Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet adni (108 db)

A barátnőmnek szeretnék adni valentín napra egy nyakláncot. A típus megvan, mert neten találtam, de nem tudom, hol lehet venni. (link lejjebb) hol lehet ilyet venni?

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2552386_460s.jpg

Legjobb válasz: ebay beírod, hogy lego necklace és kész de tessék, példa: http://www.ebay.co.uk/itm/Lego-Heart-Necklace-16-Silver-Plat..

ebay beírod, hogy lego necklace és kész de tessék, példa: http://www.ebay.co.uk/itm/Lego-Heart-Necklace-16-Silver-Plat..
de lehet h ez így 3nappal valentin nap elõtt halott ügy :D
A kérdező hozzászólása: igazából jövõhét vasárnap találkozunk csak, tehát akkorra kell :) de azért ha valaki tudna magyarországi helyet is mondani azt nagyon megköszönném (amúgy köszönöm a tippet )
A kérdező hozzászólása: mármint nem holnap, hanem jövõhét vasárnap
Nem igaz, hogy ez neked tetszik :D
Szerintem igen is nagyon jó ajándék, én nagyon örülnék neki :D

Szeretnék 7 hónapos babámnak kecsketejet adni! Hol lehet? és mennyi be kerül?

Legjobb válasz: Kecsketejet a gida fogyassza, 7 hónapos babának tápszert kell neki adni! Régen valóban (világháború idején) valóban adtak kecsketejet, ha az édesanyának nem volt teje, mivel a baba éhen nem maradhatott. Sok esetben vérszegénységet okozott, jobb esetben nem lett a babának baja.

Kecsketejet a gida fogyassza, 7 hónapos babának tápszert kell neki adni! Régen valóban (világháború idején) valóban adtak kecsketejet, ha az édesanyának nem volt teje, mivel a baba éhen nem maradhatott. Sok esetben vérszegénységet okozott, jobb esetben nem lett a babának baja.
Termelötõl, boltban. Szinte mindenhol lehet kapni. (Metro, Cora, Auchan, kimérõs tejes ez álltalában piacon van). Az ára 200- és 1500 ft között mozog. Én a metroban és a corában szoktam venni pasztörözöttet (ennek nincs olyan kellemetlen illata), viszont drágább 1000 ft/liter. De szerintem egy 7 hónapos babának még korai. Nincs étkezési táblázatod? Mi a védönõtõl kaptuk, ha kell elküldöm privin
A kecsketejben van egy enzim, ami meggátolja a vas felszívódását, ráadásul folsav sincs benne, ami a vas felszívódásához feltétlenül szükséges. Ezért a kecsketej tartós fogyasztása vashiányos vérszegénységet okozhat. Biztos, hogy ezt akarod?
Bocs, hogy nem erre válaszolok, de én nem adnék a 7hónapos babámnak kecsketejet, se semmilyent.
Egy éves kor alatt én se adnék. A kecsketej kecskegidáknak való, az anyatejet leginkább a tápszer közelíti meg. Lehet, hogy semmi baja se lesz a kecsketejtõl, de lehet, hogy épp így alakítasz benne ki egy súlyos étel-intoleranciát.
nyugodtam adhatsz:) keress fel a közeli falvakban "paraszt" embereket, náluk lehet. de hozzánk (város) kijön a szomszéd faluból a tejes, és házhoz hozza a tejet. ez a legjobb, a bolti nem jó.

A lányomnak a Tiffany nevet szeretném adni és így is szeretném írni, de sokat hallottam hogy nem engedélyezik mivel nem elég "magyaros". Igaz ez? Ha így van hol lehet ezt megkérni hogy így írhassuk?

Legjobb válasz: Számomra érthetetlen hogy miért adnak sokan angol neveket a babáknak!!!Hiszen rengeteg szép,aranyos lánynevek vannak a magyar nyelvben!ráadásul nem is mennek a magyar vezetéknevekhez!Annyira giccses!Ilyen Jessicatol meg Jenniferektol egyszeruen a hideg is kiráz.Nemigaz hogy egyeseknek nem bántja a fulét.Nekem soha nem jutna eszembe ilyen mánia nevet adni "szegény" gyereknek!!!Dehát kinek a pap,kinek a papné!

