Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet eldobható (16 db)

Hol lehet eldobható/instant grillt vásárolni?

A páromat szeretném meglepni egy romantikus kis piknikkel a szabadban és olvastam, hogy lehet kapni egyszer használatos grillsütőt amiben van szén, van rajta rács, csak be kell gyújtani és kész is. Valaki vásárolt már ilyet? Hol lehet kapni és mennyibe kerül? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Az OBI-ban biztosan kapszhttp://www.cyrex.hu/2010/05/10/instant-grill/

nálunk ezt fának hívják...
TESCO

Hol lehet eldobható papír bugyit venni? (Bp. )

Legjobb válasz: Pl.gyógyszertárban.

Pl.gyógyszertárban.
Én inkább a Tena hálós bugyit javaslom, az is eldobhatós, de akár ki is moshatod és hamar szárad, és sokkal jobban tartja a nagy betkót, mint az eldobhatós "papír"bugyi, ráadásul arról azt hallottam, hogy könnyen szakad, tépõdik... betkót nem tartja. Én a patikában vettem tena hálós bugyit, azt hiszem 300 ft volt / 2 darab és méretenként lehet kapni. Kibontottam, olyasmi mint egy hálós forrónaci, tényleg tart, és a betkó is jól megtapad benne (szülésznõ mondta.)
Babaszafari, 5 db-os 990 ft. (Forgách u-nál van, 13. ker.)
Én az eldobható papírbugyi helyett, inkább a Tena hálósat javasolnám, mert sokkal jobban tart, ha kiöblíted nagyon hamar megszárad. Én vettem két darabosat, és elég is lesz. Ami"papírbugyi" az olyan laza mintha semmi nem lenne rajtad, ráadásul JÓ drága, ahoz képest mennyit ér. És ezt is lehet gyógyszertárban, és gyógyászatiban.
én gyógyszertárban vettem. 38h km
Gyogyászati segédeszköz boltban olcsobb
Minden bababoltban tartanak.
Brendon, szinten 5 db-os kiszerelesu.
DM-ben van.5 db-os.
A kérdező hozzászólása: köszi! akkor elsõ körben a hálósat szerzem be.

Hol lehet eldobható pelenkázó alátétet venni és egyáltalán melyik a jobb fajta?

Legjobb válasz: Nekem azt hiszem Baby Love márkájú volt, a barátnõm adta, mert már nekik nem kellett. Szerintem DM-ben vagy Rossmannban biztos találsz. Én csak akkor vittem magammal, ha mentünk anyósomhoz, vagy valahova. Persze egyszer sem pisilte le, tehát nem tudom, hogy mennyire megbízható baleset esetén. :) Én azt az 1-2 darabot használtam 1 évig.

Nekem azt hiszem Baby Love márkájú volt, a barátnõm adta, mert már nekik nem kellett. Szerintem DM-ben vagy Rossmannban biztos találsz. Én csak akkor vittem magammal, ha mentünk anyósomhoz, vagy valahova. Persze egyszer sem pisilte le, tehát nem tudom, hogy mennyire megbízható baleset esetén. :) Én azt az 1-2 darabot használtam 1 évig.
A dm-ben lehet kapni. Ha sokat utaztok, akkor szerintem érdemes az Ikeában venni egy felfújhatós pelenkázó alátétet. Nem drága, és nem foglal nagy helyet. Én ezt használom...
A Tescoban is van Libero és 6 db van benne.Hatszáz valahány forint.Igaz még nem próbáltam mert elsõ babát várjuk, de nekem ez van itthon.
Nagyon jó a Liberó, én azt használom, ha megyünk valahová, könnyen összehajtható, a táskában elfér. Mi is 680 Ft körül vettük a Brendonban.


Hol lehet eldobható bugyit venni a kórházba? Gyógyszertárban?

Èn is külföldön élek,és itt is fogok szülni.Németorsza´gban.

Legjobb válasz: Igen,gyógyszertárban.A barátnõm is ott vett.

