Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet férfiakkal ismerkedni, (19 db)

Hol lehet Budapesten ismerkedni 30 körüli bi vagy hetero férfiakkal, akik lefeküdnének egy 19 éves sráccal?

Melegbáron kívül.

Legjobb válasz: hetero férfi nem fekszik le egy 19 éves sráccal, mert akkor nem lenne hetero... b*zi-e vagy?

hetero férfi nem fekszik le egy 19 éves sráccal, mert akkor nem lenne hetero... b*zi-e vagy?
nem vagy tisztában a fogalmakkal a hetero az amikor a lányokat szereti egy fiú....vagy melegeknél próbálkozz vagy biszexuálisaknál egyébként szerintem neten érdemes vagy esetleg nézz ki holnapi a melegfelvonulásra ;) :) 17/L
A kérdező hozzászólása: De tisztában vagyok a fogalmakkal...már volt, hogy egy, a külvilág számára teljesen hetero, kapcsolatban lévõ srác azt mondta, hogy feküdjünk le, mert ki szeretné próbálni fiúval. De nem éltem a lehetõséggel, mert ismertem a barátnõjét és tisztában vagyok vele, hogy szemét dolog lett volna.
itt.
jaja nézz ki a melegfelvonulásra..hátha ott lesz Emma:D
Ha valamelyik férfi lefeküdne veled, az nem lenne hetero... Akit te láttál "hetero" az is bi volt. :D

Hol lehet ismerkedni fiúkkal/férfiakkal? (olvass tovább. )

Olyanokkal akiknek nem az a f? céljuk, hogy minden héten bulizzanak, vagy lelépjenek otthonról. Minden héten hulla részegek legyenek, és ehhez hasolnó finomságok.

Legjobb válasz: Hát neten semmiképp.. ismerkedni szórakozó helyeken, suliban, strandon esetleg táborban lehet :D

Hát neten semmiképp.. ismerkedni szórakozó helyeken, suliban, strandon esetleg táborban lehet :D
16:14-es 19F voltam :)
Ez az elmegyünk inni dolog sem olyan egyértelmû. Mi is szoktunk kocsmába járni, megvan a hangulatos törzshelyünk egy aranyos pultos lánnyal, ahova be szoktunk ülni évszaknak megfelelõen sörözni/forralt-borozni, és oldott hangulatban nagyon jól elbeszélgetünk. Szó sincs berúgásról.
Én is így gondolkozom, mint Te. Szerintem suliban több okból sem egyszerû ismerkedni. Ahova én jártam, az sem volt éppen rossz iskola, de ott is az volt a szórakozás, hogy egyszerûen elmentek inni. Hát szevasztok, én értelmes dolgokat szeretek csinálni. Ezer jobb lehetõséget tudok a szórakozásra, kikapcsolódásra. Sajnos használható ötletem nincs, a könyvtárban ismerkedés sem az igazi, kb. annyi az esély, hogy ott találkozol egy megfelelõ emberrel, mint bárhol máshol az életben. Ha van kedved, szívesen váltok veled pár szót priviben. 21/F
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezt csak úgy nem lehet bekategorizálni. Mert, hogy ide nem olyanok mennek. Szerintem olyanok mindenhol vannak... Én is azt hittem, hogy a mostani iskolámnak a híre, meg a múltja biztos nem egy semirekkelõ bagázs feelingû osztályokkal lesz tele. Tévedtem. Minden osztályban van 1-2 tanulós, 1-2 vezetõ egyéniség. A többiekmeg lógnak. S vagy bezárkóznak, vagy mennek és isznak. Én a kettõ között próbálnék valami utat találni, szórakozni is persze, de nem ivászattal. S ez a nehéz. Nem tudom...! A könyvtár jó köszönöm! :)
A leírásból magamra ismertem :) Talán olyan komolyabb egyetemi/fõiskolai karokon érdemes keresgélned, ahova tipikusan nem a diákhitelt elbulizni mennek az emberek. 19F
Mondjuk itt :) Privátot nem tudok írni, Te írj, ha gondolod, aztán beszélgethetünk egyet :) (23)
Semmiféleképpen sem szórakozóhelyen.
Sajnos nem annyira elfogadott nálunk, hha a lány megy oda a pasihoz(persze miért ne?!)...valahogy ilyenkor a legtöbb pasinak más jut az eszébe!!!(persze tiszt. a kivételnek)
én bulikba be kocsmákba nem is szeretek ismerkedni. Szimplán leszólítok vkit az utcán ha úgy érzem hogy lehet benne vmi. Mindig van vmi apropó ami miatt megszólíthatsz vkit (más nem akkor kérdezd meg az idõt, aztán csak lesz vmi)
kezdj el WoW-ozni :)
könyvtár, iskola! ezt a kettõt tudom javasolni. mellesleg én is olyan fiú vagyok, de most nincs kedvem ismerkedni, tehát valamilyen szinten ott az internet is, de vigyázz, mert könnyen félre lehet ismerni az embereket virtuálisan! 21F
21:57, akkor ti tudjátok, hol a határ. Akinek nem inge, tudod...

