Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet csinálni (266 db)

Hûha, te ugye nem magyar anyanyelvû vagy? Jól sejtem?
Meddõségi intézetet kell felkeresni, 5 alkalmat támogat a OEP, de a gyógyszereket , injekciókat akkor is neked kell fizetni amik kb: 70 ft-tól kezdõdnek.

Nokia lumia 800-asok jegyzetet hol lehet csinálni benne? Vagy ti simán world be írogatjátok?

Legjobb válasz: OneNote-ban szoktam (bár nekem WP8.1-es Lumiám van, nem tudom, hogy WP7-ben már benne volt-e a OneNote)

OneNote-ban szoktam (bár nekem WP8.1-es Lumiám van, nem tudom, hogy WP7-ben már benne volt-e a OneNote)
#1: van benne OneNote, én is azt használtam.
A kérdező hozzászólása: Igen én is megtaláltam végûl, jo lesz az nekem is köszi


A bankszámlánkra történõ készpénzes befizetés mit takar? Hogy es hol lehet csinalni? Mennyi a mindenkori készpénzbefizetési díj? (Elvileg ezt fogjak felszámolni. )

Elõre is köszi, fontos lenne

Legjobb válasz: Annak a banknak bármelyik fiókjában tudod megtenni, ahol a számla van. PL OTP-s számlára bármelyik OTP-ben befizethest, csak a személyid és a lakcimkártyád kell hozzá. A pénztári befizetés talán az egyetlen dolog, ami teljesen dijmentes minden banknál. Ha az eladó ilyen cimen akar lehúzni téged, akkor ne hagyd magad.

Annak a banknak bármelyik fiókjában tudod megtenni, ahol a számla van. PL OTP-s számlára bármelyik OTP-ben befizethest, csak a személyid és a lakcimkártyád kell hozzá. A pénztári befizetés talán az egyetlen dolog, ami teljesen dijmentes minden banknál. Ha az eladó ilyen cimen akar lehúzni téged, akkor ne hagyd magad.
Ja és ha apróhirdetési oldalon vásárolsz elõre fizetéssel, akkor ne csodálkozz ha átvernek. Mûszaki cikk esetében szinte biztos az átverés... Csak olyan oldalon szabad elõre fizetéssel vásárolni, ahol az eladóknak értékelései vannak, pl. Vatera
A kérdező hozzászólása: es 18 ev alatt is befizethetem?
A kérdező hozzászólása: es ha csak ennyi van megadva akkor hova menjek? Melyik bankba? Banki átutalással a következõ számlaszámra: Rockinform Kft. 80800080-30031992-10700016 Postai rózsaszín csekken erre a címre: Rockinform Kft. 1701 Budapest. Pf. 209
igen, de minden esetben igazolnod kell magad, szóval ne hagyd otthon az irataidat
A számlaszám elejébõl következtetni lehet a bankra. Ez itt konkrétan Raiffeisen Bankos számla
A kérdező hozzászólása: köszi, meg sosem csinaltam ilyet :(
Nem tudom a Raifessien-nél hogy van, de a K&H Banknál a vállalkozások számlájára történõ készpénz befizetésnél számolnak fel díjat (a vállalkozás számláját terhelik meg vele) A magánszemélyeknél nem. A rózsaszín csekkes utaláskor pedig a feladó is fizet (a postán) és a fogadó fél is (a bankszámláját terhelik meg vele)

Ilyen képet hol lehet csinálni?

http://data2.whicdn.com/images/50320052/monsterlook_large.jpg Addig oké,hogy photoshop,de mik a lépései?Videót vagy valamit tudtok kapcsolni? :)

Hol lehet csinálni bwin számlát?

Legjobb válasz: https://www.bwin.com/hu

Már ne csinálj, most vonul ki a bwin Magyarországról.
pedig még Svájcból is küldtek levelet, hogy pókerozzál wazzeg.:)
A kérdező hozzászólása: értem, akkor inkább bet365

Repülőgép vezetői engedélyt, hol lehet csinálni?

utas szállítóra gondolok! hogy lehet valaki pilóta?

Hol lehet csinálni anyák napi online képeslapot saját fotóval?

Olyan oldalt keresek, ahol meglévő keretbe tudok beleilleszteni egy saját képet és ezzel egy anyák napi online képeslapot gyártani, amit majd emailben elküldhetek. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/arckepeslap/ :) http://pho.to/ - ez a kedvencem, folyamatosan vannak újak is :))

http://www.nlcafe.hu/arckepeslap/ :) http://pho.to/ - ez a kedvencem, folyamatosan vannak újak is :) )

4D-s UH-ot hol lehet csinálni Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban? Mennyiért csinálják vmint hány hetesen érdemes elmenni rá?

Legjobb válasz: Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.

Gólyafészek Szfvár Gyümölcs utca. Árat nem tudok, de nézd meg a honlapot, hátha rajta van. 2 éve kb. 10000 ft volt. Ha csak egyszer szeretnél menni, a 20-ik hét körül már jól látszanak az arc körvonalai is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utánanézek. Még "csak" 14 hetes vagyok, szóval akkor még bõven ráérünk elmenni rá :D
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a honlapjuk: http://www.ddgroup.hu/index.php?page=ult_magz&ActiveLayer=v-.. E szerint 11 ezer ft. Akkor nem lett sokkal több
A kórházban is lehet Székesfehérváron 4D-re menni. Én nagyon elégedett voltam. Kaptam dvd-t, fényképeket. Tavaly volt 10EFt, orvosok szerint 24-30-ig hétig érdemes menni.

Farmeramán hol lehet csinálni olyan családfa izét?

OLvastam a Túra a farmon részben de azt nem írja hogy hol!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!