Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az interneten (259 db)

Hol lehet az interneten ingyen online pokerezni a legegyszerübben?

Legjobb válasz: Letöltesz bármilyen pókerszoftvert regisztrálsz és már játszhatsz is játékpénzen. 5 percnél nem több. Ha pénzbefizetés nélkül akarsz rendes pénzért játszani, ajánlom a Pokerstrategy oldalát, ahol 50$-t adnak ingyen az újaknak. Bár az is igaz,hogy ezt már nem lehet olyan gyorsan elintézni.

Letöltesz bármilyen pókerszoftvert regisztrálsz és már játszhatsz is játékpénzen. 5 percnél nem több. Ha pénzbefizetés nélkül akarsz rendes pénzért játszani, ajánlom a Pokerstrategy oldalát, ahol 50$-t adnak ingyen az újaknak. Bár az is igaz, hogy ezt már nem lehet olyan gyorsan elintézni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudnál 1 linket adni? Még nem vagyok otthon ezekben az online pokerezésbe.. csak kelljen letöltsem, felrakjam, regizzek s játszhatjak:)
A kérdező hozzászólása: ja és online.. emberek ellen
Ha csak szórakozásból akarsz játszani és nem akarsz letöltögetni, meg regisztrálni, akkor http://www.poker-jatek.hu
http://www.pokerstars.hu/ Le kell tölteni egy programot, majd regisztrálni. Külföldi és magyarok is sokan vannak fenn.

Hol lehet az interneten sminkcuccokat rendelni?

Szeretnék interneten rendelni sminkeket, de sajnos nagyon kevés olyan oldal van, ahol lehet min?ségi sminket rendelni.

Legjobb válasz: Az eBay-en nagyon jó cuccokat tudsz rendelni. Pl: 120 szín egy palettán. És relative olcsó. De lehet ennél színvonalasabbakat is. Minden ami kellhet.

Az eBay-en nagyon jó cuccokat tudsz rendelni. Pl: 120 szín egy palettán. És relative olcsó. De lehet ennél színvonalasabbakat is. Minden ami kellhet.


Hol lehet az interneten budapesti térfigyelő kamerákat nézni?

Beírtam google-be de nem találtam semmit, csak híreket. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Itt lehet: http://www.utv.hu/index.php bal oldali menüben kell kiválasztani, hogy a Budai, vagy a Pesti oldal kameráit akarod nézni.

Itt lehet: http://www.utv.hu/index.php bal oldali menüben kell kiválasztani, hogy a Budai, vagy a Pesti oldal kameráit akarod nézni.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI!!!!! ez megfelelõ.

Hol lehet az interneten ingyen megnezni a Grace klinika 9. evadat magyar szinkronnal?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, az még nincs leszinkronizálva..

Ha jól tudom, az még nincs leszinkronizálva..
nincs hozzá szinkron, és valszeg nem is lesz, mert egyik magyar csatorna sem vetíti. de feliratos van, és hidd el úgy még jobb is... :)

Nike Air Max cipőt jó áron hol lehet az interneten rendelni?

A vatera és a facebook rendelős oldalak, tele vannak Nike Air Max cipőkkel, ahol meg lehet venni kb. 9000 Ft + postaköltségért (persze nem gondolom hogy eredeti, hanem valami jó kis utánzat). Nem tudja valaki, hogy ők ezeket honnan rendelik? Nyilván olcsóbban szerzik be, hogy még legyen hasznuk rajta. Már végigbújtam az ebay-t, de ott olcsóbbat nem találok, csak eredetit. Várom a válaszokat, előre is köszönöm a segítséget. :)

Legjobb válasz: Figyelj, most azért ne vegyél egy ócska Nike Air Max cipõt h menõzhess, mert 2 hétig se fogja bírni. Ha nem teheted meg, hogy így hirtelen kidobj az ablakon kb. 40k-t, akk inkább spórolj és ha összegyûlt vegyél egy eredetit. Nem kötekedésképpen mondom, csak egy jó tanács.

Figyelj, most azért ne vegyél egy ócska Nike Air Max cipõt h menõzhess, mert 2 hétig se fogja bírni. Ha nem teheted meg, hogy így hirtelen kidobj az ablakon kb. 40k-t, akk inkább spórolj és ha összegyûlt vegyél egy eredetit. Nem kötekedésképpen mondom, csak egy jó tanács.

