Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet eldobható (17 db)

Hol lehet eldobható/instant grillt vásárolni?

A páromat szeretném meglepni egy romantikus kis piknikkel a szabadban és olvastam, hogy lehet kapni egyszer használatos grillsütőt amiben van szén, van rajta rács, csak be kell gyújtani és kész is. Valaki vásárolt már ilyet? Hol lehet kapni és mennyibe kerül? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Az OBI-ban biztosan kapszhttp://www.cyrex.hu/2010/05/10/instant-grill/

nálunk ezt fának hívják...
TESCO

Hol lehet eldobható papír bugyit venni? (Bp. )

Legjobb válasz: Pl.gyógyszertárban.

Pl.gyógyszertárban.
Én inkább a Tena hálós bugyit javaslom, az is eldobhatós, de akár ki is moshatod és hamar szárad, és sokkal jobban tartja a nagy betkót, mint az eldobhatós "papír"bugyi, ráadásul arról azt hallottam, hogy könnyen szakad, tépõdik... betkót nem tartja. Én a patikában vettem tena hálós bugyit, azt hiszem 300 ft volt / 2 darab és méretenként lehet kapni. Kibontottam, olyasmi mint egy hálós forrónaci, tényleg tart, és a betkó is jól megtapad benne (szülésznõ mondta.)
Babaszafari, 5 db-os 990 ft. (Forgách u-nál van, 13. ker.)
Én az eldobható papírbugyi helyett, inkább a Tena hálósat javasolnám, mert sokkal jobban tart, ha kiöblíted nagyon hamar megszárad. Én vettem két darabosat, és elég is lesz. Ami"papírbugyi" az olyan laza mintha semmi nem lenne rajtad, ráadásul JÓ drága, ahoz képest mennyit ér. És ezt is lehet gyógyszertárban, és gyógyászatiban.
én gyógyszertárban vettem. 38h km
Gyogyászati segédeszköz boltban olcsobb
Minden bababoltban tartanak.
Brendon, szinten 5 db-os kiszerelesu.
DM-ben van.5 db-os.
A kérdező hozzászólása: köszi! akkor elsõ körben a hálósat szerzem be.

Hol lehet eldobható pelenkázó alátétet venni és egyáltalán melyik a jobb fajta?

Legjobb válasz: Nekem azt hiszem Baby Love márkájú volt, a barátnõm adta, mert már nekik nem kellett. Szerintem DM-ben vagy Rossmannban biztos találsz. Én csak akkor vittem magammal, ha mentünk anyósomhoz, vagy valahova. Persze egyszer sem pisilte le, tehát nem tudom, hogy mennyire megbízható baleset esetén. :) Én azt az 1-2 darabot használtam 1 évig.

Nekem azt hiszem Baby Love márkájú volt, a barátnõm adta, mert már nekik nem kellett. Szerintem DM-ben vagy Rossmannban biztos találsz. Én csak akkor vittem magammal, ha mentünk anyósomhoz, vagy valahova. Persze egyszer sem pisilte le, tehát nem tudom, hogy mennyire megbízható baleset esetén. :) Én azt az 1-2 darabot használtam 1 évig.
A dm-ben lehet kapni. Ha sokat utaztok, akkor szerintem érdemes az Ikeában venni egy felfújhatós pelenkázó alátétet. Nem drága, és nem foglal nagy helyet. Én ezt használom...
A Tescoban is van Libero és 6 db van benne.Hatszáz valahány forint.Igaz még nem próbáltam mert elsõ babát várjuk, de nekem ez van itthon.
Nagyon jó a Liberó, én azt használom, ha megyünk valahová, könnyen összehajtható, a táskában elfér. Mi is 680 Ft körül vettük a Brendonban.


Hol lehet eldobható bugyit venni a kórházba? Gyógyszertárban?

Èn is külföldön élek,és itt is fogok szülni.Németorsza´gban.

Legjobb válasz: Igen,gyógyszertárban.A barátnõm is ott vett.

