Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet baba súly (3 db)

Hol lehet kapni, és mennyiért a Duck Tv-n hirdetett Baby Log baba súly-adatmérő-tároló kütyüt?

Legjobb válasz: Az nem egy kütyü, hanem egy netes alkalmazás, amit le lehet tölteni androidos telefonra is. A neten itt nézheted meg, és be is írhatod a babád adatait: http://www.ducktv.tv/babylog/welcome

Az nem egy kütyü, hanem egy netes alkalmazás, amit le lehet tölteni androidos telefonra is. A neten itt nézheted meg, és be is írhatod a babád adatait: http://www.ducktv.tv/babylog/welcome
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem, de nem tudok még egyenlõre mit kezdeni vele, nincs androidos telefonom.... sajna.

Hol lehet megnézni a baba magasságát, súlyát, hogy a korának megfelelőek-e?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Nem úgy értetted h mikor már kint van?
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, úgy értettem, hogy amikor már kint van:) !

Hol lehet a baba súly és hosszméreteinek utánanézni?

Legjobb válasz: Több helyen is. http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://www.awog.it/tabelle/bpd.htm Ez utóbbi egy olasz oldal, de a latin rövidítések alapján nyomon követhetõ a méret. Minden méret külön táblázatban van, a fölsõ sor alapján választhatod ki.

Több helyen is. http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://www.awog.it/tabelle/bpd.htm Ez utóbbi egy olasz oldal, de a latin rövidítések alapján nyomon követhetõ a méret. Minden méret külön táblázatban van, a fölsõ sor alapján választhatod ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!