Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a neten, hogy ki (11 db)

inkább itt nézz körül http://www.ps3-hack.hu/
A kérdező hozzászólása: itt már próbáltam érdeklõdtem is náluk de õk csak úgy tudják megoldani hogy 4.50-rõl vissza downladolják a 3.55 ös verziót és utána mehet rá a cfw.csak nekem pont hogy ez így nem jó nekem a 4.50 es vzió kéne vagyis szeretném
Elõször vissza kell downgaradelni, mert csak a 3.55 alatti fw-ket lehet törni. És utána mehet rá a 4.50-es cfw.
A kérdező hozzászólása: akkor ha jól értem 4.50-ról vissza rakják 3.55-re és utána felteszik rá a tört 4.50-es verziót?

Hol lehet megnézni a neten hogy kik az őseim?

Legjobb válasz: Nincs netes nyilvántartás arról, hogy kik az õseid. Az internet segítségével persze lehet kutatni, de elõször azzal kezdd, hogy a családtagoktól végigkérdezed, hogy milyen rokonokra emlékeznek, mi volt a nevük, mikor születtek, stb. és ahol elakadsz, ott már levéltárban folytatod a kutatást.

Nincs netes nyilvántartás arról, hogy kik az õseid. Az internet segítségével persze lehet kutatni, de elõször azzal kezdd, hogy a családtagoktól végigkérdezed, hogy milyen rokonokra emlékeznek, mi volt a nevük, mikor születtek, stb. és ahol elakadsz, ott már levéltárban folytatod a kutatást.
sehol
Ez csak akkor lehetséges, ha egy közeli hozzátartozód már egyszer megcsinálta, különben nem... és még akkor sem hiszem, hogy ez 100%-ban fedné a Te egyenesági õseidet. Mivel csak a vértestvéreddel (ha van) közös az összes õsöd, így elég fura lenne, ha valaki olyan szedegetné össze mondjuk az anyai ágadon lévõ szépanyádat (és tovább), aki neked apai ágon rokonod! Nekem szerencsém volt, az anyai ág teljes egészében fent volt neten, az apait viszont én kutattam fel. Az elõbbi úgy fordulhatott elõ, hogy digitális fényképezõvel az összes lejegyzésre került személy bekerült egy adatbázisba, amit errõl a kistelepülésrõl származó amerikai hapsi szabadidejében csinált... milliárdból 1 ilyen van, nekem szerencsém volt. egyébként ez a brit szigeteken, meg észak-amerikában már digitalizálva van, ott netes keresõben böngészhetnek az emberek. mi soha nem fogunk eljutni erre szintre..

Hol lehet megnézni a neten, hogy ki törölt vagy tíltott le msn-en?

Tudom, hogy van olyan netes oldal, de nem tudom a címet: (

Legjobb válasz: Azt, hogy ki törölt azt úgy tudod megnézni, hogy belemész a program Eszközök > Beállítások menüjébe, majd ott látod a partnereidet (kik aktívak és kiket tiltottál le.) Minden partner nevén nyomj egy jobb egérgombot. És ha aktív a "törlés" opció a felugró menüben, akkor az adott partner listájáról már törölt téged. Azt, hogy ki tiltott le, azt nem tudod megnézni.

Azt, hogy ki törölt azt úgy tudod megnézni, hogy belemész a program Eszközök > Beállítások menüjébe, majd ott látod a partnereidet (kik aktívak és kiket tiltottál le.) Minden partner nevén nyomj egy jobb egérgombot. És ha aktív a "törlés" opció a felugró menüben, akkor az adott partner listájáról már törölt téged. Azt, hogy ki tiltott le, azt nem tudod megnézni.
A tiltásra itt kapsz választ: http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker ;)
Az elsõ válaszoló elmélete hülyeség!
Sehogy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Második válaszoló. Elsõnek üzenem hogy bun.ó!

Ki lehet nyomozni, hogy egy bűnöző hol használja a netet?

Tételezzük fel, hogy a rendőrség keres valakit és az illető folyamatosan fenn van a Facebookon például.

