Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet bugyit (50 db)

Hol lehet venni hálós bugyit szülés utánra? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: http://209.85.129.132/search?q=cache:nLvLvfq-yEUJ:babyfun.ax.. Én ilyet vettem bababoltban, 500 ft körül volt 5 db. Ez eldobható, klassz volt, zuhanyzás elõtt betéttel együtt be a kukába, nem paráztam azon, hogy véres lesz-e a bugyim. Amire te gondolsz, olyat patikában lehet kapni, én azt is vettem, de az sokkal drágább volt. Egyébként vehetsz kínai boltban is 100 forintos bugyikat, amit szintén nem sajnál az ember kidobni. Kb 1 hétig kell majd hatalmas nagy bugyikat hordani hatalmas nagy betétekkel, bár ez kismamánként változó.

http://209.85.129.132/search?q=cache:nLvLvfq-yEUJ:babyfun.ax.. Én ilyet vettem bababoltban, 500 ft körül volt 5 db. Ez eldobható, klassz volt, zuhanyzás elõtt betéttel együtt be a kukába, nem paráztam azon, hogy véres lesz-e a bugyim. Amire te gondolsz, olyat patikában lehet kapni, én azt is vettem, de az sokkal drágább volt. Egyébként vehetsz kínai boltban is 100 forintos bugyikat, amit szintén nem sajnál az ember kidobni. Kb 1 hétig kell majd hatalmas nagy bugyikat hordani hatalmas nagy betétekkel, bár ez kismamánként változó.
amilyet az elõzõ válaszoló mutatott olyat Dm-ben is lehet kapni pár száz ft-ért. Nekem is ilyen volt.
tena fix rögzítõnadrág a hivatalos neve, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni, 2db-os csomagban van, bk 300-400ft
Én 2hete szültem, nem volt rá szükségem pedig ott volt.Always-t használtam.Elég volt.
Én vettem gyógyszertárban ilyen tena hálós bugyit, 2db tényleg csak 300 ft körül van. Vettem hozzá tena betétet is, tök jól rögzíti.
Sziasztok! jó ezeket olvasni, ugyanis én is vettem a DM-es fajtát a méretemben. Na itthon gyorsan fel is próbáltam, de õszíntén szólva b...mi nagynak tûnt (pedig a jó kis Tena betétet is beleképzeltem) Ti kissebbet vettetek?
Nahát nekem nem volt jó a hálósbugyi :-( A tena betét elmocorog benne, pedig a bugyi is tena volt. A sima eldobhatós viszont klassz volt, bababoltban vettem, 580 ft volt 5 db
A kérdező hozzászólása: Olyan hálós bugyi is van amit nem kell mindig eldobni, hanem ki lehet mosni?

Szegeden hol lehet hálós bugyit és hasleszorító bugyit venni? Gyógyszertárban, vagy hol?

Nem vagyok szegedi, ezért ha üzletet ajánlanátok, az utca-házszám is érdekel... 36+3 kismama

Legjobb válasz: Szia! Nem vagyok szegedi,de mindenképp lehet gyógyszertárban venni!!!

Szia! Nem vagyok szegedi, de mindenképp lehet gyógyszertárban venni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, ma megyek, majd probalkozom!

Szülés utánra milyen bugyi jó? Eldobható? Hálós? Hol lehet ilyeneket venni?

Legjobb válasz: Nekem a tena hálós bugyi volt a legkényelmesebb, és 10 perc alatt megszáradt ha ki kellett mosni. 3 db ilyen bugyival két szülést csináltam végig. Valami 5-600 Ft volt. Sokkal kényeklmesebb volt mint az eldobhatós, és olcsóbb is.

