó áron airsoft fegyverek: http://www.olcsoairsoft.centrumnet.hu
Vazobacsi! engem érdekelne a fegyó :D


Gáz-és riasztó fegyverrel hol lehet gyakorlás céljából lőni? Gondolok itt előrántásra és utánna hogy gyorsan tudjak lőni.

Magánterületen lehet? És ha igen, akkor mi van ha a szomszéd rámhívja a rendõröket hogy lövéseket hall aztán kijönnek? Vagy csak lõtéren lehet?

Legjobb válasz: Legszabályosabb az ha lõtéren csinálod, vagy kimész egy elhagyatott hegyoldalba vagy erdõbe ahol a lélek nem jár. Csak ugye az nem legális ha az erdészek vagy valaki rajtakap akkor komoly bajod lehet. Legjobb a lõtér, megkeresed a legközelebbit felhívod õket telefonon elmondod hogy mit szeretnél egyeztetsz idõpontot meg befizetsz valami díjat és akkor mehetsz. És így jobb szerintem mert lehet lehetõséged lesz még arra hogy kipróbálj még pár olyan fegyvert ami esetleg érdekel és te nem használhatsz olyat.

Legszabályosabb az ha lõtéren csinálod, vagy kimész egy elhagyatott hegyoldalba vagy erdõbe ahol a lélek nem jár. Csak ugye az nem legális ha az erdészek vagy valaki rajtakap akkor komoly bajod lehet. Legjobb a lõtér, megkeresed a legközelebbit felhívod õket telefonon elmondod hogy mit szeretnél egyeztetsz idõpontot meg befizetsz valami díjat és akkor mehetsz. És így jobb szerintem mert lehet lehetõséged lesz még arra hogy kipróbálj még pár olyan fegyvert ami esetleg érdekel és te nem használhatsz olyat.
"Magánterületen lehet? És ha igen, akkor mi van ha a szomszéd rámhívja a rendõröket hogy lövéseket hall aztán kijönnek? " Akkor megbírságolnak egyrészt csendháborításért ez nagyjából úgy harminc ezer és garázdaságért, mert a szomszédban elõször riadalmat, majd miután megtudta, hogy csak ökörködsz megbotránkozást keltettél. De ennek is csak kettõ év a legmagasabb tétele, és ha elõtte nem voltál büntetve valószínûleg ezt is megúszod pénzbírsággal. Úgy saccolom összességében úgy 100-150 ezerbõl még a perköltséggel is ki fogsz jönni.
Bárhol a világon. A közterületeket kivéve. De például az elõszobádban lehet.
3/3-mas Ez komplett hülyeség. Szólj a szomszédnak, hogy lövöldözni fogsz és nem szólhat egy szót sem, azt csinálsz a saját ingatlanodon amit akarsz. A csendháborítás csak este 10 és reggel 6 között lehetséges, gondolom nem is akkor akarsz lõni. A megbotránkoztatáson meg jót röhögtem. Egyébként tényleg a lõtér a legjobb, ott segítenek is.
Elõzõ vagyok: tudom, hogy a csendháborítás egész napra érvényes, de körbe fognak röhögni a rendõrök ha kihívod délben õket hogy nagy a zaj...
Az elõrántást tudod gyakorolni csendben is. Pufferpatron a fegyverbe (hogy ne üresen csettegtesd) és mehet.

Hol lehet a S. T. A. L. K. E. R. SoC-ban fegyvert fejleszteni?

Lécci ha tudjátok irjátok meg, el?re is köszi a választ ;)

Legjobb válasz: Elõször meg kell találnod azt a cuccot, amivel fejleszteni lehet a fegyvereket, ha jól emlékszem. Szóval nem lehet csak úgy, akármikor fejeleszteni. Bocsi, évek óta játszottam vele legutóbb, már nem emlékszem pontosan.

Elõször meg kell találnod azt a cuccot, amivel fejleszteni lehet a fegyvereket, ha jól emlékszem. Szóval nem lehet csak úgy, akármikor fejeleszteni. Bocsi, évek óta játszottam vele legutóbb, már nem emlékszem pontosan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat:) :)

GTA vice city-ben hol lehet m60-as fegyvert találni? Vagy van hozzá kód?

Legjobb válasz: Elõször a Phnom Phen 86 c küldetésben kapsz majd egyet száz golyóval. Arra vigyázz, mert nincs hozzá kód és csak megvenni is a játék vége fele lehet. Javaslom h keress olyan trainert amivel tudsz magadnak fegyvereket szerezni.

Elõször a Phnom Phen 86 c küldetésben kapsz majd egyet száz golyóval. Arra vigyázz, mert nincs hozzá kód és csak megvenni is a játék vége fele lehet. Javaslom h keress olyan trainert amivel tudsz magadnak fegyvereket szerezni.
Ja bocs! Mégis van egy hely! A katonaság egyik örtornya! De nemtudom h ott mikortól lesz megtalálható és csak rendõr ruhában meny be oda, mert különben szitává lõnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi már meg is találtam.
KÓDOK: NUTERTOOLS:DURVA FEGYVEREK PROFESSIONALTOOLS:PROFI FEGYVEREK THUGSTOOLS:KÖNNYÜ FEGYVEREK

Hol lehet megtanulni Airsoft fegyvert szerelni?

