Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet egyáltalán (327 db)

Help. Bnőm Sminkes vagy maszkmesternek akar tanulni. Meg lehet MOn élni ebből kapcsolatok nélkül egyáltalán? Hol lehet egyáltalán dolgozni vele? Mennyit lehet vele keresni? Szerethető szakma?

Legjobb válasz: Sminkeseket keresnek filmekhez, maszkmestereket is ide. De sminkesként lehet modelleket is sminkelni fotózásra, bemutatókra. Vagy mennyasszonyokat esküvõre. Egy menyasszonyni smnik 10-12 ezer forint is lehet. Meg lehet élni szépen, ha nem lusta a munka után menni és ha hajlandó dolgozni. De én ajánlanám mellé a kozmetikus képzést, mert így a kettõ, (vagy három) kozmetikus-sminkes nagyon ütõs lehet. Kellesz dolgozni, de jól meg lehet élni. Barátnõmnek ez a szakmája, 2 helyen dolgozik, reggel 7-re megy a belvárosi szalonba, ott van 1-ig, majd délután 2-tõl a saját vállalkozásában, amíg bírja, van úgy, hogy este 9-10-kor megy el az utolsó vendég. De nagyon szépen keres vele. Olyan helyekre járnak a párjával, olyan autót vett magának, hogy el sem hiszem, ha nem magam látom.

Sminkeseket keresnek filmekhez, maszkmestereket is ide. De sminkesként lehet modelleket is sminkelni fotózásra, bemutatókra. Vagy mennyasszonyokat esküvõre. Egy menyasszonyni smnik 10-12 ezer forint is lehet. Meg lehet élni szépen, ha nem lusta a munka után menni és ha hajlandó dolgozni. De én ajánlanám mellé a kozmetikus képzést, mert így a kettõ, (vagy három) kozmetikus-sminkes nagyon ütõs lehet. Kellesz dolgozni, de jól meg lehet élni. Barátnõmnek ez a szakmája, 2 helyen dolgozik, reggel 7-re megy a belvárosi szalonba, ott van 1-ig, majd délután 2-tõl a saját vállalkozásában, amíg bírja, van úgy, hogy este 9-10-kor megy el az utolsó vendég. De nagyon szépen keres vele. Olyan helyekre járnak a párjával, olyan autót vett magának, hogy el sem hiszem, ha nem magam látom.
Kapcsolatok nélkül semmibõl sem lehet megélni. Az elsõ pár évben ki tud alakítani egy vendégkört, de ha nem jár õ maga a kapcsolatok után és nem erõlteti rá magát minél erõszakosabban mindenkire, akkor nem viszi vele sokra, max épp hogy megél.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Igen én is ettõl félek h baromira telített munka. De nem tudom jó lenne e hogy 1 évig tanulja. Körmösnek tanult de azt nem szereti. Mit lehet még javasolni neki vajon ezenkívül? Szereti a pörgõs emberekkel való foglalkozást.

Miskolcon hol lehet a legolcsóbban fényképes bögrét csináltatni? (vagy hol lehet egyáltalán? )

Legjobb válasz: a plázában van egy pólónyomtatós hely ahol láttam egyedi bögréket is. a póló 2500 a bögre gondolom olyan 1000-1500 lehet. a szinvapark földszintjén is volt régebben ilyen kép nyomtatós hely mindenre nyomtattak (kulcsra legalábbis).

a plázában van egy pólónyomtatós hely ahol láttam egyedi bögréket is. a póló 2500 a bögre gondolom olyan 1000-1500 lehet. a szinvapark földszintjén is volt régebben ilyen kép nyomtatós hely mindenre nyomtattak (kulcsra legalábbis).


A védõnõdnél kell érdeklõdnöd!
Védõnõ ad egy jelentkezési lapot, azt kell elküldeni a megadott címre(a védõnõi szolgálathoz ha jól tudom, de úgyis leírja), és õk fognak téged felhívni. 35hkm

Albérlet keresésben vagyok! Mindenki úgy hírdet: Csak egyedülálló nőnek, de leginkább: egyetemista, főiskolás lánynak kiadó lakás! Hol lehet egyáltalán kivenni egy lakást Pesten?

