Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet azt az (4946 db)

Hol lehet letölteni azt az alkalmazást ahol a Furby-t meglehet fürdetni? Ezt:

http://www.youtube.com/watch? V=66NcdhtUqr0

Legjobb válasz: bocsi amit linkeltem rossz :SS

A kérdező hozzászólása: bocsi amit linkeltem rossz :SS


Hol lehet beszerezni azokat az alapanyagokat, melyekkel otthon lehetne a gyerkőcökkel játszani?

Ragasztópisztolyra, krepp-papírra , mindenfélére gondolok, amikkel lehet díszíteni. Netes oldalakat tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: papírbolt vagy hobby bolt

papírbolt vagy hobby bolt
Ragasztópisztoly én a barkácsboltba vettem, krepp papírt meg egyéb díszítõket pedig a papírboltba. De ha van hobbybolt, vagy itt egy netes oldal: http://www.hobbizas.hu/catalog/12
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat, és a segítséget! Meg is nézem az oldalt!:-)

Hol lehet letölteni azt az alkalmazást hogy tudjak csetelni Chat.hu-n?

mer kell hozzá valami java alkalmazás :S

Legjobb válasz: igen kell hozzá java próbáld meg a chrommal ott felajánlja a java letöltését

igen kell hozzá java próbáld meg a chrommal ott felajánlja a java letöltését

Hol lehet visszaÁllítani az az androidos billentyűzetet?

Véletlenül átalllitottam tx9re.am zte skatem van

Legjobb válasz: Hosszan tartod az ujjad egy szövegbeviteli mezõn és akkor feljön az a menü, ahol kiválaszthatod az Androidos billencset.

Hosszan tartod az ujjad egy szövegbeviteli mezõn és akkor feljön az a menü, ahol kiválaszthatod az Androidos billencset.
zseniális!! köszönet!

Hol lehet feljelenti azt az illetőt, aki tidván tudom, illegális munkára megy ki az USAgba?

Nem rosszindulat, csak szemtelenség amit tett, és tenni fog és toborozza is az embereket. A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Ezt majd az immigration officer eldönti,mivel erre van "kiképezve"!!!!Rosszat tett veled???Bocsi,de értelmetlen a kérdésed!Olyan sok "munkaközvetítõ" van az országba,akiket fel lehetne jelenteni ilyen szempontból,mivel nem történt bûncselekmény,ezért nem hiszem,hogy feljelentéseddel fognak is valamit kezdeni!Bocsi!

Ezt majd az immigration officer eldönti, mivel erre van "kiképezve"!!!!Rosszat tett veled???Bocsi, de értelmetlen a kérdésed!Olyan sok "munkaközvetítõ" van az országba, akiket fel lehetne jelenteni ilyen szempontból, mivel nem történt bûncselekmény, ezért nem hiszem, hogy feljelentéseddel fognak is valamit kezdeni!Bocsi!
Elõzõ vagyok, elfelejtettem írni, akkor viszont, ha már illegálisan van kint akkor lehet szólni hivatalos személynek, de addig, amíg meg sem történt a kiutazás, felesleges!!!!!
Ha nem kizsákmányolja, meglopja õket, akkor miért baj neked az, hogy kimegy?
A kérdező hozzászólása: De, de, a mai napon történt a kiutazás??? ...???
Teged valami anyagi/erzelmi serules ert? Esetleg egy kozvetlen hozzatartozod szenvedett anyagi/erzelmi karokat??? Mert ha nem, akkor semmi kozod hozza, hogy ki mit muvel! Plane ahhoz nem, amit az illeto kulfoldon csinal.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászóló: Neked olyan felesleges volt ide írni, és az ujjaidat koptatni!! Én feltettem egy kérdést, arra vártam választ, nem pedig én fogok magyarázkodni hogy miért.Súlyosabb okom van rá, mint itt bár ki is gondolná, azért is tettem a mondatom elejére, hogy nem rosszindulat, hanem nagyon nagy sérelem!! Hadd ne kelljen már kifejtenem azért a belsõ ma tudom hogy mi az a sérelem, fájdalom, nem kommentálom a külvilágnak! Egy kérdést tettem fel, amire segítõ választ vártam. Nem kívánom senkinek sem, hogy ilyen sérelmet, alattomosságot, aljasságot kelljen elszenvednie olyan embertõl akinek csak segített, és jót tett . Ergo nem a psyhémmel kell foglalkozni, hanem a kérdesemre a válasszal!!!
oke, oke, nem kell mindjart bekapni a fejunket... eloszor szemtelenseget irsz, aztan meg nagyon nagy serelem, aztan meg a psyhéd-et vagy mit emlegetsz.... ??? miert nem hivod fel az amerikai nagykovetseget? naluk okosabbat itt a gyikon nem fogsz talalni aki a kerdesedre valaszt tud adni....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!