Igen, gyógyszertárban.A barátnõm is ott vett.
Dm-ben is lehet, kismama és bababoltokban is.
Szia én épp tegnap láttam a dm-ben és ha jól emlékszem ötös kicsomagolásban vannak és az ára is pár száz ft..ha jól emlékszem, mert csak egy pillanatra akadt meg a tekintetem.Amúgy a terhességi teszteknél láttam:)
szia!én a kórházból vettem ott volt lent egyilyen biopatika többfajta mérteben! azthiszem 2db volt benne ez a tenalady!

Hol lehet kapni eldobható spirál véget és kézfertőlenitot?

Legjobb válasz: Én fodrászkellékesbe akartam venni eldobható spirált, ahol amúgy lennie kellene. Nálunk ugyan azt sem tudták mirõl beszélek, de jobb városokban szerintem fodrászkellékesben is kaphatsz. Mûszempilla is van ott meg stb, mindenféle. Kézfertõtlenítõt is megkérdezném ott, hátha van.

Én fodrászkellékesbe akartam venni eldobható spirált, ahol amúgy lennie kellene. Nálunk ugyan azt sem tudták mirõl beszélek, de jobb városokban szerintem fodrászkellékesben is kaphatsz. Mûszempilla is van ott meg stb, mindenféle. Kézfertõtlenítõt is megkérdezném ott, hátha van.
A kérdező hozzászólása: ahham...kézfertölenitot azt már megtaláltam :) )) csak azt spirált még nem:(

Hol lehet olyan úszóbugyi/nadrág/pelus, amit az eldobható pelusra kell/lehet felhúzni?

Babaúszásra szeretnénk majd menni a picúrral. Egyik tévémûsorban (Édes élet.. :D) láttam, amikor a berki vett a lányának fürdõbugyit, és mondta az eladó, hogy az eldobhatóra kell felhúzni...Esetleg nem tudja valaki, mert nincs kedvem Pest összes bababoltját végigjárni :D

Legjobb válasz: Sima fürdõbugyi amit pelusra és pelus nélkül is húzhatsz. Bármelyik tesco vagy nagyáruház.

Sima fürdõbugyi amit pelusra és pelus nélkül is húzhatsz. Bármelyik tesco vagy nagyáruház.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem, mert olvastam itt pár kérdést, és a kommentekben az volt, hogy az úszópelus semmire sem jó, mert kifolyik a híg kaki, elmozdul, satöbbi. Én amúgy alapból úgy gondoltam, hogy az úszópelust az eldobható pelusra húzom, ezért nem értettem :o
a nagyobb babauszikban is lehet kapni, a mienk onnan van!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Én amúgy alapból úgy gondoltam, hogy az úszópelust az eldobható pelusra húzom" ... az nagyon vicces lesz. :) (nem bántásból, hisz nem tudhatod még...) nna de menjünk sorban: 1. Az úszópelus túl sok mindenre valóban nem jó, hiszen vízbe nyilván nem vihetsz nedvszívó pelust, hisz egyrészt azonnal magába szívja a vizet, a pisit már nem fogja, másrészt utána ki se bírod emelni a babát a vízbõl, úgy megszívja magát a pelus. :) Tehát az úszópelus sem készül nedvszvó anyagból, annak a lényege annyi, hogy nagyjából bent tartsa azt aminek bent kell maradnia, de mivel nem zár(hat) tökéletesen, igy bizony a folyadék kijön a réseken (s be is megy, ezért lenne vicces, ha alá rendes eldobható pelust raknál). 2. A fentiek miatt, hogy kicsit passzentosabban álljon a babán, az úszópelusra szoktak adni kis sztreccsgatyót. Ez egy teljesen egyszerû sztreccsnadrág/biciklisnadrág. Mi ott vettünk ahol a babaúszás volt (hvd fel õket, hogy van-e nekik), de szerintem tescoban a babaruhák közt is találsz. 3. Akinek a kisgatyó túl "snassz", vagy ilyesmi, azok szoktak fürdõrucit venni, aminek a szerepe teljesen ugyanez, hogy az úszópelust jobban rajtatartsa a babán.
Kérdezd meg az uszit, mert nálunk pl. csak ebben lehet: úszópelusra ráhúzott kisgatyó, ami a combjánál összehúzható. Nálunk másban nem engedik, helyben is meg lehet venni, de láttam már a decathlonban is.