A tököm ki van az albérletkiadókkal! Rendes középkorú férfi vagyok. Vidékről akarok Budapestre költözni albérletbe. Van bejelentett munkahelyem, van pénzem is, előre ki tudnám fizetni a bérletet+ 1 havi kauciót is! Soha nem italoztam, nem dohányzom, minden káros szenvedélytől mentes vagyok. Semmi bútorom nincs, csak két utazótáska meg személyes holmi, ágynemű. Egy szoba nekem elég! ...és ennek ellenére úgy félnek az egyedülálló férfiaktól az albérletet kiadók, mint az égő tűztől!

Legjobb válasz: Álomnõ!! Eskü nem lennék rest fogni egy inget meg 365 gombot, aztán beállítani hozzád, hogy vissza kéne varrni õket... Cserébe minden nap megjavítanék nálad valamit ;)

Álomnõ!! Eskü nem lennék rest fogni egy inget meg 365 gombot, aztán beállítani hozzád, hogy vissza kéne varrni õket... Cserébe minden nap megjavítanék nálad valamit ;)
Egy kis garzont keress! Külön szoba nem jó, mert senki nem szeret egy idegen férfit a lakásában.
A kérdező hozzászólása: Igen, de egy idegen nõt meg mindenki szeretne a lakásában! :-))
Operáltasd át magad ;)
õszintén szólva, én nõ létemre szívesebben laknék együtt egy fickóval mint egy másik nõvel. a pasi ért a szereléshez, felhozza a nehéz ásványvizet, nem tölt el félórákat a fürdõben, és nem fogja elhasználni a samponomat meg a kencéimet :D persze a 3 lépés távolságot tartanám, nem párt keresnék, hanem jól fizetõ lakótársat. :) a kisebb szívességeket meg alapvetõ dolognak tartom, pl én felvarrom a leszakadt gombját, õ cserébe felfúrja a polcot a falra :D
Bárhol.
Attól függ, hogy nézel ki, milyen jellemed van, s mennyire vagy társasági ember.
diszkóban nem is lehet normálisan...
Tényleg bárhol.
Tutira bárhol.
Szerintem diszkókban se lehet nagyon, azon kívül meg pláne nem, csak akkor lehet, ha valakinek esetleg van baráti társasága, de tapasztalataim szerint, ha valakinek barátai sincsenek, akkor sehogy nem lehet... Szerelemhez is "protekció" kell! :(
én bírom a magányos farkasokat, én is elég különc vagyok :)
Pont hogy diszkóban nem lehet szerintem. Hol lehet? Akárhol... Utca, strand, bolt, könyvtár, pláza, park, valami bár, suli, stb stb.
Avarrejtekhelyen.
Sajnos a csajoknak ma nem kellenek a magányos farkasok, mert van ez a hülye elvárás, hogy társasági lény legyél, fogalmam sincs, miért, de ez van. -.-

Szerintetek milyen ez az ágy? És hol lehet egyáltalán kapni?

http://kepfeltoltes.hu/view/101120/_gy._www.kepfeltoltes.hu_..

Legjobb válasz: Szia Pl egy asztalos is megtudja csinálni. Nekem nem tetszik,inkább maradok a hagyományos kinézetûnél :) 25/L

Szia Pl egy asztalos is megtudja csinálni. Nekem nem tetszik, inkább maradok a hagyományos kinézetûnél :) 25/L
Szerintem is szörnyû, nekem inkább a régi barokk baldachinos ágyak jönnek be:) De szerintem ez nem gurul:)
A kérdező hozzászólása: Nem gurul, olyan mint egy hinta szék..
Szerintem nagyon jópofa. Habár, egy átmulatott éjszaka után, mikor már rég nem vagyok szomjas, nem biztos, hogy jó lenne.... :) 25/N
Nagyon jó!Annyira tetszik, nekem is kell ilyen!Sajnos nem tudom, hol kapható.
Nem gurul el?
Svédországban az Ikeában van. Nem tudom ha Mo-n bemész az Ikeába ezzel a fotóval hoznak e neked.. egy próbát megér.
Szerintem szörnyû:D Remélhetõleg körbe azért nem forog:D
A kérdező hozzászólása: Ebbe simán lehetne...:) ) De nagyon tetszik és biztos nagyon kényelmes is:) )
Szerintem baromi jó lehet ilyenben szexelni :D Nekem is ez jutott eszembe elõször :D És nekem tetszik is :) 21/N
Asztalosok simán megcsinálják, de figyelj oda, hogy jó asztalos legyen, mert nagyon sok olyan van, aki nem jó. Nekem is csináltak már olyan szekrényt, ami széthullott és az új asztalos pedig tökéleteset :)
Csaj vagyok, de a kinézetén kívül az eszembe jutott, hogy ebben hogy szeretkezel majd? Ide oda gurul majd az ágy veletek?:) Ettõl függetlenül jól néz ki, de az miatt nem kéne. 23/N
Ez engem is érdekelne! Nagyon jól néz ki! :D
nekem jólenne ez is ha más nemlenne... lehet aludni rajta oszt kalap

