Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet egy gyerek mellé (1 db)

Hol lehet pl egy gyerek mellé stewardesst fogadni, kérni?

és mennyibe kerül?végig ott lesz vele?

Legjobb válasz: Amelyik tarsasagnal a jegyet szeretned venni, megkerdezed, van-e lehetoseg a kiserore es ha van mennyibe kerul. Megj. a kisero megegy plussz repjegy, +koltsegek...vegig ott lesz vele. De ez a szolgaltatas csak bizonyos kor alatt veheto igenybe sajnos.

Amelyik tarsasagnal a jegyet szeretned venni, megkerdezed, van-e lehetoseg a kiserore es ha van mennyibe kerul. Megj. a kisero megegy plussz repjegy, +koltsegek...vegig ott lesz vele. De ez a szolgaltatas csak bizonyos kor alatt veheto igenybe sajnos.
Szia! Jegyvásárlásnál kérdezd meg, hogy hogy mûködik a dolog. A Malévnál úgy tudom, hogy 15 éves korig lehet utaskísérõt mellé fogadni, aki végig ott van vele. 15-18 év között pedig szülõi engedéllyel utazhatnak egyedül. Ha utaskísérõt fogadsz mellé, akkor a gyerkõcöt teljesen kikíséri a váróba, ahol a váró rokonoknak alá kell írni egy papírt, hogy megérkezett a gyerek.
17. Kíséret nélküli gyermek hogyan utazhat Malév-gépen? Gyermekjegyet válthatnak a 2–12 éves kor közötti utasok. 5 éves korig csak felnõtt kíséretében, 5 évnél idõsebb gyermek kíséret nélkül is utazhat a Malév járatain. Kérésre díjfizetés ellenében kísérõrõl gondoskodunk. Kísérõ nélküli kiskorúak esetében a szülõk a gyermeket a Malév felügyeletére bízzák. A Malév mindaddig felelõs a gyermekekért, amíg a kísérõ át nem adja õket a szülõknek vagy más kísérõknek a rendeltetési állomáson. A cselekvõképtelennek tekinthetõ kiskorúak nem vehetõk fel utasnak. forras:www.malev.hu
ezt nem babysitternek hívják? XD
A kérdező hozzászólása: ja nem bocsi most veszem észre, hogy elfelejtettem odaírni h repülõn... szval repülõre a gyerek mellé hogyan lehet stewardesst intézni?:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

MÁV kártya csalás? Megpróbálnátok?

A MÁV dolgozók, és az ők rokonai kapnak egy kártyát amivel ingyen utazhatnak. Viszonylag sokat utazok (heti 6 000-7 000 HUF). Szóval a kérdés, hogy van egy osztálytársam akinek van ilyen kártyája és megpróbálnám, hogy azzal utazok mert már láttam sok ilyent, hogy csak megmutatják a kártyát és az ellenőr igazából nem nagyon vizsgálja meg. Ti megpróbálnátok? És ha ki derül mi lesz a következménye? Köszönöm az értelmes válaszokat.

14

16 évesnek elég csak egy személyi igazolvány ha át akar kelni az osztrák határon?

3

Mit vigyek?

10 napra tengerre,apartmanban leszünk. Segitseg

6

Mit jelent ez a mondat horvátul?

dali ste se bavili stolarijom,-niste se javili ¹to je problem
mogu li pomoæi,puno pozdravite ¾enu i sina-ako nisam falila.

2

Ez a zászló melyik ország zászlaja!? :

http://www.loren-jim.com/Princess-08/Puerto-Rico-Flag.gif ?

4

Milyen bőröndöt/ táskát érdemes venni ha repülővel utazok? A mostani 6 repülő úttól totál szétment.

Az alábbi képen látható nagy méretű bőröndöm van, már használtam régebben is, semmi baja nem volt, szuper kis bőrönd. A 3. repülőúton letörték az alsó lábát, és a kitámasztóját. Szerencsére ezt javítani tudták.

Most kifelé menet nem tudom mi lett vele, darabokra tört a tetejében a merevítő, hazafelé jövet letörték a lábát és a kitámasztóját. Dobhatom el az egészet.


Milyen típusú bőröndöt érdemes venni, ami esetleg több repülőutat is túlél? Vagy vegyek olcsót, és dobjam el ha tönkre megy?

8

Szerintetek minimum mennyibe kerül egy út a fiji szigetekre? A legolcsóbb?

1

Mit csináljak, ha nem merek felszállni a repülőre?

Sziasztok! Most teszem fel életem első kérdését erre a honlapra,szóval szerintem nem jó témához tettem fel a kérdésem, de remélem válaszoltok majd így is:) Tehát ezért bocsánat. A kérdésem pedig: Hamarosan au-pairkodni fogok kint Amerikában, mivel még soha nem utaztam repülőn nagyon bevagyok pánikolva hogy milyen lesz majd utazni, és eléggé "rosszul levős" fajta vagyok, és nagyon izgulok hogy ugyan ott rosszul leszek-e. Már megvan a család és április végén megyek ki, de attól félek hogy amikor felszállnék a repülőre bepánikolok és képtelen leszek majd elindulni, és magabiztosan felszállni a repülőre. Mit csináljak? Szeretem ezt a melót, és a család is nagyon szimpatikus és nem szeretném se őket se magamat cserben hagyni. Előre is köszönöm a válaszokat!

18

Ha azt írja a rendszer hogy ár illeték nélkül és ezt akarja kifizettetni velem akkor nekem még fizetnem kell a reptéren?

Budapest T2B » Londres-Stansted
Viteldíj: 3 039,00 HUF
EU 261 rendelete : 850,00 HUF
internetes utasfelvétel : 2 380,00 HUF
ETS Adó : 85,00 HUF
Adminisztrációs díj: 2 380,00 HUF
Adók és díjak: 0,00 HUF
Bankkártyás fizetési díj: 174,68 HUF
Ár összesen: 8 908,68 HUF
Visszaút2013. 05. 14. 17:35
Viteldíj: 3 919,00 HUF
Adminisztrációs díj: 2 380,00 HUF
Adók és díjak: 0,00 HUF
Bankkártyás fizetési díj: 125,98 HUF
Ár összesen: 6 424,98 HUF
Ár összesen
Ár összesen 15 333,66 HUF
Kedvezményes fizetés bankkártyával: 15 033,00 HUF
Fizetés bankkártyával: 15 333,66 HUF

4

Ti jártatok már úgy távolsági buszon, hogy nagyon kellett pisilni?

Hogyan oldottátok meg a helyzetet? Pl mikor osztálykiránduláson voltunk, ott nem tűnt fel senkinek hogy az osztálytásrsam belebrunyált egy sörösüvegbe és kidobta az ablakon, mivel a tanárokat kivéve mindenki holt részeg volt :D De persze egy normál buszjáraton ez nem járható út, szal arra lennék kiváncsi mit lehet olyankor tenni.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!