Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet de (1525 db)

Hol lehet Dead Space-t kapni Pécsett?

Playstation 3 platformra. Mindenütt néztem, csak második részt kapni (már ahol kapni). Néztem 576 kByte-ban, Extreme Digital-nál, Media Marktban is.

Legjobb válasz: Keress használtan. Régi játékokat nem forgalmaznak sehol. (hacsak nem adták ki õket újra)

Keress használtan. Régi játékokat nem forgalmaznak sehol. (hacsak nem adták ki õket újra)
A kérdező hozzászólása: A francba :/ kénytelen leszek megvenni a második részt
Pff, használt miért nem jó? :D Én xboxra 3000ért vettem meg...
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, az ilyen dolgokban nem szeretem ha használt. Ruhát veszek használtan, de Blu-Ray lemezt nem. Jó játék a második is!

Hol lehet De Puta Madre 69 és Ed Hardy termékeket venni Budapesten?

Legjobb válasz: http://www.vanity.hu/marka/ed-hardy

A kérdező hozzászólása: köszi

A Deagostininek ezt a Star Wars-os járművekkel foglalkozó újságát a modellekkel hol lehet kapni? Mezei újságárusnál már próbáltam, de azt mondta elfogyott. Hol tudnám megvenni biztosan?

Legjobb válasz: Hol lehet még kapni? Komolyan bementem már 3 féle inmedio-ba, relay-be és újságárushoz, de mindnél elfogyott. What the fuck?

A kérdező hozzászólása: Hol lehet még kapni? Komolyan bementem már 3 féle inmedio-ba, relay-be és újságárushoz, de mindnél elfogyott. What the fuck?
Talán keress rá a forgalmazóra tõlük is lehet talán venni de komolyan elég nagy fannak kell lenned hogy 3000-ért megvegyed mindet-....

Hol lehet venni ilyen keretet? Ehhez hasonló keretet szeretnék kézenálláshoz . Sok helyen néztem a neten de magyarországon nem nagyon lehet kapni sehol. Aki tud ilyet vagy ehhez hasonlot hol lehet kapni budapesten megköszönném.

http://www.youtube.com/watch?v=rzomwKGhMHo lényeg hogy masszív legyen és a fogantyúja vízszintes

Legjobb válasz: paralette a neve,de most keresgéltem és nem találtam magyar oldalakon,pedig lassan nekem is kellene. ilyen van csak,de ez alacsony- http://tacticalshop.hu/index.php?p=termek&termek=1241¶le.. pedig ezen az oldalon régebben volt rendes is,mint a vidiben. itt meg horror az ára- http://viewitem.eim.ebay.hu/Parallettes-Crossfit-Gymnastics-..

paralette a neve, de most keresgéltem és nem találtam magyar oldalakon, pedig lassan nekem is kellene. ilyen van csak, de ez alacsony- http://tacticalshop.hu/index.php?p=termek&termek=1241¶le.. pedig ezen az oldalon régebben volt rendes is, mint a vidiben. itt meg horror az ára- http://viewitem.eim.ebay.hu/Parallettes-Crossfit-Gymnastics-..
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon köszi szépen fel is pontoztalak :D
A kérdező hozzászólása: eddig teljesen más néven kerestem :)
szerintem fehérnemû boltban is lehet kapni, felénk lehet
nekem nyiregyi piacrol vannak elég szép ilyen dolgaim, sokkal olcsóbb mint fehérnemûboltban
Sztem egyszerû fehérnemûboltban már kapsz. Én is ott szoktam venni. Sexshopban nagyon különlegesek vannak és azok sztem sokkal drágábbak. 20/L

Hol lehet megnézni a Wifi kódot számítógépen? Ha valaki elmagyarázná hol találom meg köszönném de szépen sorjában mert nem vagyok egy számítógépes zseni. Start menün belül hol először? (Windows xp)

Legjobb válasz: Milyen router? Nyisd meg a böngészõt. A böngészõ címsorába ird be a router IP címét (ez általában 192.168.1.1 de router típusonként változhat). Megjelenik a router menüje, és itt a wireless beállításoknál láthatod, akár meg is változtathatod a jelszót. lásd kép: http://i.imgur.com/CsYfXm2.jpg

Milyen router? Nyisd meg a böngészõt. A böngészõ címsorába ird be a router IP címét (ez általában 192.168.1.1 de router típusonként változhat). Megjelenik a router menüje, és itt a wireless beállításoknál láthatod, akár meg is változtathatod a jelszót. lásd kép: http://i.imgur.com/CsYfXm2.jpg
A kérdező hozzászólása: felhasználó nevet kér és jelszót pedig nincs is .Mit tegyek?
Az a gyári alapértelmezett lesz, ha nem adtál meg mást. Általában admin/admin, de ez is gyártófüggõ. Ideje lenne felütni a routered kézikönyvét.

Van 2 csomag Nuvaring fog. Gátlóm. Szeretném eladni őket, de nem tudom, hol lehet (Ha jól tudom, a Vaterán/teszveszen nem lehet gyógyszert eladni). Hol tudnék "megszabadulni" tőlük (Bp. )?

Kidobni nem szeretném őket, mert elég drága volt. A nődokim javasolta, hogyha lassan babát szeretnénk, hagyjam abba már most...

Legjobb válasz: Tilos bárhol eladni. Nyilván, ha van egy ismerõsöd, rokonod, bárki, aki esetleg ilyet szed, akkor átveheti tõled, de egyébként még úgy is tilos. És akármennyire is drága volt, vagy otthon hagyod és áll a szekrényben, vagy beviszed a patikába és ott bár pénzt nem kapsz érte, de megfelelõen gondoskodnak róla.

Tilos bárhol eladni. Nyilván, ha van egy ismerõsöd, rokonod, bárki, aki esetleg ilyet szed, akkor átveheti tõled, de egyébként még úgy is tilos. És akármennyire is drága volt, vagy otthon hagyod és áll a szekrényben, vagy beviszed a patikába és ott bár pénzt nem kapsz érte, de megfelelõen gondoskodnak róla.
szerintem egy idegen, úgysem venném meg.Legalábbis én biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sejtettem, hogy nem szabad. Akkor beviszem a patikába, megkérdezem, hogy beveszik-e.
Én úgy tudom, hogy gyógyszert tilos árulni. Vaterán amúgy még neogranormont sem tudtam eladni, mert gyógyszernek számít.
patikában nem veszik be... ill beveszik de nem adnak pénzt... Nekem clostim maradt meg, el akartam vinni a dokimhoz hogy adja át valakinek de a babát elvesztettük így újra szedni kell... nem jött össze... volt sok sok vasam az maradt meg az védõnõhöz adtam be...
A ******.hu egyik fóruma tele van gyógyszert(fogigátló)árulókkal.Személy szerint én is adtam el zsír csomagolásút.Nem én voltam az egyetlen.Sok mindent tilos, dehát ez van.Patikai áron alul persze egybõl sikerült...bizalomkérdés....esetleg ismerõsnek átadni.

Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.

Legjobb válasz: Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))

Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :) )
Greenfield Relax Még mindig nem látod??
Rapid Randi
XD Bocsi de ez már komoly! az utolsó koment! nagy xd
Lol, menny es erezd meg Fluort vagy SP es akkor mindenki teged fog keresni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!