Hol lehet katona férfiakkal ismerkedni? Többi lent.

Tudom,h van már ilyen kérdés, de nem sok hasznos választ olvastam eddig. Érdekelnek a katona férfiak (nem fiúk és tanulók) olyan 25-35 között. Merre vannak laktanyák (Budapesten élek), vagy milyen helyeken lehet még ismerkedni velük? Poénoktól kíméljetek, a normális válaszokat köszi:)

Legjobb válasz: Petõfi laktanya XI. ker. Budapest, Budaörsi út.. KAtona vagyok van kedved ismerkedni ??

Petõfi laktanya XI. ker. Budapest, Budaörsi út.. KAtona vagyok van kedved ismerkedni ??
katonaságnál
15. kerületben is van az M3-as feljáró mellett a Szentmihályi úton.
A kérdező hozzászólása: Írj e-mailt:)
A kérdező hozzászólása: Ha az egyenruha jönne be, akkor vennék a jelmezboltban;) Gondoltam, h van laktanya Pesten is, csak azt nem tudom, h merre...
MI jön be rajtuk??? Csak nem az eggyenruha?? Fehérváron van laktanya. Pesten is nem si eggy..
A kérdező hozzászólása: Nade merre van laktanya?:D
Bemész a laktanyába!:D
A kérdező hozzászólása: Miért érdekelnek? Nem tudom megmagyarázni, egyszerûen csak bejönnek a katona pasik, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül:)
Francia idegen légió :D
Pont szerencséd van iolvastama kérdésed én katona vagyok fehérváron és még a korosztályba is bele férek. Mért érdekelnek pont ezeka férfiak???
mondjuk facebook.meg minden felé vannak laktanyák
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Hol lehet ismerkedni 30-as férfiakkal?

Eddig szóba se jöhettek nálam, mindig a velem egykorúak érdekeltek. De az utóbbi időben változott bennem ez a dolog:P Viszont az ismerőseim,barátaim között nincsenek, szórakozóhelyen sem igazán, valószínű más helyekre járnak mint én. Szóval hol keresgéljek? (Ezt az oldalt leszámítva, mert itt nem akarok ismerkedni.) Köszi! 24/N

Legjobb válasz: Öregek otthona.. pff. Miért ne lennének szórakozóhelyen 30as férfiak? Esetleg interneten is mehet, ezt az oldalt leszámítva, mert itt nem akarsz.

