Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet bugyit venni (27 db)

Szülés utánra milyen bugyi jó? Eldobható? Hálós? Hol lehet ilyeneket venni?

Legjobb válasz: Nekem a tena hálós bugyi volt a legkényelmesebb, és 10 perc alatt megszáradt ha ki kellett mosni. 3 db ilyen bugyival két szülést csináltam végig. Valami 5-600 Ft volt. Sokkal kényeklmesebb volt mint az eldobhatós, és olcsóbb is.

Nekem a tena hálós bugyi volt a legkényelmesebb, és 10 perc alatt megszáradt ha ki kellett mosni. 3 db ilyen bugyival két szülést csináltam végig. Valami 5-600 Ft volt. Sokkal kényeklmesebb volt mint az eldobhatós, és olcsóbb is.
Én vettem hállósat is, meg eldobhatót, meg nagyibugyit a kínaiból /ahogy ezt már írták/ az elsö kettõt 10perc viselés után úgy téptem le magamról, mert nekem nagyon nem volt kénylemes. Úgyhogy maradt a nagyibugyi és néha olcsóbb is , mint az eldobható.
nekem terhesség alatt és utána is tökéletesen megfeleltek a már meglévõ bugyijaim. Egyet sem vettem szülés utánra. Lehet, hogy szükséged sem lesz rá... Bár attól függ, ha elõtte csak tangát hordtál, azzal mégsem mehetsz szülni.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi a tippeket!
Én is hagyományos, kényelmes, pamut bugyit vettem. Olyan 100 ft-os kínaisat... Amikor jött a nõvérke adni az oxitocin injekciót (császár után, méh összehúzónak), még meg is jegyezte, hogy "Végre valaki, akin normális bugyi van!"
Szia.En "nagyi" bugyit hordtam a terhesseg alatt es utan is a mai napig.Nem tudok megvallni toluk annyira kenyelmesek.Vettem kb 20at, persze itt a jo ido neha tangat kell felvegyek de ruhellem.
Szia!Én múlt héten vettem a gyógyszertárban Tena fix hálós bugyit.2db van egy csomagban és 160Ft fizettem érte.
A kérdező hozzászólása: Köszi! inkább hálósat vennék, az olcsóbb.
Elsõ vagyok. Bármelyik gyógyszertárban van. Többféle méret van, én 165 cm magas vagyok és 92 kilóval mentem szülni, nekem XL-es volt.
Itt is kaphatsz:http://www.brendon.hu/Products/List/sz%C3%BCl%C3%A9s%20ut%C3.. Vagy gyógyszertárban!
A kérdező hozzászólása: Köszi! 13:o4 hol vetted ezeket a bugyikat?
Én bementem egy kínai üzletbe és vettem pár db 100 ft-os "nagymama"(telefenekû) bugyit. Kényelemes volt és nem sajnáltam õket kidobni, ha véletlenül összekentem.
Nagyi-bugyit hordtam kb 1.5hétig, nagyon kényelmes volt!

Szegeden hol lehet hálós bugyit és hasleszorító bugyit venni? Gyógyszertárban, vagy hol?

Nem vagyok szegedi, ezért ha üzletet ajánlanátok, az utca-házszám is érdekel... 36+3 kismama

Legjobb válasz: Szia! Nem vagyok szegedi,de mindenképp lehet gyógyszertárban venni!!!

Szia! Nem vagyok szegedi, de mindenképp lehet gyógyszertárban venni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, ma megyek, majd probalkozom!

Hol lehet venni hálós bugyit szülés utánra? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: http://209.85.129.132/search?q=cache:nLvLvfq-yEUJ:babyfun.ax.. Én ilyet vettem bababoltban, 500 ft körül volt 5 db. Ez eldobható, klassz volt, zuhanyzás elõtt betéttel együtt be a kukába, nem paráztam azon, hogy véres lesz-e a bugyim. Amire te gondolsz, olyat patikában lehet kapni, én azt is vettem, de az sokkal drágább volt. Egyébként vehetsz kínai boltban is 100 forintos bugyikat, amit szintén nem sajnál az ember kidobni. Kb 1 hétig kell majd hatalmas nagy bugyikat hordani hatalmas nagy betétekkel, bár ez kismamánként változó.