Nekem a tena hálós bugyi volt a legkényelmesebb, és 10 perc alatt megszáradt ha ki kellett mosni. 3 db ilyen bugyival két szülést csináltam végig. Valami 5-600 Ft volt. Sokkal kényeklmesebb volt mint az eldobhatós, és olcsóbb is.
Én vettem hállósat is, meg eldobhatót, meg nagyibugyit a kínaiból /ahogy ezt már írták/ az elsö kettõt 10perc viselés után úgy téptem le magamról, mert nekem nagyon nem volt kénylemes. Úgyhogy maradt a nagyibugyi és néha olcsóbb is , mint az eldobható.
nekem terhesség alatt és utána is tökéletesen megfeleltek a már meglévõ bugyijaim. Egyet sem vettem szülés utánra. Lehet, hogy szükséged sem lesz rá... Bár attól függ, ha elõtte csak tangát hordtál, azzal mégsem mehetsz szülni.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi a tippeket!
Én is hagyományos, kényelmes, pamut bugyit vettem. Olyan 100 ft-os kínaisat... Amikor jött a nõvérke adni az oxitocin injekciót (császár után, méh összehúzónak), még meg is jegyezte, hogy "Végre valaki, akin normális bugyi van!"
Szia.En "nagyi" bugyit hordtam a terhesseg alatt es utan is a mai napig.Nem tudok megvallni toluk annyira kenyelmesek.Vettem kb 20at, persze itt a jo ido neha tangat kell felvegyek de ruhellem.
Szia!Én múlt héten vettem a gyógyszertárban Tena fix hálós bugyit.2db van egy csomagban és 160Ft fizettem érte.
A kérdező hozzászólása: Köszi! inkább hálósat vennék, az olcsóbb.
Elsõ vagyok. Bármelyik gyógyszertárban van. Többféle méret van, én 165 cm magas vagyok és 92 kilóval mentem szülni, nekem XL-es volt.
Itt is kaphatsz:http://www.brendon.hu/Products/List/sz%C3%BCl%C3%A9s%20ut%C3.. Vagy gyógyszertárban!
A kérdező hozzászólása: Köszi! 13:o4 hol vetted ezeket a bugyikat?
Én bementem egy kínai üzletbe és vettem pár db 100 ft-os "nagymama"(telefenekû) bugyit. Kényelemes volt és nem sajnáltam õket kidobni, ha véletlenül összekentem.
Nagyi-bugyit hordtam kb 1.5hétig, nagyon kényelmes volt!


Mi az a hálós bugyi? és hol lehet venni?

Legjobb válasz: Tena márkájú hálós bugyit használtam én is a szülés után.Nagyon praktikus,kimosod,pillanatok alatt meg is szárad.Patikában lehet kapni többféle méretben,az ára is filléres,talán 200Ft körül volt darabja.Szerintem nagyon hasznos dolog,nekem bevállt.

Tena márkájú hálós bugyit használtam én is a szülés után.Nagyon praktikus, kimosod, pillanatok alatt meg is szárad.Patikában lehet kapni többféle méretben, az ára is filléres, talán 200Ft körül volt darabja.Szerintem nagyon hasznos dolog, nekem bevállt.
ITt is kaphatsz:http://brendon.hu/Products/List/sz%C3%BCl%C3%A9s%20ut%C3%A1n..
Gyógyszertárban lehet venni, a Tenának is van. Én a kórházba vittem magammal, amkor szültem (császároztak). amikor fel lehet már kelni és vehetsz bugyit, akkor ez a legpraktikusabb. szellõzik a sebed (akár vágás, akár gát), könnyen kimosható. Én még otthon is használtam. Vehetsz eldobható bugyit is, de az általában mûszálas és nem sokkal olcsóbb ennél. A színes bugyikat a szegedi szülészeten nem látták szívesen.
Tapasztalatból írom, hogy a hálós bugyi és az un. eldobható bugyi között ég és föld a különbség. Inkább Tena hálós bugyit vegyél, sokkal-sokkal jobb.
Nekem a Molimed Pants betétes bigyi jött be. Ez is olyan, mint a hálós bugyi, csak a betét is bele van építve. Sokkal kényelmesebb. Nem mozdul el a betét, és a hasadat is leszorítja egy kicsit. Császár után nagyon hasznos volt.