Hol lehet kedves, őszinte, érzékeny, csinos, normális és okos 20 feletti nőkkel ismerkedni egy 29 éves férfinek? Egyáltalán a mai világban hol találni ilyeneket? Hol lehetne ismerkedni ilyen Nőkkel?

Legjobb válasz: Bárhol. De, ha lehet akkor ne neten próbálkozz. A társkeresõk tele vannak beképzelt kis libákkal. Sima átlagos külsejük van, aztán nagyobb az egojuk egy 10/10-es csajnál. Mondjuk errõl a sok fiú is tehet, akik csak úgy verekednek értük. Vicc az egész:D

Bárhol. De, ha lehet akkor ne neten próbálkozz. A társkeresõk tele vannak beképzelt kis libákkal. Sima átlagos külsejük van, aztán nagyobb az egojuk egy 10/10-es csajnál. Mondjuk errõl a sok fiú is tehet, akik csak úgy verekednek értük. Vicc az egész:D
Itthon a törvény tiltja a többnejûséget.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is azt tapasztalom, hogy netes társkeresõk nem igazán nyerõek. Pár lány ír csak vissza, de már ott is azt írja a többségük, hogy nem ismerkedni van fent, csak barátkozni. :( Amúgy bármi jöhet, ismerkedési helyek (de azt ne írjátok, hogy bárhol, meg bármikor, akár utcán is, buszon stb. ezek azért nem túl reális dolgok ) Diszkókat így egyértelmûen kilõném, nem hiszem, hogy értelmes nõkkel lenne tele.:) Olyan helyek érdekelnének, ahol tényleg szép és értelmes lányokkal/nõkkel lehetne ismerkedni.
Ja perszre, ilyet akarsz, aztán mégis a szemét, átverõs csajok után csorgatod a nyálad... De a kérdésedre válaszolva: miért kell leirni a társkeresõt? Ne mondd, hogy minden lány csak barátkozni akar. És ha azt akar, mi van? Én is voltam fent társkeresõn, és nem kerestem társat, mert külföldre készültem. De megismerkedtem a jelenlegi barátommal, szerelmes lettem...és most már közösen tervezgetünk. És diszkóba is járnak normális lányok is.
"miért kell leirni a társkeresõt?" Mert minek szenvedni egy tök átlagos vagy ronda lányért a neten, ha élõben könnyebben lehet ismerkedni, ráadásul csinos/szép lányokkal. Én csak nevetni tudok azon a sok beképzelt lányon, akik ott fent vannak. Úgy feltuningolja a sok hülye fiú az önbizalmukat, hogy 10x szebbnek és okosabbnak képzelik magukat a valóságnál.

Hol lehet beváltani Pöttyös túrórudi csomagolásokat? Van még egyáltalán ilyen lehetőség, már van egy zacsival nekem, gyűjtöm lassan két éve. De nem tudom hol lehet beváltani.

Légyszi segítsetek. (Gyermekszigeten esetleg? ) Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Szia! www.pottyos.hu oldalon mindent megtalálsz. Most olyan akció van amugy, hogy a rudipapíron található kódot feltöltöd az oldalukon és akkor ott tudod beváltani cuccokra a pontokat. És van egy lista amiben írják, hogy milyen idõpontokban és hol tudod átvenni ez is fent az oldalon.

Szia! http://www.pottyos.hu oldalon mindent megtalálsz. Most olyan akció van amugy, hogy a rudipapíron található kódot feltöltöd az oldalukon és akkor ott tudod beváltani cuccokra a pontokat. És van egy lista amiben írják, hogy milyen idõpontokban és hol tudod átvenni ez is fent az oldalon.
A kérdező hozzászólása: akkor már nincs az, hogy papíronként ér pontot, a beváltás helyén összeszámolják, és adják az ajándékot?
Ilyen most nincs, most a rajta lévõ kódokat kell feltölteni. Az óriás és a pöttyös pont kettõ 2pontot ér a többi 1et.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!