Igen, gyógyszertárban.A barátnõm is ott vett.
Dm-ben is lehet, kismama és bababoltokban is.
Szia én épp tegnap láttam a dm-ben és ha jól emlékszem ötös kicsomagolásban vannak és az ára is pár száz ft..ha jól emlékszem, mert csak egy pillanatra akadt meg a tekintetem.Amúgy a terhességi teszteknél láttam:)
szia!én a kórházból vettem ott volt lent egyilyen biopatika többfajta mérteben! azthiszem 2db volt benne ez a tenalady!

Hol lehet kapni eldobható spirál véget és kézfertőlenitot?

Legjobb válasz: Én fodrászkellékesbe akartam venni eldobható spirált, ahol amúgy lennie kellene. Nálunk ugyan azt sem tudták mirõl beszélek, de jobb városokban szerintem fodrászkellékesben is kaphatsz. Mûszempilla is van ott meg stb, mindenféle. Kézfertõtlenítõt is megkérdezném ott, hátha van.

Én fodrászkellékesbe akartam venni eldobható spirált, ahol amúgy lennie kellene. Nálunk ugyan azt sem tudták mirõl beszélek, de jobb városokban szerintem fodrászkellékesben is kaphatsz. Mûszempilla is van ott meg stb, mindenféle. Kézfertõtlenítõt is megkérdezném ott, hátha van.
A kérdező hozzászólása: ahham...kézfertölenitot azt már megtaláltam :) )) csak azt spirált még nem:(

Szekesfehervaron hol lehet kapni szules utani hasleszoritos, es eldobhato nerces bugyit?

Legjobb válasz: Hát én budapesti vagyok, necces bugyit (gondolom erre gondoltál :o) dm-ben lehet kapni, nyilván nálatok is. Elõbbit pedig gyógyászati segédeszköz boltban, esetleg nagyobb bababoltokban.

Hát én budapesti vagyok, necces bugyit (gondolom erre gondoltál :o) dm-ben lehet kapni, nyilván nálatok is. Elõbbit pedig gyógyászati segédeszköz boltban, esetleg nagyobb bababoltokban.
Hasleszorító van kint az új SZTK közelében lévõ gyógyászati segédeszköz boltban.A buszmegállóval szemben van a bejárat.Eldobható bugyit a dm-ben vettem.

Hol lehet venni eldobhato pelenkabetetet?

Legjobb válasz: mi a mária bababoltban vettük, Bp-en, a Visegrádi utcában.

mi a mária bababoltban vettük, Bp-en, a Visegrádi utcában.
babamosoly.hu mamami.hu

Hol lehet venni eldobható bugyit és Ti mekkora Tena betétet vittetek a kórházba? Elég a mini vagy az extra kell?

Nem emlékszem, hogy mekkora volt nekem és arra sem, hogy honnan volt hálós bugyim. Azt hiszem az is Tena volt nekem...de a gyógyszertárban lehet venni vagy hol? :O

Legjobb válasz: én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...

én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...
Én az Elefániban vettem a bugyikat, 5 db-os csomag, kb. 500 Ft. Tenaból a kicsit vettem gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én is bababoltban vettem eldobhatós bugyit. 5db 5-600ft volt kb.
Én simán kimostam a hálós eldobhatós bugyit, többször is lehet használni, nem megy tönkre a mosástól (kézzel mostam). Gyógyszertárban vettem.
Én fehér francia bugyikat vittem (szépen kijöttek a foltok) és extra betétet +wc papirt is raktam be :)
Én ma néztem a DM-ben eldobhatós bugyit. 5db volt 700 vagy 800ft...azt hittem olcsóbb.
A mini Tena nekem nagyon nem lett volna elég. Lehet vastagabb, mint a többi normál betét, de elég rövid, és így inkább maradtam a nagy Tenánál.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nekem a normál de még az éjszakai betét se lett volna elég mert ömlött belõlem a vér az elsõ napokban arra emlékszem. A Tenából a mini is elég nagy, vagyis inkább vastag, nem olyan mint a mensis betétek az tuti. Köszönöm a segítséget!
A babarészlegen találtam a bugyikat, ahol a kisbabáknak és kismamáknak vannak cuccok (mint pl. cumisüveg, melltartóbetét).
Én bababoltban találtam eldobható bugyit, fele annyiért, mint az Auchan-ban volt! Én Tena-t nem vettem. Nekem a szülésznõ azt mondta, hogy elég a normál vagy max. éjszakai bármilyen betét!
A kérdező hozzászólása: Akkor hol keressem az eldobható bugyit Tescoban vagy corában? Melyik részen? Biztosan nem jó helyen kerestem.
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor veszek egy extrát is mert sikerült vennem már egy minit. Nem baj, majd elhasználom azt is szerintem mert az elsõvel is 6 hétig véreztem. :( A bugyit meg akkor megkérdezem a gyógyszertárban mert én nem találtam a Corában. Pont oda szoktunk menni.
Dm-ben, patikában, Auchanban, Coraban, Tescoban, bababoltokban is láttam már eldobható bugyit. Nekem Tena extra kellett kb. egy hétig.
Én a corában vettem eldobható bugyit.
Szia! Nekem nagyon kényelmetlen volt a hálós bugyi, szerencsére vettem kínaiban sima bugyikat, és azt használtam.ha nagyon piszkos lett a bugyi, akkor nem sajnáltam kidobni, mivel azt hiszem 150.-Ft-ért vettem...:)