Számomra érthetetlen hogy miért adnak sokan angol neveket a babáknak!!!Hiszen rengeteg szép, aranyos lánynevek vannak a magyar nyelvben!ráadásul nem is mennek a magyar vezetéknevekhez!Annyira giccses!Ilyen Jessicatol meg Jenniferektol egyszeruen a hideg is kiráz.Nemigaz hogy egyeseknek nem bántja a fulét.Nekem soha nem jutna eszembe ilyen mánia nevet adni "szegény" gyereknek!!!Dehát kinek a pap, kinek a papné!
a Magyar Tudományos Akadémia engedélyezi a neveket, csak akkor engedik így írni, ha bizonyítani tudod a gyerek angolszász származását, pl. az egyik szülõ angol, amerikai stb. Nézd meg a Ladó-féle utónévkönyvben, hogy benne van-e egyáltalán úgy , hogy Tiffani!
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolónak: nem a véleményedre voltam kíváncsi hogy tetszik e, a kérdés teljesen más. Ha nem tudsz rá válaszolni ne tedd, de a véleményedre hogy neked milyen az ízlésed nem vagyok kíváncsi. Ha más tesz fel hasonló kérdést nem az ízlését kezdem gúnyolni, hanem válaszolok a kérdésére, ha nem tudok nem írok semmit.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak köszönöm :)
Igen, sajnos így nem lehet elírni, csak ha valaki a családban (te, vagy a férjed) angolszász országból származik, különben csak "Tifani" lehet. Meg majd felhívják rá a figyelmed, hogy a Tiffany magyar megfelelõje a Stefánia. Ámbár pont múltkor hallottam róla, hogy sokan vallják magukat olyan kissebbséghez tartozóknak, amirõl nem is kérnek papírt, mert egyszerûen nincs, és akkor mondhatod, hogy ez nálatok szokásos név így írva. Asszem a fókuszban mondták.
Szia! Az egyik ismerõsöméknek is így hívják a kislányt, de TIFFANIként lett anyakönyvezve. Grat!
A külföldi neveket mindig magyarosítják, ami az írásmódot illeti, kivéve ha az anya vagy az apa olyan országból származik, ahol az adott név elfogadott.
en nem ertem ha neked tetszik ez a nev miert ne adhatnad mi az usaba elunk es a fiam a max nevet fogja kapnimert ez megy a ferjem vezeteknevehez , es kulonben is rengeteg nev nem is magyar eredetu egy ket regi magyar neven kivul pl Vivien es a sok divat nev es stb
Most ezen mit nem értesz? Magyar Tudományos Akadémia nem engedélyezi, ezért. Csak magyar fonetikával. Ezen nincs mit nem érteni.


Hol lehet vért adni?

Helyileg Budapest érdekelne!

Legjobb válasz: Én is szeretek vért adni. Az idõpontokról és pontos helyszínekrõl a http://veradas.hu oldalon tájékozódhatsz.

Én is szeretek vért adni. Az idõpontokról és pontos helyszínekrõl a http://veradas.hu oldalon tájékozódhatsz.

Hol lehet a 80-as, 90-es években kapható Buci babát még megvenni? Hol találhatnék valakit, aki adna el ilyet?

Legjobb válasz: http://gportal.hu/gindex.php?prt=260311&pg=11009198&pmid=116.. ezen az oldalon, balkéz felõl találsz egy olyan menüpontot hogy keresem. ott érdeklõdj. nekem is van_))))))

http://gportal.hu/gindex.php?prt=260311&pg=11009198&pmid=116.. ezen az oldalon, balkéz felõl találsz egy olyan menüpontot hogy keresem. ott érdeklõdj. nekem is van_))))))

A sima boltban kapható fokhagyma granulátumot lehet adni lónak? Miben tér el a lovasboltban kaphatótól? Illetve hol lehet kapni extrudált kukorica pehelylisztet?

Legjobb válasz: Lehet. Mi a METROban vesszük jó nagy kiszerelés. Reggelire és vacsorára 1-1 evõkanállal szórunk. Amúgy szerintem semmi különbség közte, max a lovasboltban drágább_ pl most nézem van ami boltban vásárolva 1kg 1300Ft, lovas boltban 3kg 9800Ft (3260Ft/kg).

Lehet. Mi a METROban vesszük jó nagy kiszerelés. Reggelire és vacsorára 1-1 evõkanállal szórunk. Amúgy szerintem semmi különbség közte, max a lovasboltban drágább_ pl most nézem van ami boltban vásárolva 1kg 1300Ft, lovas boltban 3kg 9800Ft (3260Ft/kg).
Lehet. Mi is a metróban vesszük, ugyanaz van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Régi ruhákat hol lehet eladni? Turiba be lehet adni? És ha igen, mennyiért? Nincsenek rossz állapotban, bár ez lehet nem számít sokat.

Legjobb válasz: én nem ismerek olyat turikat, amik bevesznek ruhát. szerintem õk nagykerben szerzik be az árut, bálákban. a vaterán esetleg megpróbálhatod elsózni.

én nem ismerek olyat turikat, amik bevesznek ruhát. szerintem õk nagykerben szerzik be az árut, bálákban. a vaterán esetleg megpróbálhatod elsózni.
vatera, aprod.hu, jofogas.hu rengetegen adják el ott a cuccaikat. csak csinálj róla egy jó képet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!