Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet egyedi (73 db)

Hol lehet egyedi képpel csináltatni egérpadot?

Ajándékba szeretnék adni egy kis egéralátétet, de olyat, amire én szánom a képet. Vagy van vmi hely, ahol szépeket lehet venni?

Legjobb válasz: Yellowstone-Nyomda Kft http://www.yellowstone.hu/egyedi-egerpad-keszites tutilapok http://tutilapok.hu/fenykepes-ajandek-otletek/egyedi/egerpad.. surprise http://www.surprise.hu/ copymax http://www.copymax.hu/egyedi_fenykepes_egerpad ajandekkeszites http://www.ajandekkeszites.hu/egerpad-keszites

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elég drágának tûnnek, és így a minõséget sem láthatom elõre. Azt hiszem, bemegyek valamilyen boltba és onnan veszek majd egyet.

Hol lehet egyedi karszalagot venni?

Nem az ilyen bulis karszallagokra gondolok, hanem mint pl amik regen voltak a katonakon.. Egyediben szeretnek olyant vasarolni, de nem tudom, hogy hol :/

Legjobb válasz: Írd be a Gugliba, hogy karszalag, és találsz egy csomót. A legtöbb helyen egyedi képet és mintát is raknak rá, de néhány darabnál elég költséges. Vannak minimum mennyiségek.

Írd be a Gugliba, hogy karszalag, és találsz egy csomót. A legtöbb helyen egyedi képet és mintát is raknak rá, de néhány darabnál elég költséges. Vannak minimum mennyiségek.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ott csak iylen ksi vekony szarok vannak, amiket a csuklora lehet csak rakni.. Olyan fajtära gondolok mint pl amik a 2. viläghäboruban voltak, märmint hogy kb akkor meretben ne ilyen pär cmes-ben legyenek..
Ja, amolyan BKV-s méretû? Majd megkérdezem az ünnep után a melõhelyen. Kolléganõk régen hímeztek. Hátha tudnak valamit.

Nyíregyházán hol lehet egyedi ékszereket készíttetni?

Van pár elképzelésem és képem, ezeket szeretném megvalósítani. Hol vállalnak olyat, hogy beviszem a képet és megcsinálják nekem?

Legjobb válasz: Mi egyedi karikagyûrût csináltattunk a Pittsburg Black ékszerüzletben a korzóval szemben.

Mi egyedi karikagyûrût csináltattunk a Pittsburg Black ékszerüzletben a korzóval szemben.
A kérdező hozzászólása: És ott csak arany, ezüst ékszereket csinálnak, vagy bármilyen anyagból?


Apacs.:)
pláza
http://www.meska.hu/Shop/index/3214 Még csak egy fülbevalót vettem nála, de nem kellett megbánnom a döntésemet...
http://www.honeydesign.meska.hu nemtudom bejön e ez neked, de sztem más stílusú cuccot is rendelhetsz tõle:)

A Sims2-be hogy lehet UFO-t csinálni ill. hol lehet egyedi bőrszínt állítani?

Kiváncsi lennék=)

Legjobb válasz: Sehol Majd jönnek és meg fertözik az embereket

Sehol Majd jönnek és meg fertözik az embereket
A kérdező hozzászólása: Ahoz kell vmien kiegészítõ?, xD
volt valami hosszú cheat kód amivel lehetett úgymond admin dolgokat csinálni. Bármit meglehetett vele csinálni.

Hol lehet egyedi (pl. állat, autó vagy ilyesmi) formájú egeret venni?

Régebben egy webáruházban láttam, ha jól emlékszem autó, Hello Kitty fej meg krokodil formájú egeret, és ilyesmit szeretnék karácsonyra, de most sehol nem találok. Hol lehet ilyeneket venni?

