Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet cica (47 db)

Néhány hónapra hol lehet cicát elhelyezni?

Egyik kertes házból költözünk egy másikba, de lesz okt.-t?l 3-4 hónap, amikor a cicát nem tudjuk hova tenni. Hová lehet fordulni (menhely, v. panzió), ahová a cicát el lehet helyezni erre az id?re?

Legjobb válasz: Nagyobb városokban van általában kisállatpanzió, ott viszonylag (???) jó helyük van, bár szerintem 3-4 hónap nagyon sok idõ. Próbálkozzatok ismerõsöknél, rokonoknál, hátha valaki befogadja. Személy szerint úgy gondolom, hogy ahol én elférek, ott a macskám is és nyílván Ti is lakni fogtok valahol.

Nagyobb városokban van általában kisállatpanzió, ott viszonylag (???) jó helyük van, bár szerintem 3-4 hónap nagyon sok idõ. Próbálkozzatok ismerõsöknél, rokonoknál, hátha valaki befogadja. Személy szerint úgy gondolom, hogy ahol én elférek, ott a macskám is és nyílván Ti is lakni fogtok valahol.
A cicát sem meg a kutyát sem? Amikor én költöztem azt terveztem meg elsõnek, hogy a cicánkat és a kutyust hogyan szállíthatom az új otthonunkba. A TÁSKÁK és CSOMAGOK csak azután jöttek.

Hol lehet NAPÓLEON cicát szerezni?

Sziasztok. Ha valaki tudja, hogy hol tudnék napóleon cicát szerezni Magyarországon, az légyszi írjon. :)

Legjobb válasz: Magyarországon még csak pár ilyen cica van!Még nagyon ritka. 1-2 év múlva már tudsz majd venni de olyan 200ezres árra számíts! Mivel különleges cica ezért elég húzós az ára!

