Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ajtót vásárolni (2 db)

Hol lehet panel ajtót vásárolni?

panellakásba költöztünk, a régi ajtóinkat kidobtuk és szeretnénk új ajtókat venni, de annyira sajátságos méret? az ajtó kerete, hogy sehol nem árulnak olyat. az asztalos meg 50 ezer alatt nem csinál ajtókat...

Legjobb válasz: Egyik ismerõsömnek is ez volt a problémája. Õ inkább új, fából készült ajtókat vett... persze az ajtótokot is meg kellett csinlátatnia hozzá, meg hát az ajtó körül a fal sem nézett ki valami jól utána.

Egyik ismerõsömnek is ez volt a problémája. Õ inkább új, fából készült ajtókat vett... persze az ajtótokot is meg kellett csinlátatnia hozzá, meg hát az ajtó körül a fal sem nézett ki valami jól utána.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! úgy tûnik, hogy olcsóbban jövünk ki, ha veszünk valahol egy sima faajtót és átszabatjuk a mi méretünkre :(. Furcsa, hogy ennyi panellakás mellett ilyen kevés az olcsóbb lehetõség.
Hát Nálam:) 3 éve gyártjuk az elcseszett méretû panelajtókat. 25.000, - / db számlával. 06 30 - 262 90 58
A kérdező hozzászólása: csütörtökön hívlak!! köszönöm!!!!!! :) )))))
Hûha! Kiakadtam, hogy Magyarországon van olyan ember, aki "mer pénzt csinálni"! Gratulálok hozzá! Honlapod van???
Kedves Érdeklõdõ! Már több éve gyártunk egyedi méretû panelházba való beltéri ajtókat. Bõvebb információ honlapunkon: http://www.panelajto.5mp.eu
Az Az UNIKON-t én is ajánlanám, valóban korrektek az árak és nincsenek rejtett költségek.
Tisztelt Hölgyem/Uram! Ha gyorsan és kedvezõ áron szeretne ajtót lakásába hívjon bizalommal. Tel.: 06 30/985 58 38

Hol lehet olcsó kültéri ajtót vásárolni?

Igazából nekünk egy olcsó, tömör, legegyszerűbb ajtó kellene. Tehát nem bejárati ajtó. A házunk egyik szárnyából kívülről nyíló külső tárolóra kellene. Bárhol kérdezzük, a kültéri ajtó egyenlő a bejárati ajtóval. Ami viszont nagyon drága ebben az esetben, s felesleges is. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: vatera.hu

vatera.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!