Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet csapdát venni (5 db)

Hol lehet olyan szerkezetet /csapot/ venni, hogy színesen jöjjön a víz? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Led-et kell szerelni a csapra, attól lesz "színes" a víz. http://www.google.com/search?q=led-es+csaptelep&ie=utf-8&oe=.. http://www.expressz.hu/haztartasi-gep/egyeb/hirdetes-24258988/

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm
Múltkor a Lidl-s újságban láttam csapra szerelhetõ világítós valamit és világítós zuhanyfejet is. Mi egyébként egy fürdõszobai szerelvény boltban vásároltunk zuhanyfejet. Megspórolod vele a fürdõszobai lámpa áramfogyasztását :D és attól függõen hogy milyen hõmérsékletû a víz mindig más színûen világít.
Az árát tekintve a zuhanyfej max 4-5ezer, a csapra szerelhetõ kis valami pedig kb a fele.

Víztisztító berendezést hol lehet venni olcsón? Vagy csapra kezelhetőt, mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: Leginkább neten nézelõdja, de olcsó semmiképp nem lesz. De igazából az ilyen ozmózis, fordított ozmózis stb rendszerek azok, amik használhatóak, ezek nyilván drágák, több tízezer forint. Ami meg olcsó (bár az se mindíg), pl ilyen csapra szerlhetõ mágnes, azok meg nem is mûködnek. Viszonylag középkategóriás pl: az aktív szénnel szûrõ, annak nyilván az a hátránya, hogy cserélgetni kell és korlátozott a hatékonysága. Az is fontos, hogy mielõtt víztisztítót veszel nézz utána alaposan a technikának, mert nagyon sok helyen át akarnak vágni, és teljesen hatástalan készüléket adnak el súlyos ezrekért.

Leginkább neten nézelõdja, de olcsó semmiképp nem lesz. De igazából az ilyen ozmózis, fordított ozmózis stb rendszerek azok, amik használhatóak, ezek nyilván drágák, több tízezer forint. Ami meg olcsó (bár az se mindíg), pl ilyen csapra szerlhetõ mágnes, azok meg nem is mûködnek. Viszonylag középkategóriás pl: az aktív szénnel szûrõ, annak nyilván az a hátránya, hogy cserélgetni kell és korlátozott a hatékonysága. Az is fontos, hogy mielõtt víztisztítót veszel nézz utána alaposan a technikának, mert nagyon sok helyen át akarnak vágni, és teljesen hatástalan készüléket adnak el súlyos ezrekért.
ajánlom az espring a lehetõ leg jobb ezért az áráért megéri ha belegondolsz hogy egy év alatt mennyit költessz ásványvízre meg sok hülye italra akkor simán megéri hiszen a csapvíz ára elhanyagolható


Kell jegyet venni a győri SZESE kézilabda csapat mérkőzéire? Hol lehet és mennyiért?

Legjobb válasz: Hát a hazai meccsekre, amiket az egyetemiben játszanak általában, azokra nem kell, legalábbis a nõi csapatéra biztos hogy nem.

Hát a hazai meccsekre, amiket az egyetemiben játszanak általában, azokra nem kell, legalábbis a nõi csapatéra biztos hogy nem.

Hol lehet cicabefogó csapdát venni?

Legjobb válasz: Ez egy cicabarát oldal... minek neked csapda?

Ez egy cicabarát oldal... minek neked csapda?
Hát igen... no comment
Uramatyám.
szánalmas...
vadászboltok esetleg valami gazdabolt.
aszondja cicabarát :D xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!