Magyarországon még csak pár ilyen cica van!Még nagyon ritka. 1-2 év múlva már tudsz majd venni de olyan 200ezres árra számíts! Mivel különleges cica ezért elég húzós az ára!
Úr isten! :D Ez meg milyen macska? Lába sincs.. :D Amúgy külföldön lehet venni! Tavaly Canadába voltam nyaralni. Mindenféle macska, kutya és egy csomó egézotikus állat olyat amit magyarországon alig tudsz meg venni mert itt nagyon drága külföldön viszont olcsó. Jelzem ez olyan Állatkereskedés ahol törzskönyves állatok is vásárolhatóak! Tehát nem betegesek! Viszont ha így kirepülsz..körülbelül majd ugyan abban az árban szereznéd be mivel útlevél is kell neki anélkül nem engedik fel a gépre! :)
Ilyen állat nincs is!
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem, hogy van e ilyen állat, hanem hogy honnan lehet beszerezni. Nem vagyok kíváncsi az ilyen válaszokra. Ha valaki tudna valami hasznos információval szolgálni, azt nagyon megköszönném. :) Várom emailben a válaszokat. ( [email protected] )
Itt van két oldal ahol talán találhatsz: http://www.expressz.hu http://www.cicaportal.info
A kérdező hozzászólása: Igen. :P A napóleon a munchkinbõl és a perzsából lett kitenyésztve, és a munchkint a cicák tacskójának is hívják..:P Tényleg olyan. :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de magyar oldalakon biztos nincs, mert már átnyálaztam az egészet. :) Kb. 10 cicás/háziállatos magyar oldalra vagyok beregisztrálva(és egy pár osztrákra), de még nem találtam sehol a közelben. Úgy gondoltam, hogy itt talán tud valaki valami hasznos információt adni. További válaszokat várok. :)
Az nem jutott még eszedbe, hogy örökbe fogadj menhelyrõl? Nagyon sok szép, aranyos cica akad ott is.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem még mindig a napóleonról szól.
Áhh, hát persze mit is gondoltam.. az ilyen torz értékrendû, elkényeztetett kis taknyoknak nem háziállat kell, hanem egy tárgy, amirõl elmondhatják hogy csak 26 van belõle az országban. Édesjóistenem.
az utolsó hozzászólóval kell hogy egyet értsek. Bocs hogy érdemben nem válaszolok, de akartam reagálni erre.
általában azok kapják fel a vizet, -ha valaki véleményt nyílvánít-, aki pont az ellenkezõjét gondolja, amit ír :P Tudod: ha valakit hazugságon kapunk és még neki áll följebb, akkor ott tuti vaj van a füle mögött....Fordított pszichológia...imádom :) ))
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, mi bûnöm lehet, de ha te tudsz következtetni valamire a szövegembõl, akkor gratulálok. Mehetsz a pszichológushoz és elmagyarázhatod neki az elméleted. Elképesztõ, hogy egy normális kérdésbe is bele tudnak kötni és trágár módon leszólják a másikat. Undorodom tõletek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félreérted. Egyátalán nem ilyen vagyok. Hosszú lenne elmagyarázni mindent, úgyhogy én nem is szeretném tovább vinni ezt a témát. Ami nem a te dolgod, abba ne szólj bele. Csak egy jó tanács.
Sok mindent le lehet vonni az emberek írásaiból is, aki erre fogékony, az így látatlanba is tudja milyen vagy...hogy is mondtad? cukcsi??? na, ez mindent elmond :P
A kérdező hozzászólása: Nem fogok neked magyarázkodni, elõbb lesd meg mégegyszer az elõzõ hozzászólással együtt. Ha tényleg olyan fogékony vagy, akkor még arra is rájössz talán, hogy miért tettem idézõjelbe. Szánalmas vagy.
Nem kértem, hogy magyarázkodj, ugyan már. Egy rossz szót nem szóltam rád szerintem, legalábbis rólad nem beszéltem, csak általánosságban. De egybõl magadra veszed....
Persze nyilván azt csinál amit akar, csak nem bírtam magamban tartani a véleményem. Azt személy szerint legalább ennyire nemnormálisnak tartom, ha valaki nem megfelelõen gondoskodik a háziállatáról. Beleértve az ivartalanítást is - ha szükséges. Az ilyeneknek akikrõl írsz én nem is engednék háziállatot. Akkor még mindig jobb Candiiii a cukcsi napóleonjával, ha legalább megfelelõen gondoskodik róla. Az irigységet meg pont félreértetted. Próbáltam még azelõtt elkerülni mielõtt kb az lett volna a téma, hogy persze csak irigység beszél belõlem, mert nem. Persze tökmindegy, úgy sem tudja senki kicsoda micsoda itt bármelyikünk, tényleg tök fölösleges magyarázkodni. Mint ahogy neked is Candiii, hogy nem ilyen vagy. Itt az vagy amiket kérdezel. Ha nem ilyen vagy akkor nincs ez a kérdés.. meg ezek a válaszok. Szerintem az emberek értékrendjével óriási gondok vannak. Az enyémmel is. Ez elég szubjektív dolog, mert mások vagyunk, de jó volna megtalálni valami arany középutat mindnyájunknak. Ebbe nem fér bele az amirõl itt már 4 oldalon keresztül szó van, bármennyire is szeretnéd. Mielõtt megundorodsz másoktól, próbálj a dolgok mögé látni. Na nem próbálom én megváltani a világot gyk-n egy cicás kérdésnél.. így is több, mint vicces már a szitu :)