http://209.85.129.132/search?q=cache:nLvLvfq-yEUJ:babyfun.ax.. Én ilyet vettem bababoltban, 500 ft körül volt 5 db. Ez eldobható, klassz volt, zuhanyzás elõtt betéttel együtt be a kukába, nem paráztam azon, hogy véres lesz-e a bugyim. Amire te gondolsz, olyat patikában lehet kapni, én azt is vettem, de az sokkal drágább volt. Egyébként vehetsz kínai boltban is 100 forintos bugyikat, amit szintén nem sajnál az ember kidobni. Kb 1 hétig kell majd hatalmas nagy bugyikat hordani hatalmas nagy betétekkel, bár ez kismamánként változó.
amilyet az elõzõ válaszoló mutatott olyat Dm-ben is lehet kapni pár száz ft-ért. Nekem is ilyen volt.
tena fix rögzítõnadrág a hivatalos neve, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni, 2db-os csomagban van, bk 300-400ft
Én 2hete szültem, nem volt rá szükségem pedig ott volt.Always-t használtam.Elég volt.
Én vettem gyógyszertárban ilyen tena hálós bugyit, 2db tényleg csak 300 ft körül van. Vettem hozzá tena betétet is, tök jól rögzíti.
Sziasztok! jó ezeket olvasni, ugyanis én is vettem a DM-es fajtát a méretemben. Na itthon gyorsan fel is próbáltam, de õszíntén szólva b...mi nagynak tûnt (pedig a jó kis Tena betétet is beleképzeltem) Ti kissebbet vettetek?
Nahát nekem nem volt jó a hálósbugyi :-( A tena betét elmocorog benne, pedig a bugyi is tena volt. A sima eldobhatós viszont klassz volt, bababoltban vettem, 580 ft volt 5 db
A kérdező hozzászólása: Olyan hálós bugyi is van amit nem kell mindig eldobni, hanem ki lehet mosni?


Hol lehet venni Bp-en és mennyire jó a szülés utáni hasleszorító vagy milyen bugyi? Ezt a normálra kell rávenni?

Legjobb válasz: Brendonban pl. Mondjuk én pécsi vagyok, de Pécsen volt a Brendonban. Kb. 6000 forint ám egy ilyen, szóval nem olcsó, de nagyon jó, nem fog jobban megnyúlni a hasad, nem "lógja ki magát". Én a normál bugyi felett viseltem, hiszen nem tudtam volna annyit venni, hogy legyen váltás. Arra azért figyelj, hogy ne viseld minden nap, mert a hasizmoknak is kell dolgozni.

Brendonban pl. Mondjuk én pécsi vagyok, de Pécsen volt a Brendonban. Kb. 6000 forint ám egy ilyen, szóval nem olcsó, de nagyon jó, nem fog jobban megnyúlni a hasad, nem "lógja ki magát". Én a normál bugyi felett viseltem, hiszen nem tudtam volna annyit venni, hogy legyen váltás. Arra azért figyelj, hogy ne viseld minden nap, mert a hasizmoknak is kell dolgozni.

Mi az a hálós bugyi? és hol lehet venni?

Legjobb válasz: Tena márkájú hálós bugyit használtam én is a szülés után.Nagyon praktikus,kimosod,pillanatok alatt meg is szárad.Patikában lehet kapni többféle méretben,az ára is filléres,talán 200Ft körül volt darabja.Szerintem nagyon hasznos dolog,nekem bevállt.

Tena márkájú hálós bugyit használtam én is a szülés után.Nagyon praktikus, kimosod, pillanatok alatt meg is szárad.Patikában lehet kapni többféle méretben, az ára is filléres, talán 200Ft körül volt darabja.Szerintem nagyon hasznos dolog, nekem bevállt.
ITt is kaphatsz:http://brendon.hu/Products/List/sz%C3%BCl%C3%A9s%20ut%C3%A1n..
Gyógyszertárban lehet venni, a Tenának is van. Én a kórházba vittem magammal, amkor szültem (császároztak). amikor fel lehet már kelni és vehetsz bugyit, akkor ez a legpraktikusabb. szellõzik a sebed (akár vágás, akár gát), könnyen kimosható. Én még otthon is használtam. Vehetsz eldobható bugyit is, de az általában mûszálas és nem sokkal olcsóbb ennél. A színes bugyikat a szegedi szülészeten nem látták szívesen.
Tapasztalatból írom, hogy a hálós bugyi és az un. eldobható bugyi között ég és föld a különbség. Inkább Tena hálós bugyit vegyél, sokkal-sokkal jobb.
Nekem a Molimed Pants betétes bigyi jött be. Ez is olyan, mint a hálós bugyi, csak a betét is bele van építve. Sokkal kényelmesebb. Nem mozdul el a betét, és a hasadat is leszorítja egy kicsit. Császár után nagyon hasznos volt.

Hol lehet pároknak való bugyikat venni?