Szekesfehervaron hol lehet kapni szules utani hasleszoritos, es eldobhato nerces bugyit?

Legjobb válasz: Hát én budapesti vagyok, necces bugyit (gondolom erre gondoltál :o) dm-ben lehet kapni, nyilván nálatok is. Elõbbit pedig gyógyászati segédeszköz boltban, esetleg nagyobb bababoltokban.

Hát én budapesti vagyok, necces bugyit (gondolom erre gondoltál :o) dm-ben lehet kapni, nyilván nálatok is. Elõbbit pedig gyógyászati segédeszköz boltban, esetleg nagyobb bababoltokban.
Hasleszorító van kint az új SZTK közelében lévõ gyógyászati segédeszköz boltban.A buszmegállóval szemben van a bejárat.Eldobható bugyit a dm-ben vettem.

Hol lehet venni eldobhato pelenkabetetet?

Legjobb válasz: mi a mária bababoltban vettük, Bp-en, a Visegrádi utcában.

mi a mária bababoltban vettük, Bp-en, a Visegrádi utcában.
babamosoly.hu mamami.hu

Hol lehet venni eldobható bugyit és Ti mekkora Tena betétet vittetek a kórházba? Elég a mini vagy az extra kell?

Nem emlékszem, hogy mekkora volt nekem és arra sem, hogy honnan volt hálós bugyim. Azt hiszem az is Tena volt nekem...de a gyógyszertárban lehet venni vagy hol? :O

Legjobb válasz: én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...

én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...
Én az Elefániban vettem a bugyikat, 5 db-os csomag, kb. 500 Ft. Tenaból a kicsit vettem gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én is bababoltban vettem eldobhatós bugyit. 5db 5-600ft volt kb.
Én simán kimostam a hálós eldobhatós bugyit, többször is lehet használni, nem megy tönkre a mosástól (kézzel mostam). Gyógyszertárban vettem.
Én fehér francia bugyikat vittem (szépen kijöttek a foltok) és extra betétet +wc papirt is raktam be :)
Én ma néztem a DM-ben eldobhatós bugyit. 5db volt 700 vagy 800ft...azt hittem olcsóbb.
A mini Tena nekem nagyon nem lett volna elég. Lehet vastagabb, mint a többi normál betét, de elég rövid, és így inkább maradtam a nagy Tenánál.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nekem a normál de még az éjszakai betét se lett volna elég mert ömlött belõlem a vér az elsõ napokban arra emlékszem. A Tenából a mini is elég nagy, vagyis inkább vastag, nem olyan mint a mensis betétek az tuti. Köszönöm a segítséget!
A babarészlegen találtam a bugyikat, ahol a kisbabáknak és kismamáknak vannak cuccok (mint pl. cumisüveg, melltartóbetét).
Én bababoltban találtam eldobható bugyit, fele annyiért, mint az Auchan-ban volt! Én Tena-t nem vettem. Nekem a szülésznõ azt mondta, hogy elég a normál vagy max. éjszakai bármilyen betét!
A kérdező hozzászólása: Akkor hol keressem az eldobható bugyit Tescoban vagy corában? Melyik részen? Biztosan nem jó helyen kerestem.
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor veszek egy extrát is mert sikerült vennem már egy minit. Nem baj, majd elhasználom azt is szerintem mert az elsõvel is 6 hétig véreztem. :( A bugyit meg akkor megkérdezem a gyógyszertárban mert én nem találtam a Corában. Pont oda szoktunk menni.
Dm-ben, patikában, Auchanban, Coraban, Tescoban, bababoltokban is láttam már eldobható bugyit. Nekem Tena extra kellett kb. egy hétig.
Én a corában vettem eldobható bugyit.
Szia! Nekem nagyon kényelmetlen volt a hálós bugyi, szerencsére vettem kínaiban sima bugyikat, és azt használtam.ha nagyon piszkos lett a bugyi, akkor nem sajnáltam kidobni, mivel azt hiszem 150.-Ft-ért vettem...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!