A képekhez beírtam, hoz "napóleon cica" aranyos, olyan mint a tacsi csak éppen cica :)
A kérdező hozzászólása: Szijó. :) Igazából a barátomnak keresek napóleont, mert neki tetszik nagyon. :) 2 cicust szeretnénk. A másik egy szép nagy ragdoll lesz..:P Arra pedig hogy hol vesszük ha találunk, mindenképp odafigyelünk. Köszi szépen. :)
Tegnap volt az OzoneNetwork-on hogy egy baleset folyamán jött létre ez a fajta cicus! és, hogy akkor nevezték el a cicát és így lett tovább fejlesztve.. Az volt a címe, hogy Másnak született állatok tehát valami genetikai okból rövid a lába és azt is mondták, hogy sok betegséget hordoz..Na most nem meg akarlak ilyeszteni mert ki tudja, hogy mikori a "film" tehát biztos, hogy régi és azóta már szûrt macskák vásárolhatók amik makk egészségesek! Igen elég húzós az áruk! Aranyos de én ha már 200-300 ezer ft-ot macskára költenék akkor az tényleg egy macskusz legyen!Minden álom egy kb közepes kutya méretû vagy annál nagyobb macskusz! :DD De ez itt most nem az én álmom hanem a tiéd! Remélem minél elõbb találsz cicát és boldog gazdi leszel! :) Drukkolok neked!! :) És azért jó helyrõl vegyél cicát!! Arra is nagyon figyelj!! :)
A kérdező hozzászólása: Gondolom, hogy nem lesz olcsó, de nekem mindenképpen ilyen cica kell. :) Köszönöm szépen. További válaszokat várok emailben is. ( [email protected] )
Jaj, hát nekem is olyan cica kell, különben meghalok! Olyan cukcsi.
Még nem is hallottam róla.Magyarországon biztos nincs, legfeljebb 1-2 darab, de gondolom elég drága lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg nagyon "cukcsi". :D Ha te találtál szólj légyszi. :P Amúgy nembaj ha drága de mindenképp milyen cica kell nekem.:) Magyarország és környéke is érdekel.
A kérdező hozzászólása: Van neki csak picike. :"D Szerintem nagyon aranyos.:P Köszike a választ, még keresgélek és ha nemtalálok közelebb akkor marad ez a variáció...:D
Nem is tudtam, hogy így is szokták nevezni én munchkin néven ismertem. Amúgy ennek a fajtának amerikából indult ki a tenyésztése, tehát nem tudom hogy mifelék fogsz-e találni, de sosem lehet tudni. Sok szerencsét a kereséshez, remélem találsz:)
A kérdező hozzászólása: Szijóka. A napóleon és a munchkin nem ugyanaz. A napóleon cicust a munchkinbõl és a perzsából tenyésztették ki. Ez a hosszú szõrû változata. Van rövidszörû is, ebben az esetben perzsa helyett britt rövidszõrû cicával keresztezték a munchkint. Szegeden van egy munchkin tenyészet azthiszem, de több információt nem tudok róla. Viszont nekem napóleon kell. :D Mindenesetre köszönöm a válaszodat. :)
Magyarországon összesen 26 db van ha valaki eladja és szerencséd lesz akkor kb. 200-300 ezerért megkapod
A kérdező hozzászólása: Ezt honnan tudod hogy 26 db van? :D Ha tudsz valami elérhetõséget akkor légyszi írd. Köszike. :D
Tudom macska bolond vagyok mindenem a macska mindent tudok róluk még azt is tudom melyik fajtából mennyi van a földön és ha találok akkor írok
A kérdező hozzászólása: :D Kösziszépen. :)
Ha télleg komolyak a szándékaid, keresel egy külföldi börzét kimész és veszel... Vagy megkérdezed akiknek van, hogy azoknak honnan van.
Amugy olyan mint egy krémszínû házimacska:D Szerintem, abár én csak kinézetre mondtam... A mi házi macskánkat majdnem megvették mert azt hitték hogy brit rövidszõrû...szóval:D
A kérdező hozzászólása: Érdekes. :"DD Amúgy igen, komolyak a szándékaim...És ha egy bizonyos idõhatáron belül nem találok M.o.-n, akkor tervezek külföldre menni érte. :D Tényleg hasonlít a házimacskára, annyi különbséggel hogy a lábikója negyed annyi hosszú...:D Szerintem nagyon aranyos.:P És nem csak krém színû van, hanem nagyon sokféle. Én például világosbarna hosszú szõrût keresek, aminek a pofiján sötétbarna maszk van, és a lábikói is sötétbarnák. Nem botrány, ha nem találok ilyet, de egyenlõre ez a cél. :D
Hmm legalább vannak elképzeléseid...:D
A kérdező hozzászólása: Azokból nincs hiány. :D
Kedves utolsó :) csak annyiban javítanálak ki, hogy nem magának veszi, hanem a pasijának ;) Jó kis drága ajándék ebben a korban ;) A cuki szóval semmi bajom. Csak azzal, hogy a mai tinik minden szó végére csi-t raknak és azt hiszik ettõl menõk, holott pont hogy égõ, és minõsíti az IQ szintet. Na befogom a szám, mert a végén megint balhé kerekedik ;)

