Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az interneten fiúkra (2 db)

Hol lehet rendelni az interneten fiúkra való nejlonharisnyát?

Legjobb válasz: nejlonosat tényleg kimondottan fiukra.. van. ilyen szinész ruha kellék üzletekben. vagy vegyél nõit, szerintem nem hiszem hogy különbség lenne a kettõ között. méretben is vannak nagyobb nõk, tehát szeritnem azzal nincs gond.

nejlonosat tényleg kimondottan fiukra.. van. ilyen szinész ruha kellék üzletekben. vagy vegyél nõit, szerintem nem hiszem hogy különbség lenne a kettõ között. méretben is vannak nagyobb nõk, tehát szeritnem azzal nincs gond.
Úgy látom itt az elõttem szólók nagyon tájékozatlanok ebben a kérdésben. Férfiaknak már 1998 óta gyártanak nylon harisnyát és nem kimondottan speciális tevékenységekre, hanem mindennapi viseletre is. Itt meg tekinthetõ http://www.ferfiharisnya.lap.hu hazai forgalmazó a harisnyadiszkont.hu Innen lehet rendelni több tucat világ márkát is. Jó magam is innen szoktam vásárolni nylonharisnyát. Elsõ ránézésre valóban nincs különbség, de valójában a férfi termék méretezése és anatómiai eltérései miatt különbözik, van amelyik márkán még slicc kialakítás is van. És egyébként mindegy, hogy nõi vagy sem. Bár az árát tekintve nem mindegy, ezért szoktam és szokták ajánlani a nõit is a kereskedõk.
Szerintem nagyon jó a férfinak is a harisnya, melegít télen, és megakadályozza a visszér kialakulását (álló foglalkozásúaknál). Mások meg úgyse látják, mi van a nadrág alatt. Viszont ne lesz ronda göcsörtös, visszeres a lábam, mert megtartja a szoros harisnyanadrág.
Hát, szerintem balett intézetnél kéne érdeklõdni, tudtommal csak a táncos fiúk hordanak nejlonharisnyát.
te meg egy bunkó fasz.
xD hát jó kérdés...
jaja, különbej géj vagy
Tessék, itt lehet férfi harisnyák közül szemezgetni: http://www.harisnyadiszkont.hu/component/option, com_virtuema.. Pusza
Férfiként is nyugodtan hordj nõinek nevezett nylon harisnyákat. A legtöbb fiú így csinálja.. Menj be nyugodtan bármelyik fehérnemû boltba, vagy akár nagyáruházba és vásárolj nyugodtan olyan darabot, ami tetszik Neked. Egyébként az aktuális akciókról tájékozódhatsz itt is: http://ferfi-harisnya.blog.hu
mek.oszk.hu
És ha gépen olvassa akkor mivan? Örüljetek hogy legalább elolvassa és ne trollkodjatok tt
Ha te azt monitorról akarod elolvasni, már készülhetsz is a szemészetre. :)
Nézd meg filmbe és is azt csináltam és 3 ast kaptam rá :D
van egy hely amit a mai diákok nem ismernek könyvtárnak hívják, kikölcsönözheted a könyvet, vagy akár meg is veheted a könyvesboltban, remélem tudod mi az, hogy könyv, persze filmen megnézni, és azért csodálkozunk hogy egyre hülyébbek a tinik
ó indiferens remélem tudod mit jelent ha már használod, amúgy nem írtad hogy olvastad és a korosztályod nem olvas
mek.oszk.hu (Magyar Elektronikus Konyvtar.Orszagos Szechenyi Konyvtar)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Képzeld tudom mi az, hogy könyv. Már el is olvastam. Csak mivel még a nyár elején volt és már elfelejthettem néhány részletet ezért szeretném meghallgatni és nem elolvasni [...] megint. És mostantól számomra ez a válasz indifferens!
chhh... kedves utolsó...
én*
De legalább nem filmbe nézi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!