Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet de jó (148 db)

Szombathelyen hol lehet nagyon jó, de viszonylag olcsó táskákat kapni?

Legjobb válasz: Jó táskát az Uránia udvarban lévõ Egoist táskaboltban lehet kapni szerintem. Nem tudom, neked mi számít olcsónak, itt közepes árfekvésûek vannak.(10e alatt van mind) Vagy a Centrumban is van egy táskabolt, ott is jók vannak. Én ezekben nézném meg, itt vannak 4-5 ezer körül.

Jó táskát az Uránia udvarban lévõ Egoist táskaboltban lehet kapni szerintem. Nem tudom, neked mi számít olcsónak, itt közepes árfekvésûek vannak.(10e alatt van mind) Vagy a Centrumban is van egy táskabolt, ott is jók vannak. Én ezekben nézném meg, itt vannak 4-5 ezer körül.
A kérdező hozzászólása: igen kb ilyen árban gondolom. köszönöm.:)
Profi, jó minõségû zokniboltban.
puma pl ilyen de nem áll el 10 évig szerintem meg bolyhosodik a cipõtõl ám szeretem, és megéri az árát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket:) :)
amitõl nyúlik az az elasztán
A kérdező hozzászólása: jó, oké, nyomtam egy zöldet, azt tudtam, hogy attól nyúlik, de köszi:) Na szóval, akkor valamilyen szinten nyúlik is, és nem kopik ki hamar a sarkánál pl.:) Ja amúgy most már tényleg tervezek nevet belehímezni, mamám egy tök jó zoknimat, ami már nagyon rég óta megvan, fogta és kisajátította - amúgy nem csak azt az egyet, na mindegy - és ahhoz akarok hasonlót, de majd akkor körbenézek ott is, ahol mondták:) :) :)


Itt találsz szarvast, illetve a héten mintha bölényrõl is hallottam volna: [link]

Titánium orrpiercinget hol lehet kapni? Jó pár helyen néztem, de ezüst v. orvosi fém van. Csavartat jobban szeretem.

Legjobb válasz: Ma is bementem egy üzletbe, csak orvosi fém és ezüst volt. Reméltem lesz/van olyan üzlet, ahol lehet kapni! Szétnézek a neten akkor..

A kérdező hozzászólása: Ma is bementem egy üzletbe, csak orvosi fém és ezüst volt. Reméltem lesz/van olyan üzlet, ahol lehet kapni! Szétnézek a neten akkor..
Szia! Itt nézd meg! Titán (titánium) foglalt köves orr-piercinget is kapsz. Nem esik ki a kõ belõle. http://hallmark.hu/tnsjc-foglalt-koves-titan-g23-orr-piercin.. http://hallmark.hu/titan-piercingek-testekszerek-c-1_32.html
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.

Legjobb válasz: Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))

Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :) )

Holt tudok rendelni a netről habtapit (szivacspazul)? Hol lehet venni szétnyithato mesekönyvet olyan keménylapossat, jo lenne azt is anetröl de hol vannak ilyenek? Blogot irjatok.

Legjobb válasz: Habtapi szokott lenni az Auchan-ben 890 Ft-ért 10 db-os. Keménylapos mesekönyv szintén van ott. Ha netrõl akarsz, akkor én csak használt termékekben tudok segíteni. Én a www.teszvesz.hu-n szoktam használt játékokat venni. Beszereztem egy halom Fisher Price játékot töredék áron. Igaz, hogy használtak, de a célnak megfelelnek. A teszveszen láttam könyvet, és habtapit is. Csak rákeresel a szavarka, és máris kidobja az aktuális kínálatot.

Habtapi szokott lenni az Auchan-ben 890 Ft-ért 10 db-os. Keménylapos mesekönyv szintén van ott. Ha netrõl akarsz, akkor én csak használt termékekben tudok segíteni. Én a http://www.teszvesz.hu-n szoktam használt játékokat venni. Beszereztem egy halom Fisher Price játékot töredék áron. Igaz, hogy használtak, de a célnak megfelelnek. A teszveszen láttam könyvet, és habtapit is. Csak rákeresel a szavarka, és máris kidobja az aktuális kínálatot.
Elõzõ vagyok. Ha ragaskodsz az újhoz, akkor a http://www.google.hu-ba írd be a keresett szavakat. Biztosan árulnak ilyet is webáruházak.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy de ujjat szeretnék.A bolt amit irtál meg nincs nálunk, pécsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Probáltam de nem dobott ki semit ahol tudnék habtapit rendelni
Szia! Valószínüleg rossz néven keresed. A neve: szivacs puzzle. Ha ezt beírod egy csomó oldalt tlálsz, ahol rendelhetsz. Pl: http://www.regiojatek.hu/termek-47703-jatszo_szivacs_puzzle_.. vagy: http://www.molding.hu/product/jatekok/mld200251/Bongeszo/Szi..
A kérdező hozzászólása: légyszi irjatok hogy hol tudnék ilyet beszerezni sürgös lenne.Köszi.
A Tescoban szokott lenni mindkettõ. Viszont a teszveszen teljesen új termékek is vannak, nemcsak használtak.

Hol lehet Bp. -en extra méretű akár szoptatós melltartót - de bármilyen jó - kapni? 75G, de inkább H-ra lenne szükségem. Vagy esetleg fehérnemű-varrónő....?

Legjobb válasz: Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.

Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.
Ja..fehérnemû varrónõtazért nem javaslom, mert tuti teleteszi varrással és az már nem lesz kényelmes...
Bp. 19. kerület, Europark, Második emelet, Aranypók. Külön részleg van, H kosárig. a másik Anita kismama-fehérnemû, 1123 Bp. Kékgolyó u. 22. szintén h kosárig van választék.
Ha nem csak szoptatós melltartó kell akkor a Bella fehérnemû üzletek is nagyon ók (75F simán van náluk, tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: Az F nem elég... Bella fehérnemû üzletet nem ismertem, arra még rákeresek, köszönöm. Az I-s melltartón kívül van még méret??:)
Hû, te jó isten... fénykép?
Szerintem I-nél nincs nagyobb, én úgy tudtam csak H-ig gyártanak, nézz körbe vagy megbízható varrónõ :S
Anitában van I-s is..egyébként nem tudom a 75-ösnél hová kell csatolnod a kapcsot, de ha esetleg középre, akkor megpróbálhatsz egy 80-asat az legkisebbe kapcsolni. Annak ugyebár az I kosara nagyobb, mint a 75-ösé és így jó lehet. Érdemes kipróbálni, hátha beválik.
A kérdező hozzászólása: Voltam Anitában, 75H-sat vettem, de kicsi. A 80-as körméret nagy, nem kényelmes, próbáltam (legszorosabb kapocs). 75I-s kell, ez már fix. Nem igaz, hogy csak õk gondolnak nagyméretûekre. Jó lenne, ha a nagyobb fehérbemûgyártók is gondolnának. Írtam nekik, hogy jó lenne I-set rendelni, én potenciális vevõ lennék:) Varrónõt tud vki esetleg? Köszönöm az eddigi válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!