Cicámnak vizelet savasító pasztát kéne vennem. Hol lehet ilyet venni? Mennyi az ára ennek? És hogyan kell használni?

Aki használ ilyet annak bevált? Így tud rendesen pisilni a macsek? Ezt élete végéig kell neki adni?

Legjobb válasz: Uropet paszta a neve és nagyon jó!3-4000 ezer Ft között van az ára és állatpatikába tudod megvenni,azt hiszem vényköteles is.Naponta 2x egy teáskanálnyit kell adni a cicának.Nálunk 5 napos kúra után jól volt a cica.

Uropet paszta a neve és nagyon jó!3-4000 ezer Ft között van az ára és állatpatikába tudod megvenni, azt hiszem vényköteles is.Naponta 2x egy teáskanálnyit kell adni a cicának.Nálunk 5 napos kúra után jól volt a cica.
Van gyógytáp is húgyúti problémára, az én cicám már 4 éve azt eszi, így tünetmentes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. amúgy milyen ételek vannak, vagy mivel lehet savasítani még a vizeletet? tápon kivül.


Ivartalanított kandúr cicám 4 napja eltűnt. Miért ment el? Hol lehet?

10 éves a cicám, kb 2 éves korában lett ivartalanítva, eddig lakásban volt, most szeptemberben költöztünk családi házba. Nem szívesen engedtem ki de anyukám mániája volt rászoktatni hogy kint végezze a dolgát és most elt?nt :(

Legjobb válasz: Pontosan ugyanigy jartam en is, elkoltoztunk es az ivartalanitott kandur cicam eltunt 30 napra. Lehet, hogy nem erzi magat ott biztonsagban, az enyemet egy csendes eldugott kertben talaltam meg, magatol haza se jott volna :( A helyedben korulneznek, remelem megtalalod.

Pontosan ugyanigy jartam en is, elkoltoztunk es az ivartalanitott kandur cicam eltunt 30 napra. Lehet, hogy nem erzi magat ott biztonsagban, az enyemet egy csendes eldugott kertben talaltam meg, magatol haza se jott volna :( A helyedben korulneznek, remelem megtalalod.
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. nõvérem beújított egy kiskutyát annak örömére hogy mostmár nem lakásban lakunk.. biztos hogy miatta nem érezte magát biztonságban.. de annyira féltem :( nem tud vadászni se, egész eddig szobacica volt.. minden este mászkálok a környének hivogatom, kiplakátoltuk errefele hátha vki látta, de egyelõre semmi.
egy 10 éves szobacicát egy "idegen" helyen kiengedni cseppet felelõtlen. én kertesbõl kertesbe költöztem a 2 éves cicámmal (szabad ki és bejárása volt) és hetekig nem engedtem ki a házból hogy megszokja az új otthonát. aztán szépen lassan elkezdtem kiengedni. néha eltûnt 1-2 napra de mindíg elõkerült. nemsokára megint költözni fogok, de 8 éves a macsek. nem merem már egy újabb kerthez szoktatni úgyhogy itt fogom hagyni anyunál. nem merem megkockáztatni azt hogy ott megszokna-e (idegen macskák, szomszéd kutyák stb.). nem költözök messzire, pár km úgyhogy naponta így is fogok jönni hozzá és néha el is viszem majd, de nem fogom kiengedni a házból. lánycicát szerintem kizárhatjuk. sokan úgy gondolják hogy a cica házhoz kötõdik és nem emberhez. nem lehet hogy hazament a másik házhoz a cica? egyik ismerõsömnek rendszeresen visszament a régi otthonához a cicájuk.
Ne felj, osztonei vannak, biztosan tud vadaszni. De az is lehet, hogy valaki eteti. Ami nagy baj, mert ilyenkor semmi kedvuk hazamenni. En is azt hittem, hogy jaj szegeny kiscicam, biztos valahol lefogyva, szakadtan kodorog es mikor megtalaltam dagibb volt mint elotte. Elso voltam
A kérdező hozzászólása: Bejöhetnek a házba is, sõt van nekik vágva a bejárati ajtón egy macskaajtó, tehát kibe mászkálhatnak, nem volt kizárva a házból... Sõt amíg nem volt ez az ajtó õ maga kéredzkedett ki. Én például ha elköltöznék vinném magammal mint ahogy most is.. kinek mi a felelõsség vagy felelõtlenség..
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudom merre keressem tovább.. Minden este mászkálok a környéken, tegnap és tegnapelõtt is órákat, már szinte mindenhol voltam. Hívogattam, más macskák bezzeg jöttek de õ nem.. Állatmenhelyen is megnéztük már.. Visszatérve van még 2 ugyanígy 10 éves macskánk, egyszerre lettek kiköltöztetve és õk itt vannak most is, nem mentek el..

