Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet akár (363 db)

Sziget. SZDSZ / LMP-székház.
kérdezd meg apádtól, õ biztosan szivesen válaszol rá!
Bp. VIII. Rózsika utcánál keresd a Shukár Ármándó és Hozé Szándokán bárját
BETEG!! :S
Angyal
fuckyeah gyanús:D

Tudnátok mondani hol lehet akár neten vagy Debrecenben bicikli teleszkópba rugót kapni? Első telóba kéne de a hátsó is elég kemény.

ne mondjatok 20 ezreseket mert nincs annyi pénzem.pls.

Legjobb válasz: A Holló János utcai UPC székházzal szemben, a tömbház alagsorában van egy bicikliszalon. A tulaj mindent megrendel, és be is szereli, jó áron, megbízhatóan.

A Holló János utcai UPC székházzal szemben, a tömbház alagsorában van egy bicikliszalon. A tulaj mindent megrendel, és be is szereli, jó áron, megbízhatóan.

Hol lehet akár nagyobb mennyiségben is, jó minőségű óvszert venni?

Pesten érdekelne :) És igen, elmúltam már 18.

Legjobb válasz: én az interspárba vettem 12 darabosat 2400ér.nem a kasszánál van hanem tusfürdõk meg a többi hülyeség felé.elvileg.

én az interspárba vettem 12 darabosat 2400ér.nem a kasszánál van hanem tusfürdõk meg a többi hülyeség felé.elvileg.
Vegyél egy dobozzal aztán használat után mosd ki. Hidd el kitart egy ideig XD.
tescoba és intersparba biztos van 12 db-os durex. az nemelég?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, találtam megfelelõt :) Vaterára nem is gondoltam h ott is lehet...
Vatera? Én nem kockáztatnék, és ha kiszúrták tûvel?
de egyébként vaterán több fajta van. van ezer darabos kiszerel is.. :D
dm-ben is láttam már 12 db-os durexet. 2200 ft volt
A kérdező hozzászólása: 12:33-as köszi, ez így egész tûrhetõen hangzik.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam h irreálisan spórolni akarok, hanem amit meg lehet venni olcsóbban is, azért nem fizetnék többet. Nem vagyok gyökér, és nem szeretnék mostanában gyereket. Nem véletlenül van ráírva h egyszer használatos.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam ott látni, csak 3as csomagot. Igazából úgyis elfogy, és nagyobb kiszerelésben olcsóbb.
Csak olyat arulnak!!!!!! :D

Hol lehet "akár" harminc forintért is olcsóbban benzint tankolni?

Eldurran az agyam, mikor a benzinár emelésekor kihangsúlyozzák, hogy a magas árak ellenére "bizonyos helyeken" lehet akár harminc forinttal is olcsóbban tankolni. De hol és hogyan?

Legjobb válasz: www.holtankoljak.hu

Nem azt mondják, hogy lehet akár 30 Forinttal is olcsóbban tankolni. Azt mondják, hogy lehet 30 Forint is az eltérés két kút között. Autópályákon például minimum +10, pofátlanabb kutakon +15-20Ft is lehet az átlagárhoz képest. Teszkó és madaras változatának a kútjain meg -10Ft kb egy normál MOL kúthoz képest. Ott a 30Ft eltérés. És inkább fölfelé van eltérés, mint lefelé.
nem tudom de tecika az ötlet.
A kérdező hozzászólása: Somló Tamáson volt ilyen a Szombat Esti lázban. De tudodok képet is küldeni email-ban akit érdekel.
szia, én is ilyet keresek, ha találtál, légyszi írd meg hol ...és mennyiért :)

Hol lehet akár éjjel is cukrászsüteményt kapni Pesten?

googleban nem találtam,olyanra gondoltam mint a Gorumand,ott is lehet pl sütit meg fagyit kapni. Hasonló?

Legjobb válasz: Nagyi palacsintázója... Arab éttermek végig a Körúton... Tesco... Valóban, amolyan igazi Cukrászdát én sem tudok. Esetleg az éjjel is szállító éttermek kínálatában van vmi érdekes a somlóin kívül. Pl: Avantinet.hu remek, de õk csak éjfélig voltak.

