Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet baba (275 db)

Mosonmagyaróváron hol lehet baba légzésfigyelőt kölcsönözni? És milyen árban van?

Legjobb válasz: Baba shopba a malomszeren.Ha jól tudom 2500ft egy honapra.Ott van mérleg is.

Baba shopba a malomszeren.Ha jól tudom 2500ft egy honapra.Ott van mérleg is.

Hol lehet BABÉ termékeket venni?

Legjobb válasz: gyógyszertárban. de itt is böngészhetsz: http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=1&termek=1

gyógyszertárban. de itt is böngészhetsz: http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=1&termek=1
patikában
Patikában, de az a kérdés, hogy a termékforgalmazó eljutott-e a tiedbe :) tudsz online is rendelni az eventuspharma.hu oldalon
nagyobb patikákban van, és a cégtõl is tudsz a neten rendelni. ez utóbbi olcsóbb, éppen ma néztem meg az oldalukat.

Beleakadt a lábam a mikrofonom vezetékébe, és valamiért nem megy se be-se ki jel, mivel füleses mikrofon. Hol lehet baja?

Legjobb válasz: A vezeték két végén szokott lenni a gubanc. Jack vagy a füles ugyan is itt csak a forrasztás tartja a vezetéket így hamar kiszakad.

A vezeték két végén szokott lenni a gubanc. Jack vagy a füles ugyan is itt csak a forrasztás tartja a vezetéket így hamar kiszakad.


Hol lehet baba borostyánt kapni Budapesten?

Legjobb válasz: Ugyan nem Pesten, hanem vidéken, de a Müllerben láttam!

Ugyan nem Pesten, hanem vidéken, de a Müllerben láttam!
A kérdező hozzászólása: konyvet bocsi
Minden könyvesboltban.
teszvesz
Tescoban is van

Kazincbarcikán hol lehet BABE koszmó elleni sampont venni?

Legjobb válasz: igen, de az olaj nem használt

A kérdező hozzászólása: igen, de az olaj nem használt
Bármelyik gyógyszertárban. Ha nincs, meg kell, hogy rendeljék neked.
Minden patikában lehet kapni, vagy rendelni és másnapra meghozzák.
Szia.Én is Barcikai vagyok.Szerintem is próbáld a patikába.Baba olajjal kented már a fejét?

Hol lehet olyan autókat találni amiket a bank lefoglalt/visszavásárolt hitel nemfizetés miatt?

Legjobb válasz: Ilyet valóban nem érdemes venni, mert egyik ismerõsöm is nézegetett már ilyeneket, az tény hogy olcsóbb volt meg ugye új, de ezek többnyire leharcolt le strapált roncsok amikre még bizony költeni kell. Egyszer én is nézegettem ilyen autókat a neten meg személyesen is megnéztem és hát eléggé elsápadtam amikor 1-2 külsõre nagyon jó autót meg típusilag is jó autókat megláttam elég olcsón de amint belenéztem beindítottuk az eladóval meg ugye megnéztem a motorteret hát bizony ott lesápadtam. Ennél még egy használt autó kereskedõnél is jól lehet járni, mert ott jobbat kapsz. Mert ugye akinek elviszik az autóját auzt nem rögtön viszik el hanem leszerelik a rendszámtáblát meg hallottam olyat is bár lehet baromság hogy kerékbilincs is kerül rá, de a kulcs a gazdájánál marad még és addig tud benne olyan kárt okozni amit ugyan a bank nem érezne meg de ha már az övé nem lehet akkor másé sem dolog van ilyenkor, és megeshet hogy a bank ha lefoglalja nem törõdik vele elpasszolja és az új gazdája csináljon vele amit akar.

