Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az Internet (20 db)

Hol lassú az internet, hol gyors de elvileg a laptopommal van valami baj. Mi lehet a gond?

30mb-os az internetem de laptopon általában 1mb-t mérek.De van amikor 25-t.Van amikor 3mb-al töltök le egy filmet de van amikor csak 400kb körül jön folyamatossan.Mi okozhatja ezt?Mit csináljak?

Legjobb válasz: speedtesten megméred naponta többször, ha a szolgáltató garantált sebességét eléri, akkor nincs teendõd, ha nem éri el, akkor meg beszólsz hogy nézzék meg.

speedtesten megméred naponta többször, ha a szolgáltató garantált sebességét eléri, akkor nincs teendõd, ha nem éri el, akkor meg beszólsz hogy nézzék meg.
szerintem meg a szolgáltatóval van a gond föleg akkor ha tömb házba lakol és egy router-õl kapja mindenki a netet és mikor többen használják pl. letöltés akkor nálad mehet lassabban. Azt is eltudom képzeni róluk hogy mindenkinek van 20 mbit sávja és laknak 20 benne az akkor 400 mbit sáv amit le kéne osszon a routernak de helyette nem ad csak 250-et és ezt "lopja" egyik a másik felhasználótól de ez szélsõséges eset mostanság.
A kérdező hozzászólása: de nem lopja tõlem senki a netet mert le van védve, és elvileg nem a szolgáltatóval van a gond mert a másik laptopon meg jobb sebességet mérek sokkal mint az enyémen szóval 99% hogy az én laptopommal van valami gond csak nem tudom hogy mi
nem tudjuk a részleteket, így megoldást sem lehet írni. Indíts egy live linuxot és mérj sebességet ott, ha ott is lassú, akkor lehet a windowsod van teleszemetelve.

Windows7-ben hol lehet beállitani, hogy az internet automatikusan csatlakozon?

el?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: XP-ben a Vezérlõpult-Internet beállítások http://ge.tt/3YCLb4A ( de átülök a win7-es géphez azért megnézem azon is )

XP-ben a Vezérlõpult-Internet beállítások http://ge.tt/3YCLb4A ( de átülök a win7-es géphez azért megnézem azon is )
átültem , itt is ugyanúgy van

Az internet explorer-en belül hol lehet beállítani, hogy csináljon képet, és hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.

Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.
Az Internet Explorer kb annyira kell a képkészítéshez, mint pl egy hajszárító, semennyire. Amit az elsõke írt az jó , én csak kibõvíteném : https://docs.google.com/Doc?docid=0Aa6gO8v33W1JZHdkN2h2dF8xO..
A kérdező hozzászólása: igen igen ezt értem csak a bnõm így nyomozott utánam és találtmeg régebbi pl beszélgetést kép formájában. bocsi ha értelmetlenü írok
A kérdező hozzászólása: ja és azzal magyarátza h az internet explorer néha csinál képet és h azt hol lehet megnézni
Nem csinál képeket, hacsak nincs rajta valami nyalánkság. (értsd: keylogger, stb...) A barátnõd jól á[email protected] Nõk... :D G.
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem:D


Hol lehet beállítani a Google Chrom-on, hogy "ugyan úgy" nézzen ki, mint az internet explorer?

Olyan csúnya ez a bet?stílus meg a méret. Hol lehet rajta állítani, mert alig bírom kiolvasni és mire kell állítani?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet beállítani.

Ezt nem lehet beállítani.
nekem a wifi aljára van ráírva...
CTRL+H
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!