Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet dobozkát (68 db)

Hol lehet doboz nélkül parfümöt venni, amikor csak egy sima kis üvegcsébe töltik ki a folyadékot?

Szerintem nagyon sokat dobunk ki az ablakon, amikor megveszünk egy ilyen csilli villi üveges parfümöt. Olyan webáruházat keresek, ahol egy sima kis üvegcsébe töltik a folyadékot, ezáltal sokat spórulunk.

Legjobb válasz: webáruházat nem tudok, de például egy pár nagyobb bevásárlóközpontban van olyan pult (nem bolt), ahol ilyen kimérõs.

webáruházat nem tudok, de például egy pár nagyobb bevásárlóközpontban van olyan pult (nem bolt), ahol ilyen kimérõs.
Biztosan találni fogsz ilyen helyet, és nem is akarlak lebeszélni, de a rend kedvéért hadd mondjam el: nem a csilivili üvegért fizetünk sokat, hanem a márkanévért és a minõségért. A kimérõs parfüm olcsó utánzat, rosszab minõségû hamisítvány.
Párizsban :)

Nyíregyházán hol lehet olyan popsitörlőt (és milyet) kapni amihez van kemény tároló doboz? Nagy csomagos törlőhöz valót (64, 72, 80 db-hoz)?

Legjobb válasz: Rossmann. Babydream Én úgy csináltam ha ez kifogyott, amit vettem Pamperset ebbe a dobozba tettem bele . A dobozok általában egyformák.

Rossmann. Babydream Én úgy csináltam ha ez kifogyott, amit vettem Pamperset ebbe a dobozba tettem bele . A dobozok általában egyformák.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Azt meg tudnád mondani mennyibe kerül?
A DM-ben is van kemény doboz 1 db saját márkás 80 db törlõkendõvel, olyan 600 Ft körül van. Ha kifogyott, meg lehet tölteni mással is.
A kérdező hozzászólása: Melyik DM-ben lehet kapni? Kerestem tegnap de nem találtam, csak kis csomagoshoz van a fehérhez.
Ha jól emlékszem a rosszmanos nem volt több 600ft-nál.

Hol lehet ajándékdobozban ajándékdobozt kapni? amikor csakúgy nyitod a dobozokat de mindig csak dobozt találsz benne?

Kellene nekem legalább 5 darabos. és olyan 30*30*40 lenne az ?rtartalma a legkissebbnek?

Legjobb válasz: Nemtom,h hogyan jön a témához a kérdés, de mindegy. A legegyszerûbb, ha magad készíted el. Dobozokat kell szépen becsomagolni, és kész is van.

Nemtom, h hogyan jön a témához a kérdés, de mindegy. A legegyszerûbb, ha magad készíted el. Dobozokat kell szépen becsomagolni, és kész is van.


Június 2. vásároltunk személyautót lehet-e közlekedni az átírásig, és hol lehet vásárolni elakadásjelző háromszöget, és eü. Dobozt?

Legjobb válasz: Nem csak lehet, de szabad is közlekedned vele max. 15 napig, vagy ha írásban kaptál késõbbre idõpontot az okmányirodától, akkor addig. Háromszöget és eü. dobozt a "Tecsótól" az "ócsanon" át a sarki autósboltig sok felé lehet vásárolni.

Nem csak lehet, de szabad is közlekedned vele max. 15 napig, vagy ha írásban kaptál késõbbre idõpontot az okmányirodától, akkor addig. Háromszöget és eü. dobozt a "Tecsótól" az "ócsanon" át a sarki autósboltig sok felé lehet vásárolni.
Ja, persze mivel a biztosítás az adásvétel pillanatában megszûnik, ezért azt mindenképp kell kötnöd rá! Azért is kell rögtön kötni, mert már egy-két nap késedelem miatt is kivetik a fedezetlenségi díjat!

Hol lehet olyan nagy smink dobozt veni amiben minden van? (alapozó több szinben, ruzsok, szemhéjfesték. ). Mint pl ami a Beának is van.

Legjobb válasz: Veszel egy sminkes dobozt és veszel bele külön mindent ami kell. Azt nem úgy egyben árulják. Legalább is gondolom, de ha mégis van, akkor rohadt drága lehet.

