Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az Internet Explorerben, hogy (7 db)

Hol lehet beállítani az Internet Explorerben, hogy automatikusan fogadja el a böngészés során a cookie-kat?

Most mindig rákérdez egy új cookie lerakása el?tt, hogy akarom-e. Borzasztó idegesít?, és nem találtam, hol lehetne ezt kikapcsolni!

Legjobb válasz: IE6 esetén: Eszközök menü ->Internetbeállítások ->Adatvédelem fül -> Speciális gomb A legjobb, ha innen kiveszed a pipát, és az OK gombra kattintás után beállítható a kívánt szint. Alapesetben közepes szintû a védelem, de a közepesen magas szint esetén is gond nélkül mûködik a legtöbb oldal. Válaszadó

IE6 esetén: Eszközök menü ->Internetbeállítások ->Adatvédelem fül -> Speciális gomb A legjobb, ha innen kiveszed a pipát, és az OK gombra kattintás után beállítható a kívánt szint. Alapesetben közepes szintû a védelem, de a közepesen magas szint esetén is gond nélkül mûködik a legtöbb oldal. Válaszadó

Az internet explorer-en belül hol lehet beállítani, hogy csináljon képet, és hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.

Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.
Az Internet Explorer kb annyira kell a képkészítéshez, mint pl egy hajszárító, semennyire. Amit az elsõke írt az jó , én csak kibõvíteném : https://docs.google.com/Doc?docid=0Aa6gO8v33W1JZHdkN2h2dF8xO..
A kérdező hozzászólása: igen igen ezt értem csak a bnõm így nyomozott utánam és találtmeg régebbi pl beszélgetést kép formájában. bocsi ha értelmetlenü írok
A kérdező hozzászólása: ja és azzal magyarátza h az internet explorer néha csinál képet és h azt hol lehet megnézni
Nem csinál képeket, hacsak nincs rajta valami nyalánkság. (értsd: keylogger, stb...) A barátnõd jól á[email protected] Nõk... :D G.
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem:D

Hol lehet beállítani a Google Chrom-on, hogy "ugyan úgy" nézzen ki, mint az internet explorer?

Olyan csúnya ez a bet?stílus meg a méret. Hol lehet rajta állítani, mert alig bírom kiolvasni és mire kell állítani?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet beállítani.

Ezt nem lehet beállítani.


Hol lehet megnézni hogy hagyas az internet explorer, IE8, 7, 6?

Legjobb válasz: XP-hez 6-os, Vistá-hoz 7-es, 7-eshez 8-as jár. Egyébként a Súgó menüpontnál IE névjegye. Bár nálam amikor lenyílik a Súgó menüpont, már oda van írva, hogy 8-as.

XP-hez 6-os, Vistá-hoz 7-es, 7-eshez 8-as jár. Egyébként a Súgó menüpontnál IE névjegye. Bár nálam amikor lenyílik a Súgó menüpont, már oda van írva, hogy 8-as.

Internet explorer-ben hol lehet beállítani, ill. kitörölni azt, hogy a weblapokra történő bejelentkezéskor a felhasználónév mezőre kattintva ne ajánlja fel a régebbi belépéskor megadott felhasználó neveket?

Legjobb válasz: megtaláltam. Leírom - hátha valakinek jó lesz az infó. Eszközök / internetbeállítások / általános / böngészési elõzmények alatt katt a törlés gombra és a felugró ablakban az "ûrlap adatok" legyen bepipálva. Majd katt a törlés gombra.

A kérdező hozzászólása: megtaláltam. Leírom - hátha valakinek jó lesz az infó. Eszközök / internetbeállítások / általános / böngészési elõzmények alatt katt a törlés gombra és a felugró ablakban az "ûrlap adatok" legyen bepipálva. Majd katt a törlés gombra.

Hol lehet beállítani, hogy a weboldalra való bejelentkezéskor emlékezzen a számítógépem az előző bejelentkezésre (e-mail cím, jelszó)? Internet explorerem van.

Valamikor régen valaki elállította, és azóta minden weboldalon, minden bejelentkezéskor be kell írnom az e-mail címet és a jelszót (mindenhol más)…


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!