Hol lehet az interneten filmeket nézni?

Élvezhetően nem akadozva és nagyjából jó minőségben.

Legjobb válasz: Nagyjából jó minõségû az összes, attól függ, mihez viszonyítunk. Ha gyors az internetkapcsolat, akkor nem fog akadozni, ha lassú, kell egy gyorsabb, vagy letöltöd, és utána nézed meg.

Nagyjából jó minõségû az összes, attól függ, mihez viszonyítunk. Ha gyors az internetkapcsolat, akkor nem fog akadozni, ha lassú, kell egy gyorsabb, vagy letöltöd, és utána nézed meg.
A kérdező hozzászólása: Pl?

Hogy, vagy hol lehet az interneten újságot indítani?

Ilyen mint pl az origo hírportálja, vagy stb. Ahol az én általam írt személyes cikkek is megjelenhetnek, vélemények stb. Lehetőleg olyan helyen ahol el is olvassák pl. Lehetséges ilyet csinálni? Ha igen hogy? (bocsi hogy politika témakörbe raktam, de ilyen témájú is lenne az újság és gazdasági. Persze egyedül szerkeszteném mert jelenleg nincs más társszerkesztőm)

Legjobb válasz: blog.hu-n indíts azt könnyû kezelni szerintem vagy esetleg még blogspot.com.. wordpressel sincs baj, de én azt annyira nem bírom

blog.hu-n indíts azt könnyû kezelni szerintem vagy esetleg még blogspot.com.. wordpressel sincs baj, de én azt annyira nem bírom
Bocs, de ha ennyit nem tudsz magadtól kitalálni lehet, hogy az újságírás nem neked való.
Egynek pl itt van ez: http://hu.wordpress.com Vagy ez: http://blog.hu
A kérdező hozzászólása: és a wix.com?
azon is lehet, bármi ilyesmin lehet, a kérdés csak az, hogy neked melyik tetszik jobban :)
A kérdező hozzászólása: jah értem köszi:) 69%-os, tippeket azért kérhetek ha megengeded......
Ez az mondd meg neki... :)

Hol lehet az interneten amőbát játszani?

Tulajdonképpen egy nemzetközi honlapot kerek, ahol már jártam korábban, csak nem találom. a profilkép (valami rajzolt emberke) mellett ott volt a nemzeti zászló. Lehetett am?bázni, volt torpedó, memória, meg egy csomó minden.

Legjobb válasz: Ez is nagyon jó, és rengeteg játék van rajta: http://www.geewa.com/ Természetesen mindegyiknél valódi ellenfelekkel játszól, melyek több országból valóak. Magyarországról elvileg Magyar nyelven kell bejönnie az oldalnak. Valamikor Áramszünet néven ment ez az oldal, csak nevet váltottak.

Ez is nagyon jó, és rengeteg játék van rajta: http://www.geewa.com/ Természetesen mindegyiknél valódi ellenfelekkel játszól, melyek több országból valóak. Magyarországról elvileg Magyar nyelven kell bejönnie az oldalnak. Valamikor Áramszünet néven ment ez az oldal, csak nevet váltottak.
Erre gondoltál? http://little-play.com/
utolsó! Én is ezzel szoktam játszani.. Régebben nagyon szuper oldal volt, nagyon sokat változott :(( még regisztrálni sem tudok, Te??
Én regisztrált felhasználó vagyok az oldalon, de elég régen regisztráltam már.
A kérdező hozzászólása: 12:26-os köszi! nagyon haosnló volt az oldal, csak angolul ment mindne. De ez sem rossz!

Hol lehet az interneten csicsóka vetőgumót rendelni?

Legjobb válasz: Nekem van a kertbe,nem ültettem,biztos az elõzõ tulaj,nem használom,ha most kiásom az jó vetõmagnak?

Nekem van a kertbe, nem ültettem, biztos az elõzõ tulaj, nem használom, ha most kiásom az jó vetõmagnak?
A kérdező hozzászólása: A lehetõ legjobb
Írj privit és megoldjuk.Ingyen.
És nemesített csicsókát hol lehet szerezni,
?
apród.hu-ban találsz eladó csicsóka gumót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!