Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ezt a (1035 db)

Hol lehet ezt a fajta szűztea kekszet kapni? Már több helyen írták, h létezik olyan ami 98kcal/100g. Én amiket eddig láttam az mindegyik 252Kcal/100g volt. Ez másik márka lehet?

Legjobb válasz: Én csak a Dr Chen félét ismerem, a DM-ben láttam már... nem tudom, másfélét hol lehet kapni, de az is igaz, hogy nem néztem ennek a kalóriatartalmát...

Én csak a Dr Chen félét ismerem, a DM-ben láttam már... nem tudom, másfélét hol lehet kapni, de az is igaz, hogy nem néztem ennek a kalóriatartalmát...

Hol lehet ezt a cigit kapni? (johnny) /kép lent mellékelve/

http://www.wipo.int/ipdl/IPDL-IMAGES/MADRID-IMAGES/full/60/3..

Legjobb válasz: Hmmm, milyen kis finomság. Nem tudom Debrecen környékén hol szerezhetnéd be...:(

Hmmm, milyen kis finomság. Nem tudom Debrecen környékén hol szerezhetnéd be...:(
A környékeden nincs egy kifejezetten dohány szaküzlet?
A kérdező hozzászólása: Debreceni vagyok(ha esetleg valaki annyira pontosan tudna nekem mondani egy boltot)
A kérdező hozzászólása: és máshol hol?
A kérdező hozzászólása: vannak, megnéztem, volt egy ahol ki is röhögtek..de am egyikbe se láttam. pedig ez iszonyat jó cigi:)
..és itt Pesten hol lehet ilyet kapni?:o errõl még nem is hallottam...ki akarom próbálni!..valaki segítsen!:d THX.
A kérdező hozzászólása: ha szereztél szolj!! vagy küldj egyet postán:D
Ne akard tudni mert árt az egészségnek!!!!!!

Hol nézzek utána, hogy hol lehet ezt a "ritka"parfümöt még venni?

Tavaly decemberben vettem egy parfümöt a rossmanban,1000ft volt.a neve: Fruisse-Vanillia kiss.Annyira jó illata van,azóta is érzem azt az illetott mikor az eszembe jut,és teljesen illik(illet)hozzám. Azóta is keresem de nem találom sehol. Néztem neten,nem találtam egyetlenegy oldalt se,ahol esetleg lehetne rendelni.. Gondoltam arra,hogy bemegyek Pécsre az Árkádba és ott láttam van egy ilyen parfüm drogéria vagy mi,elég sok parfümöt láttam ott.Hátha ott tudnának segíteni,szerintetek jó ötlet lenne ott kezdeni??

Legjobb válasz: Érdekes, nálunk van a rossmanban. Pont tegnap láttam.

Érdekes, nálunk van a rossmanban. Pont tegnap láttam.
A kérdező hozzászólása: Melyik városban laksz?:D
Kiskunfélegyházán. De, ha odamennél az egyik rossmanos eladóhoz és megkérnéd, hogy rendeljen neked egyet? Mert ezek szerint forgalmazzák, lehet van rá lehetõség. (testpermeteknél szokott lenni ez a parfüm)
A kérdező hozzászólása: Hát gondoltam erre, hogy megkérem valamelyik eladót de itt nagyon bunkók.. Megvan a doboza is, rajta a telefonszám, meg, hogy ki gyártja, és ha azokat felhívnám és rendelnék egyet szerinted beválna?
Szerintem próbáld meg. Veszteni nem veszthetsz semmit. De biztos, hogy nem volt a rossmannba? Mert nem a parfümöknél van.
A kérdező hozzászólása: Oks megpróbálom õket felhívni. Hát néztem mindenhol, nem volt. De mikor tavaly decemberben vettem, akkor is ez az egy volt ilyen.. a többi mind a tömegcucc..

Hol lehet ezt a NIKE cipot kapni, megrendelni?

Nike Dunk Hi's x Wu Tang Clan

Legjobb válasz: Ezt a cipõt én is nagyon sokáig kerestem, de hiába ... Pedig nagyon bejön, szerintem ez valami limitált cucc lehet:(

Ezt a cipõt én is nagyon sokáig kerestem, de hiába ... Pedig nagyon bejön, szerintem ez valami limitált cucc lehet:(
A kérdező hozzászólása: én megtaláltam de 120euro a szálitasi dij :/
Micsodaaa ?! 120€ csak a szállítás ?! Az annyi mint maga a cipõ . Minden esetre ha be tudnád linkelni az oldalt ahol találtad azt nagyon megköszönném !
A kérdező hozzászólása: mar nemtudom a linket bocsi :/ de amint megtalálom ide írom !
Okés, köszi !
DM rossmann drogériék sõt tescobamn is lehet kapni .
Nekünk is most olyan volt, de a mienk kék csomagolású volt, az active babys.
Tudod hol nézd meg nem tudom nálatok van-e Müller?ott szokott ilyen zöld csomagos Pampers lenni!Minden féle méretben onnan tudom hogy tegnep voltunk és kifejezetten meg is néztem!Ha nincs a közeletekben szívesen segítek beszerezni Nektek!Csak szólj:)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm!De nem akarlak ilyennel terhelni :) ) Sajna erre nincs még Müller-bár azt ígérték, h lesz- vhogy majd szerzek. Köszönöm a többieknek is a válaszokat. Minden jót Nektek:) )

Hol lehet ezeket a számokat letölteni, esetleg megvannak valakinek letöltve?