Szekesfehervaron hol lehet kapni szules utani hasleszoritos, es eldobhato nerces bugyit?

Legjobb válasz: Hát én budapesti vagyok, necces bugyit (gondolom erre gondoltál :o) dm-ben lehet kapni, nyilván nálatok is. Elõbbit pedig gyógyászati segédeszköz boltban, esetleg nagyobb bababoltokban.

Hát én budapesti vagyok, necces bugyit (gondolom erre gondoltál :o) dm-ben lehet kapni, nyilván nálatok is. Elõbbit pedig gyógyászati segédeszköz boltban, esetleg nagyobb bababoltokban.
Hasleszorító van kint az új SZTK közelében lévõ gyógyászati segédeszköz boltban.A buszmegállóval szemben van a bejárat.Eldobható bugyit a dm-ben vettem.

Egészségügyi bugyit hol lehet kapni? Olyat aminek vastagabb a közepe.

Legjobb válasz: szerintem nemmuszály olyat venni, sima bugyira is lehet pl. tisztasági betétet rakni

szerintem nemmuszály olyat venni, sima bugyira is lehet pl. tisztasági betétet rakni
A kérdező hozzászólása: csak a mamikámnak kellene
Gyógyszertárban, gyógyászati kellékboltban kereshetsz inkontinencia bugyit, ezek biztosabban rögzítik a betéteket.

Hol lehet pároknak való bugyikat venni?

Ha tudtok esetleg honlapot adjatok (webshop ilyenek) egyébként ha valaki nem értené én ilyenre gondolok mint pl ezek:

Legjobb válasz: pardon fehérnemûket :D (nekem nem bugyi kell csak a barátnõmnek :D x) bocsánat még reggel van az éjjeli mûszak után :S :( )

A kérdező hozzászólása: pardon fehérnemûket :D (nekem nem bugyi kell csak a barátnõmnek :D x) bocsánat még reggel van az éjjeli mûszak után :S :( )

BUGYI kérdés? Hol lehet kapni?

Nem tudjátok westend aluljáróba lehet e kapni, olyan bugyit aminek nyitott az alja ? Esetleg a városba valamelyik boltban, ami nem szex-shop ?

Legjobb válasz: Bemesz egy szexshopba es ott biztos h van de az is jo ha veszel egy sima bugyit es te vagyod ki ;)

Bemesz egy szexshopba es ott biztos h van de az is jo ha veszel egy sima bugyit es te vagyod ki ;)
Rendelj neten. Csomó oldal van, ahonnan rendelhetsz és nem kell menned sehova.
Nagyobb kínai boltokban is lehet már kapni ilyen bugyikat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnézem majd a kínait :)
westendben az aluljáró szinten van ilyne fehérnemûs bolt, ha a forgóajtótól bejössz és mész egyenesen. az apacs mellett kb ha jól emlékszem. ott láttam
Az a neve, hogy randibugyi. Én kínaiba vettem.
Asia és Sárkány center :D
Ami nem szex-shop??? Baszod, az pont ezért van, amit te is keresel! Inkább végigjárod az egész várost, ahelyett hogy bemennél egy erre specializálódott üzletbe és megvennéd a bugyidat?!
mert gondolom nem akar 10szer annyit költeni rá. elég drága a szexshop, de ha neked van fölösleges pénzed, akkor vegyél egy ilyen bugyit a kérdezõnek :)

Hol lehet venni eldobható bugyit és Ti mekkora Tena betétet vittetek a kórházba? Elég a mini vagy az extra kell?

Nem emlékszem, hogy mekkora volt nekem és arra sem, hogy honnan volt hálós bugyim. Azt hiszem az is Tena volt nekem...de a gyógyszertárban lehet venni vagy hol? :O

Legjobb válasz: én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...

