Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a neten, hogy a (101 db)

nekem gyakran kellene fordítani szöveget... :) milyen nyelv?
A kérdező hozzászólása: Angol nyelv, és a fiam csinálná.Megbeszélném vele, és válaszolunk.
A kérdező hozzászólása: Milyen szövegeket kellene fordítani és mennyiért? Csak angol jöhet szóba. (Most érettségiztem belõle.)
Szerintem nem igazan talalsz ilyesmit.
Ha megvan a szakmakód, akkor a kódra rákeresve látszik, hogy milyen munkakörök láthatóak el vele.
A kérdező hozzászólása: #elsõ válaszadó : köszönöm, én is ettõl tartok, de ha bármit találok, akkor közzéteszem. #második válaszadó : köszönöm, utánanézek ennek, mert még nem tudom a kódot.

Hol lehet a neten megnézni, hogy egy bizonyos gyerek autósülésnek milyen a töréstesztje? Az espiro optima pro gyerekülés érdekelne.

Legjobb válasz: Szia több oldalon is közzéteszik általában, keress rá, hogy ADAC törésteszt, vagy gyermekülés teszt. Keresgélem neked az oldalt ahonnan én szoktam nézni, ha megtaláltam, megírom!!

Szia több oldalon is közzéteszik általában, keress rá, hogy ADAC törésteszt, vagy gyermekülés teszt. Keresgélem neked az oldalt ahonnan én szoktam nézni, ha megtaláltam, megírom!!
sehol, mert eddig nem tesztelték.


Hol lehet a neten utánna nézni, hogy mit mikor lehet adni a babáknak?

Legjobb válasz: Én itt szoktam: http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Szia! Sok helyen utána lehet nézni, de az az igazság, hogy mindegyik más és más. Más ami a babakönyvében van, más ami a netes oldalakon és megint más, amit a védõnõ mond... Én már beleuntam, hogy mindenhol mást írnak!
A kérdező hozzászólása: És akkor te , hogy döntöd el, hogy mit mikor lehet adni? :)

Hol lehet a neten megnézni, hogy Ferihegy 1-es illetve 2-es terminálról mikor, hová indulnak járatok illetve mikor, honnan érkeznek?

Legjobb válasz: http://bud.hu/ Van egy "Járatinformáció" címû táblázat, rögtön az elején.

http://bud.hu/ Van egy "Járatinformáció" címû táblázat, rögtön az elején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hol lehet a neten olvasni hogy hogy kell hajópadlót lerakni?

esetleg képekkel.

Legjobb válasz: http://barkacsolas.uw.hu/Hajopadlo_fektetes_RJ.pdf http://paraszthaz.blogspot.com/2006/09/padl-leraksa.html http://www.parkettas-parkettazas.info/hajopadlo-lerakasa.html a gugli a rabszolgád!:D

a pdf a legjobb amugy....és szerintem jobban járnál ha szakember véleményét is kikérnéd mert elég macerás meló és ha valamit elrontassz életed végéig nézegetheted....fõleg akkor van baj, ha nem jól illeszted és felvizesedik, kirohad.
A kérdező hozzászólása: jajj már ne induljon ki mindenki magából. egyébként nincs lehetetlen, és javíthatatlan. aki meg se próbálja tuti nem fog menni. de azért majd mást is megkérdezek a témában. jó ez a pdf :D köszi!
igazán nincs mit....és nem magamból indultam ki:D:D csak tisztában vagyok vele hogy az egyik legdrágább és leg kényesebb padlóburkolat...csak segíteni akartam ezzel a tanáccsal, hogy ne szórj ki az ablakon súlyos pénzeket....de végülis nem az én pénztárcám....:D:D
A kérdező hozzászólása: ok :-)

Hol lehet a neten rendelni babáknak ajtorácsot, amivel megakadályozom hogy kijöjjön a szobábol ha nem akarom?

Legjobb válasz: Szia! A vaterán és a teszveszen is tudsz venni, olcsóbb, mint újonnan.

Szia! A vaterán és a teszveszen is tudsz venni, olcsóbb, mint újonnan.

Hol lehet a neten megnézni, hogy mennyit fizet a Groupama Garancia biztosító lakásbiztosítása baleset esetén?

Legjobb válasz: Azt sehol, annyit fizet amekkora összeget a kárszakértõ megállapít a kár összegére. Ez az egyezséges kárkifizetés. Aztán olyan is van, hogy beáztok, és elfogadjátok, hogy számlára fizessen ergo jön a józsibácsi kft megcsinálja stb majd benyújtja a biztosítónak a számlát amit az kifizet. Szóval a számlás kifizetésnél te nem kapsz egy petákot sem csak a javító. Üdv, egy biztosítós

Azt sehol, annyit fizet amekkora összeget a kárszakértõ megállapít a kár összegére. Ez az egyezséges kárkifizetés. Aztán olyan is van, hogy beáztok, és elfogadjátok, hogy számlára fizessen ergo jön a józsibácsi kft megcsinálja stb majd benyújtja a biztosítónak a számlát amit az kifizet. Szóval a számlás kifizetésnél te nem kapsz egy petákot sem csak a javító. Üdv, egy biztosítós


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!