Pál utcai fiúk :Nem lesz már gy?zelem

Legjobb válasz: Gondolom a PUF Legelõ címû számára gondolsz, annak a refrénjében van, hogy "nem lesz már gyõzelem". Egyébként fent van youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk Letöltés: https://www.dalok.hu/lemez/id/2175 Disznók tánca: https://www.dalok.hu/?s=diszn%C3%B3k+t%C3%A1nca&hol=mindenho.. Ezt a néhány forintot megéri rászánni szerintem (összesen 335), SMS-ben is tudsz fizetni. :)

Gondolom a PUF Legelõ címû számára gondolsz, annak a refrénjében van, hogy "nem lesz már gyõzelem". Egyébként fent van youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk Letöltés: https://www.dalok.hu/lemez/id/2175 Disznók tánca: https://www.dalok.hu/?s=diszn%C3%B3k+t%C3%A1nca&hol=mindenho.. Ezt a néhány forintot megéri rászánni szerintem (összesen 335), SMS-ben is tudsz fizetni. :)
Jaj, most nézem, innen Kispálokat már nem lehet letölteni. Akkor csak 205 Ft. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen, arra gondoltam, csak a címe nem jutott eszembe :)
Ha fenn van a youtube-on is akkor felesleges pénzt kiadni érte! Ingyen is le tudod tölteni :) -> errõl az oldalról ***** Csak belinkeled a utube-os linket és átkonvertálod aztán pedig letöltöd :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi mindenkinek

Vajon hol lehet ez a part?

Magyon szeretném tudni, hogy hol mentik így a fuldoklókat? Oda megyek nyaralni...

Legjobb válasz: Ó hát ez ittvan balra.

Ó hát ez ittvan balra.

Kinek érdemes nemzetközi tanulmányok szakra jelentkezni és hová? Hol lehet ezzel a végzettséggel elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Hát elég sokminden lehet ezzel a végzettséggel,pl. nemzetközi kapcsolatokért felelõs munkatársként állami intézményeknél, önkormányzatoknál, üzleti vállalkozásokban, non-profit szervezetekben. Ide akkor érdemes jelentkezned, ha beszélsz legalább egy, de akár több idegeny nyelven is, érdeklõdsz a nagyvilág politikai, üzleti és kulturális kapcsolatai mûködésének megértése iránt stb. BKF-en is van amúgy ez a szak, szerintem ha érdekel, akkor menj el nyílt napra, ott biztos több mindent megtudhatsz: bkf.hu/nyiltnap

Hát elég sokminden lehet ezzel a végzettséggel, pl. nemzetközi kapcsolatokért felelõs munkatársként állami intézményeknél, önkormányzatoknál, üzleti vállalkozásokban, non-profit szervezetekben. Ide akkor érdemes jelentkezned, ha beszélsz legalább egy, de akár több idegeny nyelven is, érdeklõdsz a nagyvilág politikai, üzleti és kulturális kapcsolatai mûködésének megértése iránt stb. BKF-en is van amúgy ez a szak, szerintem ha érdekel, akkor menj el nyílt napra, ott biztos több mindent megtudhatsz: bkf.hu/nyiltnap
Ilyet végeztem, nem ér semmit. Ugyanott érzem magam, mint érettségikor. Ez csak idõ és pénzrablás. Ha értékes a fiatalságod és az idõd, ne menj ide!

Hol lehet ezt a számot letölteni? Minden hol kerestem és nem találtam. ) :

http://indavideo.hu/video/IGO_EVATOMPOS_KATYA-LEPEREGNEK_A_K..

Legjobb válasz: http://gosong.net/download/lKuwsfL-y1I/Ig%C3%B3_%C3%89va__To.. Itt letöltheted.Alul kiválaszthatod,hogy milyen formátumban akarod tölteni.Csak kattints rá,ott megjelenik egy kis ablak ahol a 'Download'-ra kell kattintani,és kész is.:)

http://gosong.net/download/lKuwsfL-y1I/Ig%C3%B3_%C3%89va__To.. Itt letöltheted.Alul kiválaszthatod, hogy milyen formátumban akarod tölteni.Csak kattints rá, ott megjelenik egy kis ablak ahol a 'Download'-ra kell kattintani, és kész is.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Ha nyomozó szeretnék lenni, akkor hol lehet ezt a szakmát kitanulni érettségi után?

És az ő hatáskörük alá mi tartozik, azok a nagyon brutális gyilkosságoktól kezdve egy bolti lopásig ? ( esetleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!