Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet cserepes növényekhez (4 db)

Hol lehet interneten cserepes stevia növényt rendelni?

Esetleg Pécsett van bolt, ahol lehet kapni?

Legjobb válasz: google > cserepes stevia

google > cserepes stevia
Az Auchanba most akciós áron van!!!!
OBI
úgyszintén Obi...esetleg tesco, de ott nem annyira nagy a választék!
Jó lenne tudni azért melyik városban? :) Szegeden például Árendásékat tudnám ajánlani. Olcsóbb, mint bármelyik hiper, a 13.000 m2-es üvegházban pedig akad választék bõven.
szeretem a növényeket.sok ablak van.de elöször nézd meg hova tudod rakni.kinek s ö hova tudja rakni .déli vagy északi ablakja van menyi a fény igénye.s öntözése s menyi ideje van gondozni.mert akor marad emlék.s mikor gondoza majd te jutsz neki eszébe.obi az jö ötlet.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Mert ma elmentem a kispesti OBI-ba, de az megszûnt.De akkor megnézem másikba, csak nem tudtam, hogy mindegyikbe nagy-e a választék, de akkor gondolom igen. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Bp-en, bocs. Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
ikea

Hol lehet Stevia cserepes növényt kapni?

A Stevia eredetileg egy délamerikában honos ,édes növény.Kalóriamentes,természetes,de nagyon drága. Én eddig tabletta,por és folyékony állapotában láttam az üzletekben.Hallottam,hogy be lehet szerezni cserepes formában,az él? növényt és így sokkal gazdaságosabb .Tehát érdekl?döm,hogy hol (és mennyiért)lehet vásárolni él? Steviát és hogyan lehet használni édesítésre a növényt? Pl. szárítani,porítani?

Legjobb válasz: Sieberz katalógus.995 ft.

Sieberz katalógus.995 ft.


Hol lehet kapni cserepes növényekhez leszúrható agyag vagy másmilyen vízadagalót?

sokat utazom

Legjobb válasz: Minden olyan helyen mint az OBI vagy kertészeti boltokban!

Minden olyan helyen mint az OBI vagy kertészeti boltokban!
Agyagból kézmûves vásárokon mindig van és kézmûves boltokban is.
Ha nem bánod hogy nem túl esztétikus látvány, egy egyszerû másfél vagy 3 literes mûanyag flakont is be lehet tenni a cserépbe. Fejjel lefelé, csak jól be kell temetni a száját, mert különben ha túl kevés részt teszünk a földbe, akkor kifolyhat. Egy pici lukat fúrj az aljára, (ami a teteje lesz) hogy a levegõ könnyebben kijöjjön. A növény majd kiszívja ami kell neki.
Persze, másfél vagy 2 literes akart lenni, csak félrenyúltam! :) Bocsi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!