Nagyi palacsintázója... Arab éttermek végig a Körúton... Tesco... Valóban, amolyan igazi Cukrászdát én sem tudok. Esetleg az éjjel is szállító éttermek kínálatában van vmi érdekes a somlóin kívül. Pl: Avantinet.hu remek, de õk csak éjfélig voltak.
4.kerben az Árpád úton az Árpád üzletház mellett van egy cukrászda...Horváth cukrászda asszem... ott vettünk már sütit éjfél körül amikor haverokkal mászkáltunk =)

Természetes lókiképzést hol lehet tanulni? Most gimibe járok, de a lovak természetes kiképzésével akarok foglalkozni, tehát a Parelli módszert akarom használni. Lovat így akarok kiképezni és nem zablával. Ilyent hol tanítanak? Van erre iskola?

Legjobb válasz: gGimiben van egy olyan óra, hogy biológia, valamikor azon belül van olyan, hogy etológia. A természetes kiképzés szín tisztán etológia. Másrészt idomítani nem lehet tanulni, ez olyan, amit csinálni kell és úgy jön a tapaszatat. Harmadrészt ki kell ábrándítasalak, nem hiszem, hogy te valaha idomár leszel, az idomítás ugyanis agymunka, neked kell kigondolni hogyan magyarázod el az állatnak amit akarsz és aktívan módosítani a módszered útközben attól függõen mit jelez vissza az állat és mit kíván meg. Ezzel szemben te mástól akarod megtanulni a "receptet". Te nem idomítani akarsz, hanem másokat majmolni, az két külön dolog.

gGimiben van egy olyan óra, hogy biológia, valamikor azon belül van olyan, hogy etológia. A természetes kiképzés szín tisztán etológia. Másrészt idomítani nem lehet tanulni, ez olyan, amit csinálni kell és úgy jön a tapaszatat. Harmadrészt ki kell ábrándítasalak, nem hiszem, hogy te valaha idomár leszel, az idomítás ugyanis agymunka, neked kell kigondolni hogyan magyarázod el az állatnak amit akarsz és aktívan módosítani a módszered útközben attól függõen mit jelez vissza az állat és mit kíván meg. Ezzel szemben te mástól akarod megtanulni a "receptet". Te nem idomítani akarsz, hanem másokat majmolni, az két külön dolog.
A kérdező hozzászólása: Elsos vagyok es segitseget kertem! Azt hittem van valahol elmelet, mikor milyen jelekre figyeljunk ilyenek. A lovamat sajat magam kepeztem ki parelli 7 jatekara.
Parelli is használ zablát, az meg csak kivégzi a lovat, ha abszolút minden nélkül dolgoztatod hátasként napi szinten (ugyebár a nyereg eloszlatja a súlyt, szõrén ülve meg akárhogy ülsz, szétviszed a hátát...). Pár tízezerért (kb. 1, 5× annyi tízezres, mint ahány nap...) mindig szoktak lenni táborok, kurzusok, ilyesmik, ha meg tudod fizetni, akkor mehet, ha nem, akkor keresel egy instruktort és megpróbálsz valahogy megegyezni vele. (OFF - A hét játék nem lókiképzés még, csak egy alap, ha kiképezni akarnád, simán el lehet rontani komolyabb háttértudás nélkül).
Elõzõ válaszoló elég részletesen írt, de van sok kisebb edzõ is, aki foglalkozik ilyennel, ha Szentendre környékén laksz, tudom ajánlani egy régi edzõmet, fantasztikus tanár, mind lónak, mind embernek. Kifejezetten erre szakosodott iskoláról nem tudok.
A Parelli módszer amúgy nem arról szól, hogy nem zablával képzed ki a lovat. Eleve az a követendõ, ha azzal képzed ki, de a képzettség olyan fokára juttatod, ahol ez már elhanyagolható. A nyereg elhagyható a nélkül is, annál tényleg teljesen mindegy, mikor hagyod el, semmikor sem lesz a lónak jó... Konkrét iskola MO-n biztosan nincs, csak elszórtan tanárok, instruktorok, esetleg táborok, azt mondjuk úgy számold, hogy 2-3 hónapig tartod bértartásban (alsó/közép árkat.) a lovad VAGY elvégzel egy egyhetes tábort, és árban ugyanott vagy...

Hol lehet animés fancuccokat vásárolni? Akár rendelni netről

Olyat keresek ami megfizethet? áron vannak szóval nem 20.000 ft pl egy társka

Legjobb válasz: Ebay, animecon, sakurazaka Hát a megfizethetõ árat ne ilyen témában keresd, mert még a gagyit is felárral adják. :D De azért olyan 8ezerért már lehet használható táskát találni. Kulcstartót akár 2ezerért. :D De ha nem ragaszkodsz az oroginál cuccokhoz, akkor érdemes szétnézni meska.hu-n, és facén is van csomó ilyen amatõr/félamatõr önjelölt kézmûves, aki ilyeneket is csinál, nem mindegyik jó, de azért általában lényegesen olcsóbb. :D És lehet találni gyöngyszemeket is. Posztert meg ilyesmit lehet deviantartról, akár rendeslni, akár lementeni a képet és kinyomtattatni valahol.