Ilyet valóban nem érdemes venni, mert egyik ismerõsöm is nézegetett már ilyeneket, az tény hogy olcsóbb volt meg ugye új, de ezek többnyire leharcolt le strapált roncsok amikre még bizony költeni kell. Egyszer én is nézegettem ilyen autókat a neten meg személyesen is megnéztem és hát eléggé elsápadtam amikor 1-2 külsõre nagyon jó autót meg típusilag is jó autókat megláttam elég olcsón de amint belenéztem beindítottuk az eladóval meg ugye megnéztem a motorteret hát bizony ott lesápadtam. Ennél még egy használt autó kereskedõnél is jól lehet járni, mert ott jobbat kapsz. Mert ugye akinek elviszik az autóját auzt nem rögtön viszik el hanem leszerelik a rendszámtáblát meg hallottam olyat is bár lehet baromság hogy kerékbilincs is kerül rá, de a kulcs a gazdájánál marad még és addig tud benne olyan kárt okozni amit ugyan a bank nem érezne meg de ha már az övé nem lehet akkor másé sem dolog van ilyenkor, és megeshet hogy a bank ha lefoglalja nem törõdik vele elpasszolja és az új gazdája csináljon vele amit akar.
Budaörsön az Auchan mellett. Én még nem vettem és nem tûnnek nagyon jónak, de ott rendeget autó áll egymás hegyén - hátán.
Egy újabb páciens, aki azt hiszi, hogy fél áron lehet megvenni a banki visszavett autókat... Emberek, higgyétek már el, hogy nem így van! Az összes, tehát még egyszer mondom: az összes autókereskedõ a banki autókra van rákattanva, és kemény licitálás megy minden autóra! Azt hiszitek, hogy nem nyomják fel az árakat annyira, hogy halandó ember már szólni se tudjon hozzá? Arról nem is beszélve, hogy magán ember (nem kereskedõ) nem fog lekoszosodott, lemattult, javítandó, festendõ autót venni, pedig a bankiak jellemzõen ilyenek. Mindre vár egy kis renoválás, amit a kereskedõ megcsinál, és utána szépen mehet a végfelhasználóhoz, aki boldog mert karcmentes, szép, tiszta autója van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :-)

SZOCPOLT hol lehet igényelni? Melyik bankkal kell szerzõdni szocpol ügyben?

Legjobb válasz: Pl. OTP. Most mondtam egyet közülük. A szocpolt nem minden bankban lehet igényelni, ezért tájékozódj elõzetesen, hogy mely bankoknál elérhetõ. Igénylésnél akkor is a bankba kell menni, ha a szocpol mellé nem vennél fel hitelt! Ennek meg kell történnie: vásárlás esetén: a végleges adásvételi szerzõdés megkötését követõ 120 napon belül. építés esetén: a használatbavételi engedély kiadása elõtt kell kérni a hitelintézettõl.

Pl. OTP. Most mondtam egyet közülük. A szocpolt nem minden bankban lehet igényelni, ezért tájékozódj elõzetesen, hogy mely bankoknál elérhetõ. Igénylésnél akkor is a bankba kell menni, ha a szocpol mellé nem vennél fel hitelt! Ennek meg kell történnie: vásárlás esetén: a végleges adásvételi szerzõdés megkötését követõ 120 napon belül. építés esetén: a használatbavételi engedély kiadása elõtt kell kérni a hitelintézettõl.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdem, mert az otp-nél van 1 milcsi adosságom. Szerinted ezt lehúznák a szocpolból????

Letöltöttem az audicity-gez a lame-et és fel is telepítettem. De csak save project file as van, ahol csak . Aud formátumba lehet menteni. Hol lehet . Mp3-ba menteni? Esetleg nem jó lame-et töltöttem le?

Legjobb válasz: Exportálás pm3-ként. Ott majd jéri a lamae.dll-t, elnavigálsz abba a mappába és megnyitod. Utána bitrátát is állíthatsz mentésnél. Szóval exportálás wav-ba, vagy mp3-ba.

Exportálás pm3-ként. Ott majd jéri a lamae.dll-t, elnavigálsz abba a mappába és megnyitod. Utána bitrátát is állíthatsz mentésnél. Szóval exportálás wav-ba, vagy mp3-ba.
?
A kérdező hozzászólása: köszi, mûködik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!