én gyógyszertárba vettem tena hálós bugyit extra betéttel...
Én az Elefániban vettem a bugyikat, 5 db-os csomag, kb. 500 Ft. Tenaból a kicsit vettem gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én is bababoltban vettem eldobhatós bugyit. 5db 5-600ft volt kb.
Én simán kimostam a hálós eldobhatós bugyit, többször is lehet használni, nem megy tönkre a mosástól (kézzel mostam). Gyógyszertárban vettem.
Én fehér francia bugyikat vittem (szépen kijöttek a foltok) és extra betétet +wc papirt is raktam be :)
Én ma néztem a DM-ben eldobhatós bugyit. 5db volt 700 vagy 800ft...azt hittem olcsóbb.
A mini Tena nekem nagyon nem lett volna elég. Lehet vastagabb, mint a többi normál betét, de elég rövid, és így inkább maradtam a nagy Tenánál.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nekem a normál de még az éjszakai betét se lett volna elég mert ömlött belõlem a vér az elsõ napokban arra emlékszem. A Tenából a mini is elég nagy, vagyis inkább vastag, nem olyan mint a mensis betétek az tuti. Köszönöm a segítséget!
A babarészlegen találtam a bugyikat, ahol a kisbabáknak és kismamáknak vannak cuccok (mint pl. cumisüveg, melltartóbetét).
Én bababoltban találtam eldobható bugyit, fele annyiért, mint az Auchan-ban volt! Én Tena-t nem vettem. Nekem a szülésznõ azt mondta, hogy elég a normál vagy max. éjszakai bármilyen betét!
A kérdező hozzászólása: Akkor hol keressem az eldobható bugyit Tescoban vagy corában? Melyik részen? Biztosan nem jó helyen kerestem.
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor veszek egy extrát is mert sikerült vennem már egy minit. Nem baj, majd elhasználom azt is szerintem mert az elsõvel is 6 hétig véreztem. :( A bugyit meg akkor megkérdezem a gyógyszertárban mert én nem találtam a Corában. Pont oda szoktunk menni.
Dm-ben, patikában, Auchanban, Coraban, Tescoban, bababoltokban is láttam már eldobható bugyit. Nekem Tena extra kellett kb. egy hétig.
Én a corában vettem eldobható bugyit.
Szia! Nekem nagyon kényelmetlen volt a hálós bugyi, szerencsére vettem kínaiban sima bugyikat, és azt használtam.ha nagyon piszkos lett a bugyi, akkor nem sajnáltam kidobni, mivel azt hiszem 150.-Ft-ért vettem...:)

Hol lehet kapni haskötös bugyit?

Legjobb válasz: Szia Nem tudom, a hasleszorító bugyira gondolsz-e, de ha igen, én a piacon szereztem be.

Szia Nem tudom, a hasleszorító bugyira gondolsz-e, de ha igen, én a piacon szereztem be.
külön hasleszorító pánt és külön sima bugyi sokkal jobb, mert nem kell minden pisilésnél szenvedni a letolással haskötõ néven lehet olcsón kapni teszveszen, vaterán, vagy pl itt is http://www.minimano.hu/termekeink/mamatermek/pocakos_termeke..
Hasleszorítós bugyit gyógyászati boltban vettem.Húzós volt az ára, de megérte.
Turkálóban vettem 2-t alá rendes bugyit húztam így elég volt.Kb 300 ft volt a 2 db. Kínaiban is sokszor látok 6-700 ft-ért, talán nézd meg. Teszvesz vatera is szóba jöhet még, gyógyászati segédeszköz boltban nagyon drága. 10, 5 hós kiscsaj anyuja
A Brendonba is és a fehérnemû boltokban is. Nekem többféle is van. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18946?storetype=w.. Anita és Felina alsóim vannak, ami leszorítós


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!