Veszel egy sminkes dobozt és veszel bele külön mindent ami kell. Azt nem úgy egyben árulják. Legalább is gondolom, de ha mégis van, akkor rohadt drága lehet.
Dm, Rossmann. de nekem nem tetszenek azok a színek...meg gyanúsan olcsók is.
Én tudok egyet, de az nem éppen az olcsóságáról híres, viszont nagyon jó! Az alapozóból elég egy igen minimális mennyiség és tökéletesen fed. (Tapasztalatból mondom, mert sok pattanásom szokott lenni és már nagyon kevéssel el lehet fedni.) Biztosan hallottál az aloe verás termék családról a Forever Living-rõl. Ezen belül van egy márkája a Sonja. Én anno megvettem az egész szettet (100ezer volt), de megéri nagyon!
Müllerben is vannak, de fõleg a Douglas-ban vannak jók:) Bár drága, de legalább minõségi.
igen, a Douglasben tényleg jók vannak, kevesebb és több is.=) nekem onnan van egy viszonylag mini szettem, ötféle 3as szemhéjpúdez van benne applikátorral és ecsettel, egy pirosító szintén ecsettel és két applikátoros-üveges szájfény. mindez 2300 Ft volt, a minõséggel meg vagyok elégedve! =)
a profi kozmetikusok külföldrõl rendelnek.. A többi is rendeli, nézz utána interneten! És természetesen külön vásárolnak! Mindent külön szednek össze! :)

Szív alakú dobozt hol lehet venni? SÜRGÕS

Gondoltam rá, hogy csinálok, de nincs hozzá se kreativitásom se anyagom. Hol lehetne ilyet venni? Kreatív boltban esetleg? Ha nem jó kategóriába írtam, akkor bocsi. Előre is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Milkás bon-bon dobozt megvenni, átalakítani?

Milkás bon-bon dobozt megvenni, átalakítani?

Apple Macbook Air doboz hol lehet kapni?

hol lehet kapni üres Apple Macbook Air dobozt ami jó állapotban van?(megvenném)

Legjobb válasz: Úgy könnyebb lenne elpasszolni a lopott cuccot, mi, az eredeti dobozával..?

Úgy könnyebb lenne elpasszolni a lopott cuccot, mi, az eredeti dobozával..?
A kérdező hozzászólása: talán valakit megviccelni ajándék gyanánt?! amúgy még mindig keresek...

Hol lehet venni zöld Pampers popsitörlő dobozt?

És van ennek egy úti változata is!Ami vékonyabb popsitörl? doboz csak ugye ez praktikusabb!És sehol nem találok!Köszi!

Legjobb válasz: Szia! Én eddig csak egy helyen láttam ilyet. Az Asia Centerben lévõ egyik drogéria boltban volt külön doboz, azt hiszem 250 ft-ért. Pont kedden voltam. A vékonyabbat meg abszolút sehol nem láttam még.

Szia! Én eddig csak egy helyen láttam ilyet. Az Asia Centerben lévõ egyik drogéria boltban volt külön doboz, azt hiszem 250 ft-ért. Pont kedden voltam. A vékonyabbat meg abszolút sehol nem láttam még.
Nem lehet, hogy a zöld régi típus? Az utazós talán csak promóció lehet. Én is elfogadnék egyet!!! :)

Hol lehet kapni törlökendöhöz valo lapos kis dobozt?

amikor orvoshoz megyünk, látok sok anyukánál de nem mertem még megkérdezni hogy hol lehet ilyet kapni, elég praktikusnak találom, nem kell a nagy dobozt magammal cipelni ha megyünk valahová.

Legjobb válasz: Szia! A dm-ben, Rossmanna-ban, Spár-ban, Tesco-ban. Ahol a többi kb. 72 db-os van. Nem dobozban van, hanem csak 20 - 25 db van egy visszazárható mûa.tasakban. Én a Dm-es Pampers-t használom, mert az még hónapok múlva sem szárad ki. A dokinál, amikor mérésre vagy tanácsadásra megyünk akkor használom. Üdv. 9 hónapos lányka anyuja

Szia! A dm-ben, Rossmanna-ban, Spár-ban, Tesco-ban. Ahol a többi kb. 72 db-os van. Nem dobozban van, hanem csak 20 - 25 db van egy visszazárható mûa.tasakban. Én a Dm-es Pampers-t használom, mert az még hónapok múlva sem szárad ki. A dokinál, amikor mérésre vagy tanácsadásra megyünk akkor használom. Üdv. 9 hónapos lányka anyuja
Az lehet, de én meg olyan nem láttam. Lehet, külföldrõl való. Bár már Itt is van minden, ami külföldön.
Szia! Én tudom mire gondolsz. Általában ezek termékminták vagy gigapakkos pelusokhoz szokták adni ajándékba. De talán a Brendonban mintha láttam volna ilyet. Mi a kiscsomagos visszazárhatós niveát vesszük és azt visszük magunkkal.
A kérdező hozzászólása: azt hiszem nem egyröl beszélünk..müanyag doboz, lapos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!