Kis játékállat (cica, kutya), amit ha a hűtőbe teszünk, kiderül, hogy fiú-e vagy lány. Mi ez, és hol lehet kapni?

Kis rokonom szeretne ilyet a szülinapjára. Annyit tudok csak, hogy nem átlátszó tasakban árulják, amib?l nem látszik ki még az sem, hogy milyen állat, és ha a h?t?be teszik, akkor valahogy elszínez?dik, és így derül ki, hogy fiú vagy lány cica/kutya-e.

Legjobb válasz: Hú, én kiskoromban gyûjtöttem ezeket, Magic Babies néven futott, voltak babák, kutyák, cicák, macik - pelenkában. Ha betettem a hûtõbe, akkor kiderült, hogy az adott "egyed" kisfiú-e, vagy kislány - elszínezõdött a pelusa, kékre ill. rózsaszínre. De sajnos már több mint 10 éve nem találkoztam vele. Itt van pár kép róluk, erre gondoltál? http://www.babyfacedolls.com/blog/wp-content/uploads/2008/08.. http://nezdcsak.freeblog.hu/files/magicbabies.jpg

Hú, én kiskoromban gyûjtöttem ezeket, Magic Babies néven futott, voltak babák, kutyák, cicák, macik - pelenkában. Ha betettem a hûtõbe, akkor kiderült, hogy az adott "egyed" kisfiú-e, vagy kislány - elszínezõdött a pelusa, kékre ill. rózsaszínre. De sajnos már több mint 10 éve nem találkoztam vele. Itt van pár kép róluk, erre gondoltál? http://www.babyfacedolls.com/blog/wp-content/uploads/2008/08.. http://nezdcsak.freeblog.hu/files/magicbabies.jpg
A kérdező hozzászólása: Valami ilyesmi lehet, igen. Azt mondták, hogy most is lehet kapni (oviban másnak is van), lehet, hogy baba is van, de nekem a kutyát-macskát említették.
A kérdező hozzászólása: A leírásod alapján próbáltam megint keresgélni, azt hiszem, megvan! Ez lehet: http://www.regiojatek.hu/termek-91613-trukkos_kolykok_kolyok.. Szóval valami hasonlót tényleg lehet kapni... :) Köszi a segítséget!

Hol lehet venni macskát és kb. mennyibe kerül egy átlagos cica?

Köszi a válaszokat !