Próbáltam itthon szerelni a fegyverem, de nem sok a siker. Az alapvető karbantartás még ment, kitisztítani, újra bekenni az alkatrészeit,... stb. De most eljött az a szép pillanat, hogy nem lő, és nem tudok mit kezdeni vele. Kicseréltem az aksit, hátha az ment tönkre de nem. A motor szénkeféit is kicseréltem, de ez se oldotta meg a gondot. Az összes sorját és öntés hibát lecsiszoltam, minden nagyon simán megy benne, a fogaskerekek új csapágyakat kaptak, de továbbra se megy. Keresem kutatom a googlet, de csak tuning tanácsokat adnak, és azt is felületesen, alapvető NAGY hibákra nem világítanak rá, pl. hogy hogyan tudjam meg, hogy mi a hibája a fegyvernek, mert lehet, hogy rossz helyen keresem a hibát, vagy ilyesmi. Az is jó ha egy internetes angol nyelvű leírás létezik ezeknek a fegyvereknek a szereléséről.

Legjobb válasz: Szerintem ha már szét és össze tudod rakni a fegyvert akkor szépen lassan rájöhetsz a hiba javításra is. Mivel szerintem ilyen iskola nincs így mindenki a saját tapasztalatából (kárán) tanulja meg ezeket a dolgokat. esetleg a softair fórumát olvasgasd ott néha lehet jó dolgokat találni (tuningtól függetlenül is) Egyébként tippem mint minden hibajavításnál... indulj el az elejétõl aksi jó? mérd meg! motor jó? gerboxon kívül elindul? tûzváltó kapcsoló? áram elér egyáltalán a motorig és így tovább.

Szerintem ha már szét és össze tudod rakni a fegyvert akkor szépen lassan rájöhetsz a hiba javításra is. Mivel szerintem ilyen iskola nincs így mindenki a saját tapasztalatából (kárán) tanulja meg ezeket a dolgokat. esetleg a softair fórumát olvasgasd ott néha lehet jó dolgokat találni (tuningtól függetlenül is) Egyébként tippem mint minden hibajavításnál... indulj el az elejétõl aksi jó? mérd meg! motor jó? gerboxon kívül elindul? tûzváltó kapcsoló? áram elér egyáltalán a motorig és így tovább.
Én is azt tudom tanácsolni amit az elõttem szóló. Ha szét tudod szedni és össze is rakod úgy ahogy azt kell akkor lényegében átlátod a helyzetet. De ha gondolod a [email protected] címen elérsz és ha elmondod pontosan mi a baja akkor segíteni is tudok.
A kérdező hozzászólása: bocs a késõ reagálásért, Megoldódott, a vezetékellés volt a rossz, és a fogaskerekek úgy koptak el, hogy az újrahézagolás után egymást szorították össze, a 2. fogaskerék beszorult a 3. alá, (furán hangzik de így volt) és feszültek a GB-ben. Mind a gyári rossz hézagolás miatt volt, rosszul kopott a fogaskerék. amúgy egy m16 gearboxa rosszalkodott. :)

A gázüzemű airsoft fegyverek be a (CO2) patron mennyi időnként ürül ki hmm? és hol lehet ilyet venni. Mennyibe kerülhet

Legjobb válasz: ha rám halgatsz inkább green gas-os airsort fegyvert veszel. ez sok mindentõl függ, blow backes a fegvyer vagy nem, mekkora a tartály, hány fps 1 tártól egészen 5 tárig elég egy töltés a palackból és 14.000 körül lehet kapni viszonylag normális fegyókat.

ha rám halgatsz inkább green gas-os airsort fegyvert veszel. ez sok mindentõl függ, blow backes a fegvyer vagy nem, mekkora a tartály, hány fps 1 tártól egészen 5 tárig elég egy töltés a palackból és 14.000 körül lehet kapni viszonylag normális fegyókat.

Hol lehet Budapesten kipróbálni fegyverrel lőni?

Tudjátok, ilyen kis figurákra.

Legjobb válasz: bárhol, csak legyenek kis figuráid, meg fegyvered :D

bárhol, csak legyenek kis figuráid, meg fegyvered :D

Patronos fegyvereket hol lehet beszerezni?

Arra gondolok amit a piacokon lehet beszerezni, m?anyag de nem is annyira gagyi, sárga, fehér patronnal lehet vele l?ni. Legális egyáltalán? És arra vagyok még kíváncsi hogy olyan van-e amelyiket nem kell minden lövés után betölteni vagy micsinálni?

Legjobb válasz: Szerintem az Airsoft fegyverekre gondolsz. Keress rá a guglin :).

Szerintem az Airsoft fegyverekre gondolsz. Keress rá a guglin :) .
A kérdező hozzászólása: Igen, de valamivel a gagyibb verziójára. Olyat lehet kapni amit egyszer kell betározni és aztán többet is tud lõni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!