Legjobb válasz: Szerintem ha TOR-t használ, akkor nem. Egyébként igen, mert a szolgáltató kiadja a rendõrségnek az IP címet. Ha pedig facebookon valódi képeket/adatokat ad meg magáról, akkor nagyon könnyen megtalálják. Szóval ha valami rosszban sántikálsz, fõ az inkognitó! ;)

Szerintem ha TOR-t használ, akkor nem. Egyébként igen, mert a szolgáltató kiadja a rendõrségnek az IP címet. Ha pedig facebookon valódi képeket/adatokat ad meg magáról, akkor nagyon könnyen megtalálják. Szóval ha valami rosszban sántikálsz, fõ az inkognitó! ;)
A kérdező hozzászólása: Én nem tervezek ilyesmit, de ha mégis megtenném, akkor kis idõ múlva itt állnának az ajtóm elõtt? :)
Attól függ, hogy mennyire vagy okos és körültekintõ. Még a TOR sem garantálja a teljes névtelenséget, ha mondjuk flash vagy java pluginek futnak.
Attól függ hogy mit csinálsz. Ha kisebb dolgok akkor a szolgáltató levélben küld egy ejnye-bejnyét hogy nem kéne. Rosszabb esetben felbontják a szerzõdést és megszüntetik a netkapcsolatot. Ha meg esetleg olyan dolgot akkor lehet hogy még aznap a TEK fogja rád rúgni az ajtót. Nagyon nem mindegy hogy valakinek belépkedsz a facebookjába vagy kiírod hogy mikor és hol akarsz megölni egy fontosabb embert, esetleg tonnaszámra töltöd fel a gyerekpornót.

Hol találok a neten olyan programot, amelyet be lehet állítani hogy mikor kapcsoljon ki a számítógép?

akár hetekre hónapokra is

Legjobb válasz: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/shutdown_timer_v3.08.html Elsõ találat egy 3 másodperces google keresés után. Ennek a válasznak a leírása telik ötször annyi idõbe!

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/shutdown_timer_v3.08.html Elsõ találat egy 3 másodperces google keresés után. Ennek a válasznak a leírása telik ötször annyi idõbe!

Nyíregyházi kismamák, segítség? Most költöztünk nyíregyházára és neten nem találom sem azt hogy hol a terhesgondozó, sem azt hogy ki lehet a védőnőnk? Fel kellene őket sürgősen keresnem, 33hetes vagyok.

Tudnátok legalább egy kiindulási telefonszámot adni, ahonnan valaki elirányít a megoldáshoz? Nagyon köszönöm!!!

Legjobb válasz: szia. az Apácai iskola mögött van egy utca és ott van a terhes gondozó.zöld kerítése van és ki van rá írva. Hol laktok?

szia. az Apácai iskola mögött van egy utca és ott van a terhes gondozó.zöld kerítése van és ki van rá írva. Hol laktok?
http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyermekklinikak_korhazak_gy.. Itt találsz egy nyíregyházi elérhetõséget ott talán tudnak segíteni azt hiszem ott is van terhesgondozás de infojuk biztos van, amivel segíthetnek.
itt vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia, ne haragudj, nem voltam azóta fenn, a stadion utcaiba kell majd járnom. Köszönöm az infot!!!!
Még biztos nem jelent meg, máskülönben fellelhetnéd itt -ott, de ez sehol sincs. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de én nem ezt a könyvet keresem. A címe az igaz hogy úgyanaz, de annak a könyvnek amit én keresek a szerzõje Gregory Maguire. : )

Ki tudja, hogy Debrecen környékén mikor, milyen nyári gyermektáborok indulnak? Persze elfogadható áron. Hol lehet ezeket megnézni a neten?

Írhattok linket is, helyet is. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Bentlakásos, vagy hazajárós tábor érdekel?

Bentlakásos, vagy hazajárós tábor érdekel?
A kérdező hozzászólása: Hazajárós. Mondjuk 07.00-16.00 között.
Akkor én tudok! A Gulipán játszóház Hajdúszoboszlón nagyon jó, többféle programtípusból lehet választani, kézmûveskedés, színjátszás, madarászás, lovaglás stb. :) http://gulipanjatszohaz.extra.hu/
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam a kérdést. Debrecenben is érdekelnek táborok.
Hu ez nekem is hasznos köszi.
http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=butor MINT SZ ELSÕ! MI IS ITT VETTÜK, ÉS NAGYON JÓ!
Igaz ez Vecsés, de ha van autód, érdemes ide is kinézni: http://www.katibababolt.hu
bababoltcsepel.gportal.hu, ez a XXI.kerület központjában van, szerintem érdemes ellátogatni a honlapjukra.
ikea- hensvik- 24.000.- a minõsége is jó szerintem ahhoz képest hogy ikea

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!