Legjobb válasz: elmész falura és szíves örömest "vágják hozzád" ingyen a szebbnél szebb cicákat,akiket amúgy agyonütnének :( az én két kis szépségem is így került hozzám...megunta õket a szomszéd kiscsaj :/

elmész falura és szíves örömest "vágják hozzád" ingyen a szebbnél szebb cicákat, akiket amúgy agyonütnének :( az én két kis szépségem is így került hozzám...megunta õket a szomszéd kiscsaj :/
Menhelyeken ingyen vagy oltás árában ki lehet hozni, sokszor elképesztõen gyönyörû cicákat. És nagyon sok esetben fiatal állatokról beszélünk. Nagyon sokan raknak fel apróhirdetést ingyen elvihetõ cicáról a netre. Ha jó neked a sima házicica, nézz körül ilyen helyeken. Mindenféle színû, szõrhosszúságú cicát fogsz találni. Macskáért én sem adnék pénzt.
Szia. Kérdezõsködj a lakhelyeden, mostanság születik sok macska. De nekem is van egy, egy éves lesz most, fiú, hasonló színe van, mint egy sziámi cicának, gyönyörû szép kék szemekkel. :) )
Hát attól függ milyen fajta macskát szeretnél.
Csak nézz körbe az emberek örülnek ha megszabadulnak tõlük ingyen is:)
Nálunk szerdán született négy tündéri kistigris.két hónap múlva szívesen odaadom mindet ingyen.üdv-Székesfehérvárról.
Én spec azért válnék meg tõle, mert a nagy macskánk mindig bántja szegényemet. Valamiért nem szívleli meg. Bezárni meg nem lehet.
Nézd meg a gazditkeresek.hu-t vagy expressz.hu. Rengeteg van. És többnyire pár hetesek vagy hónaposak és ingyen...:S:(

Szeretnék egy kopasz cicát (szfinx). Hol lehet ilyen cicát vásárolni?

Már sok helyen néztünk a családommal ilyen cicát de sehol nem találtunk.Még tenyészt?ket is kérdeztünk de sehol semmi:/Örülnék ha tudnátok segíteni.

Legjobb válasz: Szerintem nézelõdj a neten tovább. Pl. az expressz.hu-n. Megpróbálok én is érdeklõdni, hátha van olyan ismerõs, aki ismer tenyésztõt. Egyébként szép, ritka fajtáról van szó.

Szerintem nézelõdj a neten tovább. Pl. az expressz.hu-n. Megpróbálok én is érdeklõdni, hátha van olyan ismerõs, aki ismer tenyésztõt. Egyébként szép, ritka fajtáról van szó.
Tenyésztõtõl... google-t ha használnád már megtaláltad volna ezt az oldalt például:http://csupaszmacska.lap.hu/ ott van h tenyészetek magyarorságon. Macskakiállításokn is vannak ien macskák ott beszélhetsz a tenyésztõkkel is.
Szia! Itt van egy link a cicádhoz =) http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria/allatok/macskak/1685..
Amugy mnennyibe kerül ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm=)

Hol lehet Allerpet sprayt vásárolni a cicának?

Konkrét helyeket írjatok, lécci!

Legjobb válasz: Allerpet sprayt tudsz venni az Anivetben. Budapest REmény ut 42. vagy nem tudom hol laksz=) Dea körzeti állatorvosnál is tudsz érdeklõdni,szerintem minden bizonnyal Õ is tud adni neked. Esetleg,még egy megoldás van: Érdeklõdni a hozzád legközelebb esõ állatgyógyszertárnál. Itt 100% hogy lessz,de a fent leírtaknál is szinte biztos. Üdv. Charlotte remélem segítettem=)

Allerpet sprayt tudsz venni az Anivetben. Budapest REmény ut 42. vagy nem tudom hol laksz=) Dea körzeti állatorvosnál is tudsz érdeklõdni, szerintem minden bizonnyal Õ is tud adni neked. Esetleg, még egy megoldás van: Érdeklõdni a hozzád legközelebb esõ állatgyógyszertárnál. Itt 100% hogy lessz, de a fent leírtaknál is szinte biztos. Üdv. Charlotte remélem segítettem=)
Nekem van eladó.
Szia, én kipróbáltam, tényleg mûködik, kb. 95 %-ban segít az allergián (mert azért takarítani kell mellette, de takarítással együtt tünetmentes lesz az allergiás!!). Viszont a postaköltség az Usa-ból kb. 4x annyi, mint maga a termék. Úgyhogy költségcsökkentésbõl közösen is megrendelhetnénk. Várom a jelentkezéseteket!! Kb. 6 $ a folyadék, és 25 $ a postaköltség. Mi korábban egy amerikai állatorvostól rendeltük, és nagyon bevált. Tehát, ha pl. ketten rendeljük, akkor 6 + 6 + 25 = 37 $ a költség, és ezt kétfelé osztjuk. Az árat erõsen felkerekítettem, ennél kevesebb, szerintem. Háromfelé még jobb :) A lebonyolítást vállalom, Budapesten bárhol át tudom adni.

