Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet egy normál (4 db)

benne vannak azok, mit akarsz letölteni?
Azok a szörnyek alapból benne vannak a játékban. Nappal csak sötét barlangokban jönnek elõ, éjszaka mindenhol. Ha éjszaka sem jöttek, akkor a beállításokat nézd meg, és ha peacefulon van azt rakd át valami másra.

Hol lehet megnézni egy normál szülést az interneten?

30 hetes kismami vagyok és ez lesz az els? babánk, izgulok a szülés miatt, ezért szeretnék látni egyet, talán jobban rákészülök lelkileg.

Legjobb válasz: A www.youtube.com -on írd be a keresõbe, hogy "birth". Kidob egy csomót. Kórházi és otthonszüléseket, császármetszést, gátmetszést, mindent megnézhetsz. Csak valószínûleg kérni fogja, hogy regisztrálj, mert a legtöbb 18 éven felülieknek nézhetõ meg.

A http://www.youtube.com -on írd be a keresõbe, hogy "birth". Kidob egy csomót. Kórházi és otthonszüléseket, császármetszést, gátmetszést, mindent megnézhetsz. Csak valószínûleg kérni fogja, hogy regisztrálj, mert a legtöbb 18 éven felülieknek nézhetõ meg.
indavideo.hu Van fent egy tökjó vízben szülés, kb. 6 perces 1 hétig minden nap megnéztem, és telesírtam egy 100-as zsepit a gyönyörtõl. A keresõbe kell beírni, hogy születés, vagy szülés, és akkor dobja ki a szüléses videókat.


Hol és kb mennyiért lehet venni a normál színváltozattól eltérő király pitont? Mert szeretnék venni egy párt a már meglévő pitonomnak.

például:

Legjobb válasz: Hát hogy mennyiért azt nem tudom, mert nem vagyok otthon a kígyókban. De lesz mostanában Terraplaza, ott tuti lesz eladó példány tenyésztõtõl, és elõfordulhat, hogy különleges színváltozatban.

Hát hogy mennyiért azt nem tudom, mert nem vagyok otthon a kígyókban. De lesz mostanában Terraplaza, ott tuti lesz eladó példány tenyésztõtõl, és elõfordulhat, hogy különleges színváltozatban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Sokat segített a válasz! :D
Ugyan nem néztem meg miket linkeltél be, de a normálon kívül sztem a következõ "legolcsóbb" 50e körül és fölötte mozog. Persze minél impozánsabb annál drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ) :/
Nem olcsó mulatság.Az elsõ 2 képen szereplõ kígyó 900-1000 euro, a harmadik képen látható ára 600 euro körül mozog.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) nagyon drágák..(gondoltam hogy azok, de hogy ennyire..)
Inkább keresgélj a Fire, Enchi, Pinstripe változatok között. Igaz, nem annyira különlegesek, de olyan 100-200 € körül már lehet õket kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! ezek is nagyon szépek :) majd meglátom..és még találni is kéne majd ha lesz :'D
http://www.terraristik.com/ Itt nézz körül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!