Öregek otthona.. pff. Miért ne lennének szórakozóhelyen 30as férfiak? Esetleg interneten is mehet, ezt az oldalt leszámítva, mert itt nem akarsz.
Szerintem már kapod is a privátokat...
Vörös vagy?
:D
[link]
A kérdező hozzászólása: Teljes munkaidõben dolgozom, emellett én végzem egyedül az összes házimunkát. Példa: Hétvégén egész nap takarítottam, erre nemhogy hálás lenne, hanem talál olyan részletet, amire nem terjedt ki a figyelmem takarítás közben, és leszid érte. Bármennyit dolgozom is, mindig csak bûnös lehetek. Mr. Negatív.
A te volt férjed pl. mitõl lett hárpia? Elég intim kérdés, nem muszáj válaszolnod, csak kíváncsi vagyok. Igaza van annak, aki azt írja, hogy csak úgy nem lesz valaki hárpia. Általában abból lesz az, akinek szürke, unalmas az élete és sok a felelõsség a vállán.
A hárpiák valakik mellett lesznek azok. Szegény áááártatlan bárányka, gondolom sosem követtél el rosszat, hogy a feleséged megunja a banánt. Természetesen a hárpiaság egy reakció valamire. Általában ezek a nõk nincsenek kielégítve se lelkileg, se testileg, megunják, hogy a férjnek minden fontosabb mint a család (haverok, pecázás, foci, munka, MINDEN) és hogy emiatt a család összes problémája az õ nyakukat nyomja. Egy frusztrált embert nem jelzõkkel kell tele aggatni, hanem megszüntetni a frusztrációja okát.
Még valami, csak súgok, a nem megfelelõ kapcsolatban és nem megfelelõ hozzáállás mellett mindenkibõl hárpia lesz. Jól nyisd ki a szemed, mert lehet, hogy pont a férjektõl váltak hárpiává azok a volt feleségek, csak persze ezt te nem fogod tudni az elején, mert csak a férfiak nézõpontját fogod hallani, és le merném fogadni, hogy mindet sajnálni kell majd, kb. olyan szinten, hogy õk ott se voltak és hárpia lett az asszony. Kettõn áll a vásár, szóval szerintem ez elég balfék koncepció, már ne is haragudj...
Nem azt kérdeztem, hogy mi van az értelmezõ kéziszótárban hárpia címszó alatt. Arra céloztam, hogy oka van, ha valaki hárpia, tehát milyen szituban képzeljem el? Mondj egy vagy két olyan helyzetet, amiben hárpia volt a nej, és akkor megkönnyíted a dolgunkat.
A kérdező hozzászólása: Azért ismerkednék ilyen okból elvált férfiakkal, mert õk talán jobban megbecsülik a nyugodt és vidám életet, amelyet mellettem élhetnének. Én is hasonló okból váltam el, csak nálunk a férj volt a hárpia.
A kérdező hozzászólása: Hárpia: kibírhatatlan, házsártos, veszekedõ asszony, aki mellett csak bûnösnek érezheti magát a férj.
Mit takar az, hogy hárpia, és miért lettek hárpiák? Az se mindegy ám.
Viccet félre téve, én nõként, ha betévedek 2-3 barátnõmmel egy pubba, akkor többször tapasztaltam, hogy a pultnál ülõ 30-as, 40-es férfiak éppen azt ecsetelik a pultosnak, hogy nem bírják elviselni a feleségüket/élettársukat, és válás lesz a vége, meg ilyenek. Ezért írtam a kocsmát (bár nem a lepusztult út menti csehóra gondoltam ezalatt)
Hajléktalanszállón.
Inkább azt kérdezd hogy hol nem mert az lenne a rövidebb lista.
Kocsmában? :'D
Az én volt barátom is folyton kritizált, meg állandóan azt mondogatta, hogy lusta vagyok, de annyiszor, hogy néha magam is elhittem. Nem volt rajta több felelõsség, mint rajtam. Nem véletlenül csak volt a barátom. Hárpiának nem hívtam volna, mert szerintem a hárpiák frusztráltak és emiatt folyton veszekednek, semmiségeken borulnak ki. Csak egyszerûen szeretett volna megváltoztatni.

Hol lehet ismerkedni normális, 30 év körüli férfiakkal?