Szülés utánra milyen bugyi jó? Eldobható? Hálós? Hol lehet ilyeneket venni?

Legjobb válasz: Nekem a tena hálós bugyi volt a legkényelmesebb, és 10 perc alatt megszáradt ha ki kellett mosni. 3 db ilyen bugyival két szülést csináltam végig. Valami 5-600 Ft volt. Sokkal kényeklmesebb volt mint az eldobhatós, és olcsóbb is.

Nekem a tena hálós bugyi volt a legkényelmesebb, és 10 perc alatt megszáradt ha ki kellett mosni. 3 db ilyen bugyival két szülést csináltam végig. Valami 5-600 Ft volt. Sokkal kényeklmesebb volt mint az eldobhatós, és olcsóbb is.
Én vettem hállósat is, meg eldobhatót, meg nagyibugyit a kínaiból /ahogy ezt már írták/ az elsö kettõt 10perc viselés után úgy téptem le magamról, mert nekem nagyon nem volt kénylemes. Úgyhogy maradt a nagyibugyi és néha olcsóbb is , mint az eldobható.
nekem terhesség alatt és utána is tökéletesen megfeleltek a már meglévõ bugyijaim. Egyet sem vettem szülés utánra. Lehet, hogy szükséged sem lesz rá... Bár attól függ, ha elõtte csak tangát hordtál, azzal mégsem mehetsz szülni.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi a tippeket!
Én is hagyományos, kényelmes, pamut bugyit vettem. Olyan 100 ft-os kínaisat... Amikor jött a nõvérke adni az oxitocin injekciót (császár után, méh összehúzónak), még meg is jegyezte, hogy "Végre valaki, akin normális bugyi van!"
Szia.En "nagyi" bugyit hordtam a terhesseg alatt es utan is a mai napig.Nem tudok megvallni toluk annyira kenyelmesek.Vettem kb 20at, persze itt a jo ido neha tangat kell felvegyek de ruhellem.
Szia!Én múlt héten vettem a gyógyszertárban Tena fix hálós bugyit.2db van egy csomagban és 160Ft fizettem érte.
A kérdező hozzászólása: Köszi! inkább hálósat vennék, az olcsóbb.
Elsõ vagyok. Bármelyik gyógyszertárban van. Többféle méret van, én 165 cm magas vagyok és 92 kilóval mentem szülni, nekem XL-es volt.
Itt is kaphatsz:http://www.brendon.hu/Products/List/sz%C3%BCl%C3%A9s%20ut%C3.. Vagy gyógyszertárban!
A kérdező hozzászólása: Köszi! 13:o4 hol vetted ezeket a bugyikat?
Én bementem egy kínai üzletbe és vettem pár db 100 ft-os "nagymama"(telefenekû) bugyit. Kényelemes volt és nem sajnáltam õket kidobni, ha véletlenül összekentem.
Nagyi-bugyit hordtam kb 1.5hétig, nagyon kényelmes volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!