Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet beszélgetni (41 db)

Megerőszakolt fiúkkal hol lehet beszélgetni?

A legjobb barátomról a hétvégén tudtam meg, hogy volt egy ilyen élménye(nem nővel) és azt mondta nincs kivel beszélnie erről. Nekem nem akart mesélni, pedig azt mondják az segít, ha kibeszéli magából. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hahaha a bortonben tuti talalsz

Hahaha a bortonben tuti talalsz
hát errõl például nem igazán szeretnek beszélni.. tudod a pszichológus nem véletlenül van, neki is meg kell élnie valamibõl
Nekem még általános iskolás koromban volt egy ilyen élményem, akirõl azóta sem beszéltem senkivel sem(nem is szeretnék), néha még van hogy elõjön bennem, de én az a típus vagyok, aki inkább elnyomja magában.....
Neten biztos vannak anonim fórumok, ahol az ezen átesettek esetleg bátrabban kiadják magukból. Hiába jó barátod, értsd meg, ha nem szívesen beszél róla. férfiaknál különösen nehéz ez az eset, hiszen a társadalom nem hisz az ilyen férfinak, férfiatlannak és nevetségesnek találja. Azt mondja "pfff egy pasit nem lehet megerõszakolni". Vagy pedig viccet csinál belõle, mint a "húúú, hát én bírnám, ha egy jó csaj megerõszakolna". Ezzel a felfogással súlyos problémák vannak, és ezek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a barátod nem akar/nem mer róla beszélni. Szerintem biztosítsd róla, hogy ha beszélni szeretne, te szívesen meghallgatod, de egyébként ne erõltesd, ha nem akar. Az is lehet, hogy már beszélt errõl egy pszichológussal, szülõvel, más barátokkal. Légy vele türelmes, és ne tekints emiatt rá sérültként vagy szánakozóan. Ezzel teszed neki a legjobbat.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem! Én is segíteni akarok neki, mert tuti szörnyû.
Nna, a barom viccelodok... Csoportok biztos vannak ra, de en legegyszerubben a neten keresnek ra a temara. Sztem itt a GYKn v hasonlo forumokban is talalsz ilyen embert. Eselyesnek erzem, hogy bortonokben tortenik solszor, de lehet, h MOn azert ez nem olyan durva(?) Eleg szornyu lehet nem tudom elkepzelni sem h reagalnek.

Hol lehet beszélgetni és ismerkedni directionerekkel?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ most már bálhol tudsz ,én például az ebneveldén ismerkedtem meg egy csajjal és azotta legjobb barátnöm .Ha akarsz irj rám emailben a [email protected] ot válaszolok és ha akarod segitek még keresni.

fb-n van egy rakás fanoldal, pl a One Direction (HUN) vagy a Hungarian Directioners, ott szinte csak Directioner van, csak el kell kezdeni beszélgetni:D
Kedves kérdezõ most már bálhol tudsz , én például az ebneveldén ismerkedtem meg egy csajjal és azotta legjobb barátnöm .Ha akarsz irj rám emailben a [email protected]-ra ot válaszolok és ha akarod segitek még keresni.
Kedves Kérdezõ! Ne törõdj velük! És egyébként facebook, twitter-en is utánuk kereshetsz. Ha beköveted a 1D tagjait, akkor megnézheted, hogy még kik követik... Akik pedig bekövetik õket, biztos rajongók. Ismerkedhetsz velük. Dobj nekik egy privátot. A barátnõm is directioner. Ha szeretnéd, hogy szóljak neki akkor privátban küldd el a facebook profilod linkjét és bejelöl téged. :)
fan-site.hu
óvoda
Nekem írhattok twitteren : @Vecnad
LoL a kérdezõ kommentje XD Ha vicces akarsz lenni, jelentkezz ki abbóla fiókból, ami nevén kérdeztél ;)
facebook, twitter, közösségi portálok, de ha facebookon rákeresel, rengeteg csoportot ad ki, van amelyiknek több mint 1000 tagja van, ha be léptél könnyen össze ismerkedhetsz az emberekkel :)
A kérdező hozzászólása: Úgy érted bU*ibár?? ;))És a directionerek nagy része lány. Akik nehezen lesznek bu*ik. na puszpáá!!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! :) ) Biztos Neked ilyesmi nem jut eszedbe, de volt elõtte egy hozzászólás amit már töröltek. ;)

Kinek mi a tapasztalata, normális, értelmes és egyben bájos, szép barátnőt, akivel lehet beszélgetni is bármiről, hol lehetne szerezni, kinek hogyan sikerült fiúk?