Legjobb válasz: Én ilyet vettem múltkor :) http://www.pat-says-now.hu/ Bármelyik nagyobb plázában (Westend, Aréna Pláza stb..) általában van egy ilyen NICI-s bolt. Általában ott lehet kapni ilyen egereket :) (Bár a plüssbevonatot nem ajánlanám (a legtöbbnek az van) mert pár hetes használat után elkezd koszolódni és lejönni, ami nem egy gyönyörû látvány :S) Remélem segítettem :)

Én ilyet vettem múltkor :) http://www.pat-says-now.hu/ Bármelyik nagyobb plázában (Westend, Aréna Pláza stb..) általában van egy ilyen NICI-s bolt. Általában ott lehet kapni ilyen egereket :) (Bár a plüssbevonatot nem ajánlanám (a legtöbbnek az van) mert pár hetes használat után elkezd koszolódni és lejönni, ami nem egy gyönyörû látvány :S) Remélem segítettem :)
:D A Vaterán találtam a múltjkor ilyeneket http://www.vatera.hu/auto_alaku_wireless_eger_mouse_postat_a.. http://www.vatera.hu/hello_kitty_pink_optikai_eger_0_ft_post.. Keress rá, hogy "egér" vannak más jópofa darabok is.

Hol lehet egyedi készítésû luxus kézmûves mûtárgyakat eladni külföldre? Ebay?

Foglalkoztam már hasonló mûkereskedelemmel, de nem a saját munkáimat adtam el, volt pár vevõm új-zélandra, amerikába, de igazából nem biztos, hogy az ebay a legjobb az ilyen egyedi munkák eladásához. (különleges csillárok, használati tárgyak, nem a bóvli, tényleg érték, ipari szempontból is)

Legjobb válasz: Ilyesmikrõl lenne szó: [link]

A kérdező hozzászólása: Ilyesmikrõl lenne szó: [link]
A kérdező hozzászólása: [link] mondjuk én konkrét használati tárgyakban gondolkozom. 40-50e alatt nem nagyon adnék el tárgyat. nem vagyok én kínai....
Az eBay jó, de amíg nem ismernek, hiába a dolog: elég komoly portfóliót kell, hogy mutass a vevõknek ahhoz, hogy elhigyjék: nem bóvlit vesznek. Ráadásul az csak a kereskedelmi felület, ahova tudod irányítani a vevõket mondjuk a saját oldaladról, de elég kevesen szoktak luxus-kézmûves termékeket keresni konkrétan az eBayen. A mûvészeti és kézmûves termékek terjesztének legbeváltabb módja még mindig a klasszikus vásáros, gallériás módszer: Németországban pl. kismillió kézmûves vásár van minden héten, s vonattal nem is drága az út, meg viszonylag fizetõképes a kereslet, akik pont ilyesmit keresnek - könnyebb kapcsolatoakt szerezni. Persze a csomagcipeléssel ugyanúgy bajban van az ember, de ez az eBay rákfenéje is, hogy a nemzetközi futárszolgálatoknál a nagyértékû fragile csomagok szállítása és biztosítása elég tetemes összeget jelent.
A kérdező hozzászólása: Na igen. Kezdjük itt. Mondjuk a portfolio elkészítése nem fog problémát okozni... Mondhatni profi vagyok a szakmámban, de inkább innovatív vagyok és alárendelt a stílusnak, luxusnak mint hagyományörzõ, vagy különleges kézmûves. Tehát a célcsoport inkább tehetõs magánszemélyek, kávézók, éttermek, rendezvényházak, nem pedig a középosztály. Nyilván szeretnék valami nagyba belevágni. Azt mondjuk nem rossz, hogy a saját weboldalról az ebayre irányítom át a vásárolókat!

Hol lehet egyedi "mintás" törölközõt hímeztetni/nyomtatni?

Szóval, szeretnék egy olyan egyedi törölközõt, amibe egy általam választott képet belehímeznek, vagy nyomtatnak.. Ilyen boltot hol találok? :)

Hol lehet egyedi matricát csináltatni?

Billentyűzetre

Legjobb válasz: Tetszõleges copygeneral és társai

Tetszõleges copygeneral és társai


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!