Sosem voltam egy nagy bulizós típus, az efféle igényem kimerül abban, hogy pár hetente egyszer beülünk valamelyik barátnõmmel beszélgetni valahova. Pár évvel ezelõtt még idõnként elmentem egy-egy szórakozóhelyi buliba, de tapasztalataim szerint a férfiak 90%-a ott csak alkalmi kapcsolatra, szexre vágyik. Az egyetemen és a munkahelyemen is nagyobb részt nõkkel vagyok körülvéve. Csinos vagyok, nem csúnya az arcom sem, volt már 1-2 barátom, de hosszútávon nem passzoltunk össze. Normális, 30 év körüli férfiak hol ismerkednek?

Legjobb válasz: Elárulod merre élsz és mennyi vagy ? 34F

Elárulod merre élsz és mennyi vagy ? 34F
Esetleg netes tarskeresok. Nem biztos h itt kell... bár kitudja. Sok sikert! :) ))
Bárhol, de neked nem normális férfi kell, hanem jóképû.
A 22 az elmenne 30 év körülinek? :) Komolyan kérdezem.
Pedig melóhely és egyetem elég jó terepek ismerkedésre. Egy gáz lehet, ha esetleg mégsem életed szerelmét találtad meg és szakítotok, akkor ott fogjátok kerülgetni egymást még évekig. Mellesleg a szórakozóhelyeken mindig ott van az a maradék 10% (ami szerintem inkább 30 vagy 40%). Én, mint 30 év körüli (27) leginkább szórakozóhelyen szoktam, csak hát sajnos a nõknél is van egy nagyjából 70%-os hányad, akik az elsõ random szépfiúval elvonulnak (minden héten másikkal )
Én is szívesen ismerkednék 30 év körüli férfiakkal. 22/L
5. vagyok: Tegyél érte, ne csak várd a sült galambot. Küldd azokat a bizonyos "jeleket", amit mi férfiak elvileg úgysem értünk (amúgy nagyjából igen, csak nem biztos, hogy távolról kiszúrjuk). Egy nõ már akkor látja, ki fogja õt felszedni, amikor a férfi még észre sem vette õt.

Hol lehet inges/öltönyös/stílusos igényes férfiakkal ismerkedni?

Az irodaházakon és a munkahelyeken kívül! Nem érdekel a pénzük!! Csak megveszek a stílusukért annyira tetszik! 22/N

Legjobb válasz: A McLarens-ben lógnak Ted-del és Marshall-al :D

A McLarens-ben lógnak Ted-del és Marshall-al :D
én szeretek igy öltözködni, de kétlem, hogy a te környékeden laknék :D
A kérdező hozzászólása: Igen mindenképp igényesnek mondanám magam és tûsarkú meg ing is szokott rajtam lenni, kosztüm nem nagyon! Nem mindegyik bunkó mert van ilyen stílusú ismerõsöm csak sajnos õ foglalt... :(
Buszon :D Én buszon ismerkedtem meg ilyen ruhákban járó férfivel. Kb. 10 éve tart az ismerettség és azóta már a barátságunk is.
és te különben hogy nézel ki ? ugyan ugy igényes vagy ? kossztüm és tüsarkú ? az öltöny nem minden ! a bróker irodák környékén lehet ilyeneket látni, de a szövegük trágár és kiábránditó !! nem a , , hercegek a fehér lovon !
A kérdező hozzászólása: 1: Én is az Így jártam anyátokkalt nézem :D Igen biztosan vannak, de mik ezek a helyek?
Szerintem vannak ilyen helyek ahová õk járnak szorakozni
La Maffia
ügyvédi kamarában :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Sose tudni! Írj ha gondolod! :)

Hol lehet 30as férfiakkal ismerkedni?

Nagyon tetszenek az érett férfiak, de lévén hogy még csak most töltöttem be a 20at, nem találkozom ilyen korúakkal.

Legjobb válasz: Telekom üzletben!