Ha tudtok esetleg honlapot adjatok (webshop ilyenek) egyébként ha valaki nem értené én ilyenre gondolok mint pl ezek:

Legjobb válasz: pardon fehérnemûket :D (nekem nem bugyi kell csak a barátnõmnek :D x) bocsánat még reggel van az éjjeli mûszak után :S :( )

A kérdező hozzászólása: pardon fehérnemûket :D (nekem nem bugyi kell csak a barátnõmnek :D x) bocsánat még reggel van az éjjeli mûszak után :S :( )

Hol lehet venni eldobható bugyit és Ti mekkora Tena betétet vittetek a kórházba? Elég a mini vagy az extra kell?

Nem emlékszem, hogy mekkora volt nekem és arra sem, hogy honnan volt hálós bugyim. Azt hiszem az is Tena volt nekem...de a gyógyszertárban lehet venni vagy hol? :O

Legjobb válasz: én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...

én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...
Én az Elefániban vettem a bugyikat, 5 db-os csomag, kb. 500 Ft. Tenaból a kicsit vettem gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én is bababoltban vettem eldobhatós bugyit. 5db 5-600ft volt kb.
Én simán kimostam a hálós eldobhatós bugyit, többször is lehet használni, nem megy tönkre a mosástól (kézzel mostam). Gyógyszertárban vettem.
Én fehér francia bugyikat vittem (szépen kijöttek a foltok) és extra betétet +wc papirt is raktam be :)
Én ma néztem a DM-ben eldobhatós bugyit. 5db volt 700 vagy 800ft...azt hittem olcsóbb.
A mini Tena nekem nagyon nem lett volna elég. Lehet vastagabb, mint a többi normál betét, de elég rövid, és így inkább maradtam a nagy Tenánál.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nekem a normál de még az éjszakai betét se lett volna elég mert ömlött belõlem a vér az elsõ napokban arra emlékszem. A Tenából a mini is elég nagy, vagyis inkább vastag, nem olyan mint a mensis betétek az tuti. Köszönöm a segítséget!
A babarészlegen találtam a bugyikat, ahol a kisbabáknak és kismamáknak vannak cuccok (mint pl. cumisüveg, melltartóbetét).
Én bababoltban találtam eldobható bugyit, fele annyiért, mint az Auchan-ban volt! Én Tena-t nem vettem. Nekem a szülésznõ azt mondta, hogy elég a normál vagy max. éjszakai bármilyen betét!
A kérdező hozzászólása: Akkor hol keressem az eldobható bugyit Tescoban vagy corában? Melyik részen? Biztosan nem jó helyen kerestem.
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor veszek egy extrát is mert sikerült vennem már egy minit. Nem baj, majd elhasználom azt is szerintem mert az elsõvel is 6 hétig véreztem. :( A bugyit meg akkor megkérdezem a gyógyszertárban mert én nem találtam a Corában. Pont oda szoktunk menni.
Dm-ben, patikában, Auchanban, Coraban, Tescoban, bababoltokban is láttam már eldobható bugyit. Nekem Tena extra kellett kb. egy hétig.
Én a corában vettem eldobható bugyit.
Szia! Nekem nagyon kényelmetlen volt a hálós bugyi, szerencsére vettem kínaiban sima bugyikat, és azt használtam.ha nagyon piszkos lett a bugyi, akkor nem sajnáltam kidobni, mivel azt hiszem 150.-Ft-ért vettem...:)

Nyíregyházán hol lehet venni olcsón olyan hasszorító bugyit szülés utánra?

tudjátok ami segít visszahúzódni a hasnak....

Legjobb válasz: Én gyógyászati segédesz. boltba vettem csak az nem bugyi hanem egy széles gumiöv tépõzárral. Az árát nem tudom mert már 2 éve volt de öt alatt volt az tuti.

Én gyógyászati segédesz. boltba vettem csak az nem bugyi hanem egy széles gumiöv tépõzárral. Az árát nem tudom mert már 2 éve volt de öt alatt volt az tuti.
emberke bababolt kossuth utcan voltal mar?nem tudom hogy ez van e nekik de eleg sok minden kaphato es nagyon jok az áraik!
Igaz én Szegedi vagyok, mindenhol kerestem az ilyen bugyit, találtam is a nevesebb márkák között kb 5000 és 10000 ft között.És közölte velem az eladó hogy tangában ilyen bugyit ne is keressek mert sehol nincs!(Nekem akkor arra volt szükségem)Aztán teljesen véletlenûl egy kínai áruházban megkérdeztem nem sok reménnyel és volt! 700ft-ért és tanga!Vettem is és semmi gond nincs vele, nagyon jó szolgálatot tett!Szóval ajánlom mert olcsó és jó a minõsége még ha kínai is!
Szia! Én már kérdezõsködtem egy kicsit, a Bocskai u. 71-ben a Rehab Keletnél lehet kapni gyógyászati hasszorító pántot 3500 ft-ért. tel 461173. Elõre nem tudod megvenni, mert fontos a mérete. Szülés után megméred a hasad, az alapján a férjed megveszi a megfelelõ méretet, és beviszi neked a kórházba. Olcsóbban nem találtam a városban. Ha a háziorvosod fel tudja neked írni, akkor 70%-os támogatás jár rá.
Utolsó vagyok. Az emberke bababoltból nevetve fordultam ki, szerintem be se menj! Sokkal olcsóbban tudsz vásárolni, ha egy kicsit körülnézel!

