Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az Internet (21 db)

Hol lassú az internet, hol gyors de elvileg a laptopommal van valami baj. Mi lehet a gond?

30mb-os az internetem de laptopon általában 1mb-t mérek.De van amikor 25-t.Van amikor 3mb-al töltök le egy filmet de van amikor csak 400kb körül jön folyamatossan.Mi okozhatja ezt?Mit csináljak?

Legjobb válasz: speedtesten megméred naponta többször, ha a szolgáltató garantált sebességét eléri, akkor nincs teendõd, ha nem éri el, akkor meg beszólsz hogy nézzék meg.

speedtesten megméred naponta többször, ha a szolgáltató garantált sebességét eléri, akkor nincs teendõd, ha nem éri el, akkor meg beszólsz hogy nézzék meg.
szerintem meg a szolgáltatóval van a gond föleg akkor ha tömb házba lakol és egy router-õl kapja mindenki a netet és mikor többen használják pl. letöltés akkor nálad mehet lassabban. Azt is eltudom képzeni róluk hogy mindenkinek van 20 mbit sávja és laknak 20 benne az akkor 400 mbit sáv amit le kéne osszon a routernak de helyette nem ad csak 250-et és ezt "lopja" egyik a másik felhasználótól de ez szélsõséges eset mostanság.
A kérdező hozzászólása: de nem lopja tõlem senki a netet mert le van védve, és elvileg nem a szolgáltatóval van a gond mert a másik laptopon meg jobb sebességet mérek sokkal mint az enyémen szóval 99% hogy az én laptopommal van valami gond csak nem tudom hogy mi
nem tudjuk a részleteket, így megoldást sem lehet írni. Indíts egy live linuxot és mérj sebességet ott, ha ott is lassú, akkor lehet a windowsod van teleszemetelve.

Windows7-ben hol lehet beállitani, hogy az internet automatikusan csatlakozon?

el?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: XP-ben a Vezérlõpult-Internet beállítások http://ge.tt/3YCLb4A ( de átülök a win7-es géphez azért megnézem azon is )

XP-ben a Vezérlõpult-Internet beállítások http://ge.tt/3YCLb4A ( de átülök a win7-es géphez azért megnézem azon is )
átültem , itt is ugyanúgy van

Az internet explorer-en belül hol lehet beállítani, hogy csináljon képet, és hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.

Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.
Az Internet Explorer kb annyira kell a képkészítéshez, mint pl egy hajszárító, semennyire. Amit az elsõke írt az jó , én csak kibõvíteném : https://docs.google.com/Doc?docid=0Aa6gO8v33W1JZHdkN2h2dF8xO..
A kérdező hozzászólása: igen igen ezt értem csak a bnõm így nyomozott utánam és találtmeg régebbi pl beszélgetést kép formájában. bocsi ha értelmetlenü írok
A kérdező hozzászólása: ja és azzal magyarátza h az internet explorer néha csinál képet és h azt hol lehet megnézni
Nem csinál képeket, hacsak nincs rajta valami nyalánkság. (értsd: keylogger, stb...) A barátnõd jól á[email protected] Nõk... :D G.
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem:D


Hol lehet beállítani a Google Chrom-on, hogy "ugyan úgy" nézzen ki, mint az internet explorer?

Olyan csúnya ez a bet?stílus meg a méret. Hol lehet rajta állítani, mert alig bírom kiolvasni és mire kell állítani?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet beállítani.

Ezt nem lehet beállítani.
Nyugi en is igy vagyok vele, nem vagy egyedul
A kérdező hozzászólása: Még semmi. Amúgy Pest megyébõl írok:)
Csatlakoznék :) 18F, Debrecen
A kérdező hozzászólása: valakinek nincs kedve priviben ismerkedni, beszélgetni?
Ismet itt. Kuldtem PU-t. :)
Nekem is írhatsz. :) (Bp)
Jaj én is beszállok a csoportba, ha tényleg lesz!! 17/L vidékrõl, de felmegyek Pestre, ha ott van a kommentelõk nagy része, ennyit megér. :)
Joccakát emberek. :D Kérdezõ ismét írtam, srry a késésért. :)
Ha esetleg érdekelnek valakit az elektronikai kütyük, akkor holnap Veletech a Millenárisban, belépõ egy ezres. Bõvebb infó a veletech.hu-n, illetve dobhat egy üzit. :)
szerintem ha még diák vagy szervezz kirándulást osztálytársakkal, menjetek együtt moziba koncertre. Legyél te a szervezõ , hívjál meg 4-5 embert és ezekbõl ha 1vagy 2 eljön akkor már nem leszel egyedül. Mozdulj ki és kezdeményezd az összejövetelt. Hívjál meg embereket magadhoz, és ott is lehet megbeszélni közös programokat.
Ha egyedül érzed magad , neked kell szervezkedni, nem tudják a többiek hogy társaságra vágysz.
Nem tudom van-e tesód, vele is lehet programokat szervezni, vagy unokatesókat meghívni, elmenni uszodába, strandra, moziba velük.
Tortent barmi valtozas ez ido alatt? :D Budapest, vagy Pest megyebol akad itt valaki?
Én is benne lennék 20/F
Tök jó lenne ha mind összegyûlnénk valahol és együtt szórakoznánk
A kérdező hozzászólása: :) mindenképp jobb, mint a mostani helyzet...
Járj el valahova sportolni, nyelvtanfolyamra, próbálj ki valami új hobbit, hoyg legyen beszédtéma. Ha otthon gubbasztasz, nem lesznek új barátaid.
Egyesítsük erõinket. :D
A kérdező hozzászólása: ez mind megvolt már, annyi nyelvtanfolyamra eljártam, hogy az elképesztõ. A sport is megvolt. Új hobbit meg nem tudok. egyszerûen csak jó lenne, ha megismernék valakit, akivel ki lehetne mozdulni, akivel el lehetne menni szórakozni, koncertekre menni vagy kirándulni.
Esetleg ha leírnád a korodat, illetve hogy mely településen laksz, talán ide találna egy helybéli.
hát a nyelvtanfolyamokkal én is befürödtem, idõsebbek voltak majdnem mind nálam
Szerintem is írd le a korod, nemed és hogy melyik településen élsz. Lehet, hogy nagyon sokan érzik ugyan ezt a környezetedben, csak nem tudsz róla. Talán ha kicsit többet elárulnál magadról, még valami nagyon jó is kisülhetne a dologból :) )(L/15)
Én is szeretnék ilyen barátokat, akikkel lehet programokat szervezni... Nem alakítunk egy csoportot?:) 18/L
# 10 Én is ezt javasoltam. :D
A kérdező hozzászólása: nekem tetszik az ötlet :-)
Szia! Ha Debrecen neked jó, akkor írj!
nekem a wifi aljára van ráírva...
CTRL+H
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!