Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az ezüst (6 db)

Hol lehet eladni Bp. -n belül az egy unciás ezüst dolgokat?

Nem olyanra gondolok,hogy tört ezüstöt vesz 140ft/g-ra.

Legjobb válasz: Hm. Szerintem ékszerésznél.

Hm. Szerintem ékszerésznél.


Szeretnek Bulgari ezust gyurut vasarolni. Szerintetek hol lehet ezt megtenni Magyarorszagon? Tudtam egy budapesti boltrol de az megszunt.

Legjobb válasz: Sok ékszerbotban van. Nemrég vettünk aranyban Bvulgari típusú (forgós) karikagyûrû párt és akkor láttam ezüstben is, nem is 1 helyen. A nagyobb ékszerboltokban biztos van.

Sok ékszerbotban van. Nemrég vettünk aranyban Bvulgari típusú (forgós) karikagyûrû párt és akkor láttam ezüstben is, nem is 1 helyen. A nagyobb ékszerboltokban biztos van.

Hol lehet letölteni az ezüst nyilat? (mese amibe a kutyák medvéket ölnek)

Legjobb válasz: A mese kissé erõs kifejezés ^^', de itt: http://a.scarywater.net/asd/ Én is innen szedtem le. Angol felirat van hozzá, és vágatlan, remélem, ezt keresed. Magyarul fenn van a youtube-on. Jó szórakozást és retrozást!

A mese kissé erõs kifejezés ^^', de itt: http://a.scarywater.net/asd/ Én is innen szedtem le. Angol felirat van hozzá, és vágatlan, remélem, ezt keresed. Magyarul fenn van a youtube-on. Jó szórakozást és retrozást!
Torrentrõl pl.: BeLoad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!