Telekom üzletben!
tedd még ma fel ezt a kérdést 100X
Jelen! Írj :)
A kérdező hozzászólása: én most tettem fel elõször...úgy làtszik, közkedveltek a harmincasok ;)
bárhun
A kérdező hozzászólása: 3as ... :-D
Én 70es vagyok, viszont 30 éves, az is jó?
A kérdező hozzászólása: abszolut! ;-)
Jelen. Mi célból?

Orvosokkal és más intelligens férfiakkal hol lehet ismerkedni?

Legjobb válasz: könyvtárban... hülye liba

könyvtárban... hülye liba
Te elég intelligens lennél hozzájuk?
Igazából bárhol tudsz normális pasikat találni, meg olyant is, aki férges belül. Ha valaki tetszik és jól bánik veled, add meg neki az esélyt. Munkahelyeden pl van valaki aki tetszik, vagy valaki az ismeretségi körödben?
A kérdező hozzászólása: igen 23 éves vagyok. Igen azt is tudom. jó nem azt mondom , hogy több száz ezreket megkeresek de 100-on felül kapok. Nekem szerencsém volt....na de ki tudja meddig hiszen a mai világba semmi sem biztos....
A 90 a születési éved? 23 éves vagy? Csak mert ilyen fiatalon kevesen keresnek jól.
A kérdező hozzászólása: Azért használt ki , mert jól kerestem.
Azért használt ki anyagilag, mert te jómódú vagy, vagy jól keresel?
Szerintem el vannak szórva. Ugyanannyi köztük is az agressziv, terrorizáló ember. Tapasztalatból tudom.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Nem biztos, hogy jó lenne ha rögtön összejönnék valakivel ebben igazad van. csak egy normálisabb pasira vágyok , aki nem használna ki anyagilag és nem terrorizálna lelkileg sem. A volt barátommal már 2 éve voltam együtt amikor kiderült, hogy milyen is valójában. Nem könnyü sajnos ki ismerni valakit.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs....egy volt aki igen....találkoztunk egy párszor , aztán kiderült, hogy barátnöje van, amiröl eleinte nekem fogalmam se volt , mert ezt elfelejtette említeni.
Saját korosztályodban keresgélsz, vagy inkább az idõsebbek között?
100-on felül? :D Hacsak nem 300-zal a 100-on felül, akkor az a mai világban nem számit jómódúnak. Én 320 körül keresek, de ez se sok...
A fõnökömnek én is ezt mondom, de nem sokkal nagyobb fizuból bõven jól megélek, mire megy el neked annyi pénz, ha megkérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: Hát én meg örülnék, hogyha 320körül keresnék. Az pedig szerintem már jó pénz. Nem az mondom, hogy az az összeg hû de jó , amit kapok, de nem is panaszkodom, hiszen rengeteg ismerösöm van akik 65ezerért dolgoznak havonta és sokkal idõsebbek mint én. Amugy nem egészen a korosztályomba keresek de , azért 5 évnél idösebb tõlem ne legyen, mert nem biztos, hogy azzal már kijönnék...
Azért kicsit buta vagy, hogy azért akarsz orvosokkal ismerkedni, mert õk biztos kevésbé fognak kihasználni. Szerintem akárhány éves vagy, nem való neked komoly kapcsolat. Kicsit lelkileg és gondolkodásilag érned kellene még. Valószínûleg azért használnak ki a pasik, mert látszik rajtad, hogy egy butuska kislány vagy.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok buta!
Hát nem vagyok éppen orvos, meg nem is keresek havi 300-at, tekintettel arra, hogy most fejezem be a sulit, bár intelligensnek tartanak. Viszont az ziher, hogy veled nem igazán jönnék össze... 25/F
Jó, akkor nem vagy buta, kérdezõ. Akkor meg miért beszélsz ilyen butaságokat? :)
pszichiáterek pont ilyenek.