Ebay, animecon, sakurazaka Hát a megfizethetõ árat ne ilyen témában keresd, mert még a gagyit is felárral adják. :D De azért olyan 8ezerért már lehet használható táskát találni. Kulcstartót akár 2ezerért. :D De ha nem ragaszkodsz az oroginál cuccokhoz, akkor érdemes szétnézni meska.hu-n, és facén is van csomó ilyen amatõr/félamatõr önjelölt kézmûves, aki ilyeneket is csinál, nem mindegyik jó, de azért általában lényegesen olcsóbb. :D És lehet találni gyöngyszemeket is. Posztert meg ilyesmit lehet deviantartról, akár rendeslni, akár lementeni a képet és kinyomtattatni valahol.

Fehér Concerse-s cipőt keresek! Venni akarok egy fehér converse cipőt de nem tudom hol lehet kapni és mennyiért (Budapesten lakok)! De nem akarom h drága legyen h hol lehet olcsobban beszerezni, tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Jah és még annyi lemaradt, h a honlapon ott az üzletkeresõ, és láthatod h Budapesten rengeteg helyen van Converse márkabolt. -elõzõ válaszoló-

Jah és még annyi lemaradt, h a honlapon ott az üzletkeresõ, és láthatod h Budapesten rengeteg helyen van Converse márkabolt. -elõzõ válaszoló-
most Converse-t akarsz vagy hamisítványt? véleményem szerint nagyon gázak a hamisítványok...de te tudod...egyébként Pesten minden plázában találsz fehér Converse cipõt, na ja, az ár az kb. 10.000. olcsón max használtan teszvesz, vatera stb.
Premier Outlets Centerben is vannak Converse cipõk, talán egy kicsivel olcsóbbak is, mint a plázákban.
http://www.converse.hu ott láttam többet is. Az áruk sztem k*rva drágák, az alsó határ, 13.990FT!!! Ha olcsóbban akarsz beszerezni, akkor csak hamisítványt.XD mert eredetit 13 ezer alatt nem kapsz. és írtad hogy nem akarod hogy drága legyen. :S gondolom õszre akarsz venni, de nem beleszólásnak, de akk már ne fehéret:S hogy fog az kinézni. állandóan takaríthatod. :/
vegyél egy fehér tornacipõt és varrj rá olyan matricát amilyen a cipõkön úgy is csak a matrica kerül sokba rajta
Múltkor valamelyik ismerõsöm 8.000-ért árulta. Fogalmam sincs honnan szedte. Premier Outlet jó ötlet.
Ehh a Premier Outlet... Ott vettem a cipõt tegnap, nagyon jó, de ha sima fehéret akarsz elõre szólok olyat nem kapsz, csak mintásat!(legalábbis sima csak 4-5 színben volt 42-es mérettõl!) Az ára elég drága. 15000ért vettem egy fekete kék mintásat(egy csillag és egy csík!bõr ráadásul). Az eladó mondta, hogy náluk inkább ezek a különlegesebb darabok vannak! Szerintem nézz körü a közeli plázában, tuti találsz!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) még annyira nem néztem körül azért kérdeztem tõletek :) majd most vmikor :)

Hol lehet nyári lenge nadrágot találni (akár egyszerû szabásút, akár kicsit buggyos felül gumírozottat), ami most nagyon divatos?

Régóta keresek már nyári lenge nõi nadrágot, amit akár jógázáshoz, akár az utcára, fesztiválra fel lehet venni, de még egy üzletben sem találtam. Leginkább mintásat szeretnék, de egyszínû fekete, vagy akár hommokszínûre is jó lenne. Meg tudnátok írni, akinek van vagy látott már ilyet, hogy milyen üzletben és nagyjából milyen áron lehet kapni?

Legjobb válasz: Nem tudom hol laksz, azt jó lenne tudni, hogy merre is keresgélsz. Én Szentendrén vettem a Roxy nevû kis üzletben 4000 Ft-ért.

Nem tudom hol laksz, azt jó lenne tudni, hogy merre is keresgélsz. Én Szentendrén vettem a Roxy nevû kis üzletben 4000 Ft-ért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!