Legjobb válasz: Hát vagy a sulidban esetleg amit az elsõ is mondott hogy könyvtárakban érdemes kutakodni vagy mondjuk valamilyen program közben mondjuk uszodában vagy ilyesmi.A lényeg hogy lehetõleg ne az interneten vagy hasonló személytelen helyesen keresgélj,vagy a bulik sem ajánlatos helyek az ilyesmihez(lehet hogy éppen ott találsz egy ilyen lányt de kicsi az esélye).

Hát vagy a sulidban esetleg amit az elsõ is mondott hogy könyvtárakban érdemes kutakodni vagy mondjuk valamilyen program közben mondjuk uszodában vagy ilyesmi.A lényeg hogy lehetõleg ne az interneten vagy hasonló személytelen helyesen keresgélj, vagy a bulik sem ajánlatos helyek az ilyesmihez(lehet hogy éppen ott találsz egy ilyen lányt de kicsi az esélye).
Random buszmegállóban, majd könyvtárban. Netán egyetemen.
én nyelvtanfolyamon találkoztam Vele:)
Boltban ugye nem árulják, utcán se árulják, lopni pedig nem szabad. Szóval eddig még nem sikerült sehogy sem szerezni, tesztelésre sem. Ja és én nem csak beszélgetni szeretnék vele, mert olyanokkal Dunát lehet rekeszteni.
gyk-n:)
neten találtam egy ilyet..de nem túl sok idõ után kiderült, hogy kicsit másmilyen :D :S
Milyen másmilyen?


Hol lehet olyan oldalt találni ahol normálisan lehet beszélgetni, és barátságokat kötni?

Ne a hoxát és nőklapja cafét irjátok

Legjobb válasz: Akár itt, pl egy ilyen kérdéssel. De sajnos nem tudok konkrét oldalt megnevezni :/ hàny éves vagy, fiú-lány?

Akár itt, pl egy ilyen kérdéssel. De sajnos nem tudok konkrét oldalt megnevezni :/ hàny éves vagy, fiú-lány?
A kérdező hozzászólása: Nõ és 51 vagyok
chatroulette.com
Bármilyen oldalon lehet, ahol van üzenetküldési lehetõség :D Pl.: itt is ;)
Omegle.com, ha tudsz angolul. A legtöbb felhasználó nem a te korosztályod, de vannak igen intelligensek, érdekesek közöttük. Én ott ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel napi szinten beszélgetek órákat immár 5 hónapja. :) Ha kérdésed van az oldallal kapcsolatban, szólj bátran! 15/f

Hol tudnék egy igen értelmes, érzelmes de nem hisztis nőt találni párkapcsolatra akivel mindenről lehet beszélgetni?

Legjobb válasz: Bocsi szivi foglalt vagyok ;) Amúgy egy jótanács. Ne akarj neten ismerkedni. Bele se vágj... Elég könnyen lehet negatív vége. Plusz igen könnyû keresni egy gyönyörû lány képét a neten és elküldeni, majd tökéletes bemutatkozást írni... Élõben jobb. És sokkal õszintébb ;) Jó könnyû pofára esni, de jobban jársz a valósággal!

Bocsi szivi foglalt vagyok ;) Amúgy egy jótanács. Ne akarj neten ismerkedni. Bele se vágj... Elég könnyen lehet negatív vége. Plusz igen könnyû keresni egy gyönyörû lány képét a neten és elküldeni, majd tökéletes bemutatkozást írni... Élõben jobb. És sokkal õszintébb ;) Jó könnyû pofára esni, de jobban jársz a valósággal!
Itt vagyok, máris megtaláltál :D
A kérdező hozzászólása: ok, köszi.
szerintem is kerüld el messzirõl az internetes társkeresõket! az esélytelen!
Értelmiségi körökben.
Annyira nem vagyok érzelmes a többi illik ràm, viszont a kérdèsre nehèz vàlaszolni, mert nem egy helyen vannak összegyûjtve az ilyen lànyok. 20l
A kérdező hozzászólása: Aki aktuálisnak érzi, nyugodtam rám írhat. Utolsó köszi, már ismerem a netet. :)
Itt a GYK-n. Irogass privit a lányoknak, azt szeretik.
Én most szakítottam :/ de asszem a kor is számít :) hány éves vagy?
már az átlagos is cinkes...
Én most szakítottam :/
A kérdező hozzászólása: Elég ha átlagos.
szép legyen? mert ha a szépség nem számít akkor találhatsz ilyet, de ha számít akkor esélytelen.
Sehol, az ilyenek mind foglaltak.
bárhol...ck nyitott szemmel kell járni...amúgy, mi nõk, úgy vagyunk beállítva "gyárilag", hogy néha hisztisek legyünk...de nálam a csoki megoldja a problémát :D

Hol találhatok olyan embereket akikel lehet beszélgetni fogyásról, edzésről, diétáról?

