Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet beszerezni a (344 db)

Hol lehet beszerezni a Tachystin olajos oldatot és az A. T10 oldatot?

Kérem segitsen valaki, ezeket a gyógyszereket kivonták a forgalomból, de csak ezek használtak abban, hogy teljes pajzsmirigy eltávolitás után a calcium és magnezium a szervezetben megmaradjon. Köszönöm.

Legjobb válasz: A Tachystin oldat gyártása megszûnt, törzskönyvbõl törölték. Júliusig még egyedi import rendeléssel lehetett beszerezni, de most már úgy sem. Más készítményt nem találtam ugyanezen hatóanyaggal, úgyhogy csak azt tudom javasolni, hogy az orvossal meg kell megbeszélni, mit adhat helyette.

A Tachystin oldat gyártása megszûnt, törzskönyvbõl törölték. Júliusig még egyedi import rendeléssel lehetett beszerezni, de most már úgy sem. Más készítményt nem találtam ugyanezen hatóanyaggal, úgyhogy csak azt tudom javasolni, hogy az orvossal meg kell megbeszélni, mit adhat helyette.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszát. Az A.T.10 lenne helyette, amire oep engedélyt is kaptunk, de azt még hamarabb kivonták a törzskönyvbõl és sehol nem kapni. Amikor felhivtam az oep illetékesét, hogy ezt a gyógyszert sem kapjuk sehol, azt mondták másnak is erre a gyógyszerre adtak engedélyt aki korábban a Tachystint szedte és nem érkezett vissza ilyen reklamáció. Akkor õk honnan szerzik be az A.T.10-et? Megpróbáltuk külföldrõl, de mostmár nem tudjuk megfizetni olyan drága lett. Vigantolt irt fel az orvos, amitõl 10 perc mulva megy a hasam, az Alfa D3 van még, amikor azt szedtem állandóan alacsony volt a Kalcium és Magnézium szintem, mindig hányingerem volt.
én is így jártam, senkit nem érdekel. nekem a legjobb a tovita tojáshéjkivonat..de igazán mûködni így sem tudok, csak vegetálok, de legalább élek..

Skyrim-ben hol lehet beszerezni a bound bow spell-t?

Mar egyszer játszottam a skyrimmel, most megint el?vettem. (ujrakezdtem)

Legjobb válasz: Farenger Secret-Fire-tõl lehet venni például. Õ Whiterun-ban van Dragonsreach-ben. Aztán Calcelmo-tól is meg lehet. Õ az Understone Keep-ben van, Markarth-ban. Vagy ott van még Phinis Gestor, aki meg Winterholdban van, az akadémián.

Farenger Secret-Fire-tõl lehet venni például. Õ Whiterun-ban van Dragonsreach-ben. Aztán Calcelmo-tól is meg lehet. Õ az Understone Keep-ben van, Markarth-ban. Vagy ott van még Phinis Gestor, aki meg Winterholdban van, az akadémián.
Viszont a conjuration skill-nek 50-esnek vagy magasabbnak kell lennie, hogy elérhetõ legyen a könyv :/
A kérdező hozzászólása: Hat néztem mind az összes embernél akiket említettél, de akkor ott lesz a baj hogy a conjurationnak 50nek kell lennie :| köszi :ddd

Lg kp500 telefonra lehet-e navigációs programot telepíteni? Ha igen akkor hol leht beszerezni a progit? Kössz!

Legjobb válasz: nem mivel nem symbianos és nincs benne beépített gps.

nem mivel nem symbianos és nincs benne beépített gps.
A kérdező hozzászólása: köszi


Hol lehet beszerezni a susogós mackók bábukat?

Nagyon,nagyon megköszönném ha valaki belinkelné vagy elmondaná Köszönöm szépen addigis:)

Hol lehet beszerezni a Spartacus: Vér és homok teljes évadát?

DVD-s megoldás is érdekel, és letöltős is, de ha letöltőset javasoltok, akkor kérlek linkeljétek be, és mondjátok el hogyan kell csinálni, mert elég ügyetlen vagyok:) és nincs is semmilyen letöltő program a gépemen, szóval akkor azt is mondjátok el, hogy milyen kell hozzá:) köszi

Legjobb válasz: Privátban.

Privátban.
ncore

Hol lehet beszerezni a 2012- es Németországban rendezett Német juhász főtenyészszemléről dvd-t?

nem találok rá semmilyen oldalon hiába keresek rá. Aki esetleg tudja az linkelje be nekem. Előre is köszi.

Hol lehet beszerezni a "Susogós Mackók" bábuit (Brandon-t és Sanyát)?

Sziasztok. Megköszönném, ha valaki tudja, hogy honnan lehet beszerezni őket. Köszönöm.

Legjobb válasz: sajnos én nem tudom,de oan rossz,hogy nem irt ide senki semmit :( Próbáld meg megrendelni neten

sajnos én nem tudom, de oan rossz, hogy nem irt ide senki semmit :( Próbáld meg megrendelni neten

Hol lehet beszerezni a Spyro összes részét?

Mind egy hogy ps1, ps2 vagy ps3-ra van lehet vegyesen is

Hol lehet beszerezni a kutyatej nedvét?

Legjobb válasz: Gyermekláncfûbõl,de egyébként meg mérgezõ.

Gyermekláncfûbõl, de egyébként meg mérgezõ.
ez milyen kérdés?? mire gondolsz? azoknak a kiskutyáknak akik nem tudnak szopizni, kiskutyáknak való tejporból kell keverni tápot, és háromóránként cumiztatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!