Honnan lehet tudni, hogy szülés utánra kb. mekkora hasleszoritó bugyit kell venni? Hol lehet mevásárolni?

Mert most még nagy a poci,de el?re meg szeretném venni,hogy a korházban má használni tudjam:)

Legjobb válasz: Gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban, kismama boltban, bababoltban /néhányban/. Én akkorát vettem, mint amekkora ruhát hordok, vagyis L-t, ha nem híztál jelentõsen a terhesség alatt érdemes az azelõtti méreteket figyelembe venni. De van rajtuk számozási útmutató, így majd könnyen ki tudod választani. A leghatásosabb: miután kibújt a baba és a megfigyelõben vagy /ha nem császáros voltál/ egy törölközõt hideg/!!!/ vízzel /legjobb a jég egyébként/ nedvesíts át, vagyis kérj meg vlkt és tedd a pocira. Szinte tuti, hogy nem marad hasad, gyorsan visszaáll!!!

Gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban, kismama boltban, bababoltban /néhányban/. Én akkorát vettem, mint amekkora ruhát hordok, vagyis L-t, ha nem híztál jelentõsen a terhesség alatt érdemes az azelõtti méreteket figyelembe venni. De van rajtuk számozási útmutató, így majd könnyen ki tudod választani. A leghatásosabb: miután kibújt a baba és a megfigyelõben vagy /ha nem császáros voltál/ egy törölközõt hideg/!!!/ vízzel /legjobb a jég egyébként/ nedvesíts át, vagyis kérj meg vlkt és tedd a pocira. Szinte tuti, hogy nem marad hasad, gyorsan visszaáll!!!
Nekem a párom vett a Brendonban. L-es volt a legnagyobb méret. Én szülés elõtt L-es bugyit hordtam, aztán XL-est. Na, az a hasleszorító bugyi nagyon kicsinek tûnt, alig jött fel rám. De a férjemnek azt mondták a boltban, hogy nem jó, ha túl nagyot vesz, mert akkor nem is használ.
A hasleszorító bugyival kapcsolatban: nem tudom a kórházban milyen szokások vannak, de többnyire nem tolerálják a bugyit, pláne ha mû- vagy mikroszálas. A bugyinál hatékonyabb (és elég egy is) a tépõzáras hasszorító. Errõl viszont a gyógyászati segédeszközben azt mondták a szülés másnapján vegyük meg, mert akkor megmérem magam és tudnak méretet adni. Orvosliga is jó a hasfal megtámasztására, de egész nap nem szabad használni. (orvostól kérdeztem ezeket) A bugyiból mindig kisebbet érdemes venni, hogy hatása legyen. A jéggel vigyázz, meg ne fázzon a hasfalad. Remélem segítettem.
Nálunk a kórházban abszolut nem engedtek hasleszoritót használni, viszont a bugyi ellen nem volt kifogás. Én gyógyszertárban vettem, Molimed volt a neve. 10 db van benn, elég is volt egy csomag, akkor 2000 ft volt. Bele volt épitve a bugyiba a betét is, pamut volt az alsó része, a felsõ meg gumis. Én L-est vettem elég volt, pedig hatalmas hasam volt és még maradt is szülés után pár napig.

Hol lehet venni ehető bugyit? És mennyiért körülbelül?

Legjobb válasz: Fehérnemû boltban, úgyhogy kedves második ne kételkedj benne. Nálunk is lehet kapni a fehérnemûboltban. 2800 Ft. De neten láttam már 7000 Ft-ért is.

Fehérnemû boltban, úgyhogy kedves második ne kételkedj benne. Nálunk is lehet kapni a fehérnemûboltban. 2800 Ft. De neten láttam már 7000 Ft-ért is.
Én fehérnemû boltban láttam, de az árát nem tudom
Kétlem.szerintem sex shopokban. az árát sajnos nem tudom :(
Fehérnemû boltban
Én egyszer kaptam egyet, de mondjuk az amcsiból van...ilyen kis cukorkákból áll :D Tök jó...még nem ettük meg xd asszem olyan 2500-3000 Ft körül van itthon...ja és lehet külön venni melltartót is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!