Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet erős tépőzárat venni (1 db)

Hol lehet Budapesten erős tépőzárat venni?

Kanapéhoz akarok huzatot rögzíteni, jó er?s kéne!

Legjobb válasz: van még egy-két röltex vagy méterárú bolt akik tartanak tépõzáraat, ikeában és kikában is lehet kapni, mivel foglalkoznak lakástextíliával.

van még egy-két röltex vagy méterárú bolt akik tartanak tépõzáraat, ikeában és kikában is lehet kapni, mivel foglalkoznak lakástextíliával.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi oldja a szilikonzsírt?

4

Hol tudok ilyet Magyarországon venni? (link)

http://cdn.dickblick.com/items/128/27/12827-2007-3ww-l.jpg

0

Motip alvázvédőt mivel lehet hígítani?

1

Vegyestüzelésű központifűtést szeretnék kiépíttetni a házamban! Milyen újgenerációs kazánt kell vennem? Puffertartályból mi a legjobb? Mivel fokozhatom ezeket még?

2

Szalagfűrész csapágy?

Épp felújítok egy régi szalagfűrészt.A felső kerék eléggé kotyog szétszedtem és kiderült hogy a külső csapágy (két csapágyas) a fészekben olyan 1mmt lóg.Arra gondoltam hamár lecserélem a csapágyakat mindenképp porvédőset rakok be,és körben ráhajtok feles lemezből egy csíkot és csapágyrögzítőzöm is.Szerintetek ez így jó lesz? A belső csapágy az jó szorul a fészekben,de annak is adok egy kis rögzítőt.

2

Hogyan tehetnék bélést ennek a ruhának?

Ajándékba kaptam, de nagyon átlátszó (a képen a beállás és a kamera gyenge minősége miatt nem látszik), a valóságban még a fehér alsónemű is kitűnik. Viszkóz anyagból készült, és amolyan összeugrós típusú. Lehet-e egyáltalán az ilyennek kis vékony bélést varrni?

2

20 nm szobát mennyiért gipszkartoznának "körbe" anyaggal együtt? Az álmennyezetet szigetelve szeretném asszem üveggyapottal!

0

A MagnetPlanet és az EUROMagnet Kft. -ben ugyanazok a termékek kaphatók?

2

Budapesten hol lehet kapni állványos fúrógépet?

3

Barkásolás de hogyan?

arkácsolni szeretnék egy fa fegyvert hogy kell ?? ki tudja hogy kell akkor egy alaprajz jól esne aki tud küdlni alaprajzot az jó lenne.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!