Ugyanis szeretnék leadni hát elég sokat és egyedül nem könny?. Jó lenne ilyenekr?l beszélgetni valakivel.

Legjobb válasz: Interneten velem lehet errõl :D személyesen szerintem edzõterembe ott szoktak segíteni.

Interneten velem lehet errõl :D személyesen szerintem edzõterembe ott szoktak segíteni.
A kérdező hozzászólása: és am sportolsz? miért nem kajálsz rendesen?
nekem ez a fõ témám, mert 3 hónapja diétázom és edzek is, nagyon foglalkoztat a dolog, szóval nekem nyugodtan írhatsz :)
hány éves vagy? :) mennyi felesleged van, elkezdted már, vagy pont az elejéhez kéne segítség?
A kérdező hozzászólása: 21, hát már elkezdtem de még 20 kg-t szeretnék fogyni kb .
Én is szeretnék hozzátok csatlakozni. 30L, 168cm, 99.5 kg. még 30 kilotol kellene megszabadulnom. 15-töl már sikerült, de most valahogy nem megy a diéta:S meg hát ugy semmi nem megy most:( az a baj, hogy már minden kalkulátort megnéztem de mind mást mutat. szal azt sem tudom mennyi kaloriát kellene ennem egy nap. jelenleg olyan 1500 kcal-t eszek, de van mikor böségesen tullépem. ha van valakinek valami ötlete mit tudnék kezdeni most magammal , azt megköszönném:)
Hát egy terméket ittam, de nagyon sokba került. kaloriaszámolos diétával 2 hát alatt 3 kg ment le de most nem megy valami miatt..
A kérdező hozzászólása: milyen terméket és miért? am szerintem azért mert keveset eszel, ettél
Herbalife shake-et ittam.de persze nem ettem sokat . reggel shake, este shake. közben volt egy normál ebédem, és uzsira 1-2 alma.
A kérdező hozzászólása: eddig hogy adtál le annyit? am szerintem az 1500 az kevés.

Milyen közösségi oldalt ismertek, hol lehet ismerkedni, beszélgetni? Nem társkeresőt keresek.

Legjobb válasz: Honfoglaló ( és ott még közben játszani is lehet ). Chat.hu ( de ott kicsit sok a perverzió,vigyázz vele)

Honfoglaló ( és ott még közben játszani is lehet ). Chat.hu ( de ott kicsit sok a perverzió, vigyázz vele)

Hol lehet manapság olyan jó pszichológust találni, akivel tényleg el lehet beszélgetni, és még segít is?

Sajnos csak olyanokkal találkozni akik lehúzzák az emberr?l az utolsó b?rt is, de maximum azzal segítenek, hogy duplájára emelik a gyógyszer adagot.

Legjobb válasz: Kérdés, hogy pszichológust vagy pszichiátert keresel? Mert pl. a pszichológus nem ír fel neked gyógyszert, csak pszichiáter (orvos)... Szerintem keresd fel a helyi kórház/klinika pszichiátriai szakrendelését (beutaló nélkül megteheted)- ez ingyen van. Ha külön kéred és szerencséd van a gyógyszeren kívül (amit pszichiáter ír fel) egy pszichológus is foglalkozik majd veled (beszélgetés, pszichoterápia stb.)

Kérdés, hogy pszichológust vagy pszichiátert keresel? Mert pl. a pszichológus nem ír fel neked gyógyszert, csak pszichiáter (orvos)... Szerintem keresd fel a helyi kórház/klinika pszichiátriai szakrendelését (beutaló nélkül megteheted)- ez ingyen van. Ha külön kéred és szerencséd van a gyógyszeren kívül (amit pszichiáter ír fel) egy pszichológus is foglalkozik majd veled (beszélgetés, pszichoterápia stb.)

Hol lehet t sejtes limphomával kapcsolatban beszélgetni, tanácsot kérni, vagy csak egész egyszerűen tapasztalatot cserélni?

Legjobb válasz: Tanácsot kérni hematológus szakorvostól lehet. Ha létezik valamilyen önsegítõ betegközösség is, akkor a hematológus valószínûleg meg fogja tudni adni az elérhetõségüket.

Tanácsot kérni hematológus szakorvostól lehet. Ha létezik valamilyen önsegítõ betegközösség is, akkor a hematológus valószínûleg meg fogja tudni adni az elérhetõségüket.
A kérdező hozzászólása: Az apukám orvosi kezelés alatt áll, tehát kap tanácsot bõven.Én olyanokkal szeretnék beszélni, akik tapasztalták ezt a betegséget, meddig tartott, hogy viselték, mit tegyen a család, milyen kezeléseket kapott, ilyenek.de azért köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!