Biztos vagy benne, hogy jó dolog azonnal egy új kapcsolatba belemenned?
kórházban
itt! Nõgyógyász vagyok.
Informatika szakos diploma, programozó okj, rendszergazda állás, meg egy Mensa-tagság elég intelligens számodra? Ha igen, akkor itt, bár ez függ attól, hogy mi az ismerkedésed célja?
orvosi rendelõ, egyetem
elittárs.hu na menj oda szépen :) )
programozó - biztonsági kockázatelemzõ vagyok, szemtelenül magas nettóval. 28/f
Jelen! Ismerõseim szerint egy zseni vagyok, néha még én is elhiszem, de nem vagyok orvos. NEET vagyok!!! ...
Engem keresel kislány? Dr bubó
#8: miért, talán 130-as IQ fölött tiltott látogatni eme oldalt? Az meg, hogy a "kérdésre" válaszolva jellemeztem magam, nem farokverés. Egyébként meg tojok rá, irigykedj csak nyugodtan.
It vagyok csalyszi!!4 Igaz a lyózsefváróssin vetem a dóktorim.
#14 Krisztikének ennél szerintem több kell, de álamfõ még lehet belõled.
A kérdező hozzászólása: Igazából nekem értelmes ember kéne aki tudom, hogy normális lenne. Most jöttem ki egy nagyon rossz kapcsolatból, ahol a volt barátom anyagilag is kihasznált és lelkileg is terrorba tartott. Õ olyan típusú volt, hogyha nem tetszett neki valami egybõl megütött. Normális emberrel szeretnék csak ismerkedni, aki azért rendelkezik anyagi háttérrel, mert akkor biztosan nem akarna kihasználni anyagilag.
Honnan tudhatod, hogy normális lesz Neked? Mi van, ha intelligens, de agressziv? Mi van, ha nem anyagilag, hanem érzelmileg használ ki? Mi van, ha csak megdugni akar? Biztos, hogy jól állitottad fel a prioritásokat?
Nem akarlak kiábrándítani, de ismerek egy-két orvost és nem csak kifejezetten rendes ember van közöttük. Tudok olyat, aki keményen alkoholista, a másik meg terrorizálja a családját, csak a felületes szemlélõ számára él rendezett életet. A harmadiknak szintén van családja, õ a felesége mellett csajozik ezerrel, jó ötvenes, de húsz év alatti pipiket szed fel. Úgyhogy azért az orvosokkal is be lehet jól vásárolni, mint bárki mással, õk is emberek, vannak köztük rendesek és kevésbé rendesek is.
Nagyon naiv vagy. Attól, mert valaki intelligens, vagy orvos, vagy pénzember, még nem lesz jobb ember az életben. Ne hidd azt, hogy egy diplomától majd kedves, törõdõ ember lesz. Másrészt az intelligencia és a pénz a mai világban nem függ össze. Én inkább a külsõségek helyett azt javaslom, hogy mielõtt összejössz valakivel, alaposan ismerd meg, ismerd ki, hogy õ milyen! Többre mész vele.
"Egyáltalán nem vagyok buta!" Tudom, látjuk! :-)

Mosonmagyaróváron hol lehet értelmes 25 év efeletti férfiakkal ismerkedni?

Nem régóta lakom itt.

Legjobb válasz: Hát Budapesten

Hát Budapesten
A kérdező hozzászólása: :) :) Van benne ráció...
Sajnos nem csak ez az oldal!:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó azt én is tapasztalom, hogy hemzseg az oldal a primitív emberektõl...:)
Itt rengeteg a bunkó!Én viszont Óvári és értelmes vagyok!:) 41/F
A kérdező hozzászólása: -s
A kérdező hozzászólása: Na, jól van köszönöm az "értelmes" és "segítõs" válaszokat...itt se kérdezek többet semmit.Szép napot!:)
az utcán
A kérdező hozzászólása: Mosonmagyaróvárt kérdeztem nem Budapestet....
Írj privit, mert itt elõbb-utóbb jönnek a bunkók is a nagyon vicces beszólásaikkal.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!