Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet baba súly és (2 db)

Hol lehet a baba súly és hosszméreteinek utánanézni?

Legjobb válasz: Több helyen is. http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://www.awog.it/tabelle/bpd.htm Ez utóbbi egy olasz oldal, de a latin rövidítések alapján nyomon követhetõ a méret. Minden méret külön táblázatban van, a fölsõ sor alapján választhatod ki.

Több helyen is. http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://www.awog.it/tabelle/bpd.htm Ez utóbbi egy olasz oldal, de a latin rövidítések alapján nyomon követhetõ a méret. Minden méret külön táblázatban van, a fölsõ sor alapján választhatod ki.

Hol lehet kapni, és mennyiért a Duck Tv-n hirdetett Baby Log baba súly-adatmérő-tároló kütyüt?

Legjobb válasz: Az nem egy kütyü, hanem egy netes alkalmazás, amit le lehet tölteni androidos telefonra is. A neten itt nézheted meg, és be is írhatod a babád adatait: http://www.ducktv.tv/babylog/welcome

Az nem egy kütyü, hanem egy netes alkalmazás, amit le lehet tölteni androidos telefonra is. A neten itt nézheted meg, és be is írhatod a babád adatait: http://www.ducktv.tv/babylog/welcome
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem, de nem tudok még egyenlõre mit kezdeni vele, nincs androidos telefonom.... sajna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!