Van valami ötletetek hogy hol lehet olcsón bőrkanapét kapni? Az jó választás lehet cicák és kutyák mellé? Mert hiába próbok mindent a macskák szétkarmolják a mostanit, ritkábban rá is pisilnek és hiába takarítom sajnos egy része beleivódik. :/

Vagy ha kanapét nem tudtok akkor valami ötlet hogy ne karmolják szét a mostani bútort vagy hogy ne pisiljenek rá?

Legjobb válasz: hát, a bõrt ugyanúyg szét fogják szedni. A macskák ellen citromfû vagy borsikafû, azt rászórod, te alig érzed õ viszont menekül tõle. a kutyádat meg neveld meg, azok okos állatok, rá lehet szoktatni, hogy a kanapé nem z õ területe.

hát, a bõrt ugyanúyg szét fogják szedni. A macskák ellen citromfû vagy borsikafû, azt rászórod, te alig érzed õ viszont menekül tõle. a kutyádat meg neveld meg, azok okos állatok, rá lehet szoktatni, hogy a kanapé nem z õ területe.
Tapasztalatból mondom, hogy a bõr kanapét is szétkarmolják :-) A megoldás az, hogy le kell szoktatni õket! Én tettem ki nekik kaparófát, rájuk szólok, ha kell, a bútorokon meg van pléd, hogy ha kaparja is, akkor legalább a plédet. A pisilés meg szobatisztaság kérdése, nem bútorfüggõ. Az én cicáimat sokszor idegesíti, ha nem tiszta az alom, olyankor mennek félre.
A bõr kanapét is szétkarmolják, ezért tök fölösleges újat venni. A kutyák tökéletesen ránevelhetõk, hogy a mancsukat se tegyék fel a kanapéra. Nálunk is van két közepes testû és tudják jól, hogy a kanapé a gazdik helye. A pisilésrõl le kell szoktatni õket. Akár ivartalanítani is lehetne, ha nincsenek, pláne a hím cicáknál... Illetve az alom rendszeres takarításával és amikor látod, hogy már dörgölõzik, akkor le kell õket tessékelni. Legyen játékuk és kaparófájuk, hogy ne a kanapén éljék ki ezeket és ennyi. A jelenlegi kanapéra pedig ha nincs, kölcsönözzetek egy kárpit tisztítót, kb 1000 forint bele a tisztító folyadék + víz kell hozzá és jó mélyen ki kell tisztítani.

Hol lehet venni cica füles pulcsit, kardigánt (kapucnisat)? Vagy rendelni? Fontos! *-* (Szeged )

Legjobb válasz: Miért nem keresel egy varrónõt vagy valakit aki elkészítené neked? :) (Bár lehet,ha vársz még egy kicsit az is tömeg gyártmány lesz MO-n is.) Esetleg te varrsz cicafüleket egy egyszínû pulóveredre ugyanolyan anyagból,neten biztos van videó,hogyan tudod elkészíteni. De itt is van pl.: http://rockpince.hu/termek/kitten_sewater_-_green_striped_ho..

Miért nem keresel egy varrónõt vagy valakit aki elkészítené neked? :) (Bár lehet, ha vársz még egy kicsit az is tömeg gyártmány lesz MO-n is.) Esetleg te varrsz cicafüleket egy egyszínû pulóveredre ugyanolyan anyagból, neten biztos van videó, hogyan tudod elkészíteni. De itt is van pl.: http://rockpince.hu/termek/kitten_sewater_-_green_striped_ho..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!