Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet angolt tanulni (13 db)

Hol lehet angolul tanulni a neten?

Lehetõleg ingyenes legyen és közép szinten szeretnék tanulni.

Legjobb válasz: Elõtted írták ki két órával ezt a kérdést. Csak körül kellett volna nézni... [link]

Elõtted írták ki két órával ezt a kérdést. Csak körül kellett volna nézni... [link]
Hát én ajánlom figyelmedbe a http://www.engvid.com -ot ahol, angol nyelvû tanárok magyaráznak el egy egy nyelvtant kiejtést, adnak tippenek, stb. Ez azért jó mert fejleszti a hallás utáni szövegértésed, s elmagyaráz egy nyelvtant amit lehet, hogy ez által értesz meg egy igazi angol kiejtést hallasz... szoval én csak ajánlani tudom... próbáld ki legalábbis nekem bevállt.

Orosházán hol lehet angol nyelvet tanulni? (Teljesen a 0-ról kezdeném. )

Ha esetleg árat is tudtok, annak nagyon örülnék.

Legjobb válasz: Ezt találtam. Biztos drága. http://www.stoeng.hu/download/cv_hun.pdf

Ezt találtam. Biztos drága. http://www.stoeng.hu/download/cv_hun.pdf

Hol lehet ingyen angolt tanulni? (legjobb lenne valami netes)

Sziasztok!

Legjobb válasz: Itt van néhány: http://www.5percangol.hu/ http://www.angolnyelvtanulas.hu/news.php http://www.angol-tanulas.hu/ http://angolnet.extra.hu/ http://www.speakenglish.co.uk/?lang=hu És van egy nagyon jó könyv, amibõl én középfokúra készültem: 1000 questions 1000 answers a címe.

Itt van néhány: http://www.5percangol.hu/ http://www.angolnyelvtanulas.hu/news.php http://www.angol-tanulas.hu/ http://angolnet.extra.hu/ http://www.speakenglish.co.uk/?lang=hu És van egy nagyon jó könyv, amibõl én középfokúra készültem: 1000 questions 1000 answers a címe.
Hú, az 1000 kérdést én annyira nem ajánlanám, nagyon "magyar angolul" vannak benne a szövegek. (Még csak nem is klasszikus "textbook english"-ül). Persze arra nagyon jó, hogy szókincset halmozzon vele az ember, csak én mikor spanyolból hazajöttem, csak néztem, az elsõ két oldal szószedetben kapásból három olyan szót találtam, amit egyáltalán nem is úgy mondanak, biztosan megértenék azt is, ami a könyvben van, de egyszerûen nem azt a szót használják. Ja, mert nekem megvan a német és a spanyol változata is. Szó szerint ugyanazok a fordulatok vannak bennük. Ami viszont szerintem nagyon jó - amikor már egy picit tudsz - az a filmnézés. Elõször persze folyton meg kell állítani, meg visszatekerni, de aztán megszokja az ember, és az is egy nagyon fontos képesség, hogy akkor is ki tudd szûrni a lényeget, ha csak a szavak egy részét érted. Nekem az 5 perc angol egyébként jónak tûnik.
ingyen angolt nem tudok, de olcsót-tanfolyamokhoz viszonyatva-igen: http://www.kreativnyelv.hu/start.php 20e, és középfokra készít fel. nekem sincs pénzem tanfolyamra, de tanulni kell, és ez még belefér, és a férjem is tudja majd használni


Hol lehet online franciát tanulni? Valami olyasmi kéne, mint angolban a www.ingyen-angol.hu, csak alapvető szófordulatok, mondatok is jó lennének.

Legjobb válasz: www.ingyenfrancia.blogspot.com én innét tanultam pár alapot. Ha jó szinten szeretnél franciául miután ezt "tanulmányozod" megtnaulsz pár alapot, vehetnél egy francia nyelvtanulási könyvet vagy részt vehetnél francia tanfolyamon.

http://www.ingyenfrancia.blogspot.com én innét tanultam pár alapot. Ha jó szinten szeretnél franciául miután ezt "tanulmányozod" megtnaulsz pár alapot, vehetnél egy francia nyelvtanulási könyvet vagy részt vehetnél francia tanfolyamon.

Mit jelentenek a következő mondatok angolul, és hol lehet a neten találni ahol németet lehet tanulni amatőr szinten?

Show some repect talán = Mutass némi tiszteletet

Legjobb válasz: A You made your bones lehet hogy azt jelenti hogy ezzel alapoztad meg a helzeted, vagy hírneved?

A kérdező hozzászólása: A You made your bones lehet hogy azt jelenti hogy ezzel alapoztad meg a helzeted, vagy hírneved?
Lehet, igen :) .

Hol lehet neten Angolt tanulni?

Nem vizsgával, csak úgy, hogy tudjak többet pár szónál! És ahol leírják a kiejtést is, ami fontos lenne!

Legjobb válasz: itt: http://www.speakenglish.co.uk/phrases/?lang=hu

Vecsésen lakok és nagyon szeretnék angolt vagy németet tanulni (viszonylag olcsón). Tudtok hol lehet a környéken?

Legjobb válasz: Ezen a honlapon találsz az Európai Unió által támogatott nyelvtanfolyamokat: http://www.tudasodajovod.hu/

Ezen a honlapon találsz az Európai Unió által támogatott nyelvtanfolyamokat: http://www.tudasodajovod.hu/

Lehet interneten angolul tanulni? Ha igen hol?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag bárhol. 5percangol.hu, de ha videókat nézegetsz szöveggel, az is sokat segít.

Gyakorlatilag bárhol. 5percangol.hu, de ha videókat nézegetsz szöveggel, az is sokat segít.
Attól függ, hogy milyen szinten vagy most

Hol lehet Budapesten CALLAN method módszerrel angolt tanulni?

Mi a véleményetek róla, tényleg jó ez a módszer?

Legjobb válasz: ILC nyelviskola Cím: 1011 Budapest, Markovits Iván u. 4. I/5. - kaputelefon: 33 Tel.: 202 33 37 Mobil: 06 20 3493 336 E-mail: [email protected], [email protected] Web: www.ilc.hu

A kérdező hozzászólása: ILC nyelviskola Cím: 1011 Budapest, Markovits Iván u. 4. I/5. - kaputelefon: 33 Tel.: 202 33 37 Mobil: 06 20 3493 336 E-mail: [email protected], [email protected] Web: http://www.ilc.hu

Hol lehet Szegeden külkereskedelmi szakmai angolt tanulni?

Szegeden hol lehet középfokú külker. szakmai angolt megtanulni, vagy felkészíttetni magam?

Legjobb válasz: Köszi szépen az infot.

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az infot.
Szívesen :) Én is KITEX nyv elõtt állok, de én idegenforgalomból teszem le.. Nem tudok Pestre menni felkészítésre, így marad a könyv és egy magántanár. Nem is kell görcsölni azon, hogy a tanár maximálisan képben legyen, a könyv nagyon részletesen vesz minden tételt, kiemeli a legfontosabb szavakat, kifejezéseket. Magadtól is fel tudsz készülni belõle, bár én inkább javaslom a tanárt, az mégiscsak egy biztos pont. A kitex jó nyelvvizsga, nincs benne fordítás, átláthatóak a szóbeli tételek, jól fel lehet belõle készülni, nem a legdrágább.. :) egy évben 3x lehet vizsgázni belõle, dec-jan, ápr-máj, szept-okt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!