Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet az Autókereskedők (2 db)

Hol lehet licitálni autókra? (Discovery Channelen láttam, az Autókereskedők című műsorban)

Tehát láttam a TV-ben hogy Angliában egy férfi,egy licitálos oldalon nézegetett kocsikat,licitált rá,és végül övé lett az autó? Magyarországon vannak ilyen megbízható oldalak,ahol autókra lehet licitálni?

Legjobb válasz: Az ebay-re gondolsz, Mo.-n a lízingcégek/bankok oldalain és vaterán lehet (ahol magánszemélyek hirdetnek) de nálunk szerintem az élõ árverésnek is nagyobb hagyománya van minthogy valaki netes licitre bocsássa az autóját eladási célból. Többnyire vagy roncshalmazok kerülnek fel (banki visszavett autók és társaik) vagy.... vagy roncshalmazok.

Az ebay-re gondolsz, Mo.-n a lízingcégek/bankok oldalain és vaterán lehet (ahol magánszemélyek hirdetnek) de nálunk szerintem az élõ árverésnek is nagyobb hagyománya van minthogy valaki netes licitre bocsássa az autóját eladási célból. Többnyire vagy roncshalmazok kerülnek fel (banki visszavett autók és társaik) vagy.... vagy roncshalmazok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!