Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a műanyag (39 db)

vatera?
hát az ikea honlapján...nem? ha meg használtat gondoltál, akkor Vatera, tesz-vesz...
A kérdező hozzászólása: Igen az ikea honlapján lehet , de a házhozszállitás költsége 28 000 forint körül lenne 100 km-re , többszöröse az áru értékének.

Hol lehet a fülhallgatóra szerezni ilyen kis fekete fülhallgató védőt, ami védi a fülhallgatónál lévő műanyag részt amit bedugunk a fülünkbe?

Már tegnap le akart esni az egyik amikor jöttem hazafelé,de amikor este elment szórakozni,és a szórakozóhelyen el?vettem,hogy kibogozzam,akkor az egyik fülhallgató részr?l lejött az a védöakármi,és nem találtam a zsebembe,és szeretnék venni egy ilyen véd?t.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, nem lehet külön olyat kapni, vegyél egy új fülest.

Én úgy tudom, nem lehet külön olyat kapni, vegyél egy új fülest.
A kérdező hozzászólása: Pedig lehet olyat kapni a Media Marktban, olyan 800ft körül van, és kb 6 db/pár van benne, és fülvédõ szivacsnak hívják


Hiper-Szuper marketek, esetleg méteráruban sima szalag, vagy mezõgazdasági bolt
Én csillogó csomagolópapírt ajánlanék !
ahogy megírtad az ajtóra való szalagfügöny 100 ft-os boltban :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, végülis felhívtam a kiskertész boltot, ami egy gazdabolt, egybõl tudták, hogy mirõl van szó, és szalagfüggöny a neve. 280 Ft volt egy, de minden szalagot hosszában kettévágtam, mert vastag volt, úgyhogy már áll is a színes májusfám. A szomszédban nagy mûanyagtáskákat vágtak szét és azzal is szép lett!!
Gazdaboltban kapható:http://shophunter.eu/hu/prod_det.php?product=KGA-P-0030/1281..

Normál, műanyag öngyújtót hol lehet feltölttetni? Illetve mivel lehet? És hol? Azt tudom hogy a zippokban benzin van.

Legjobb válasz: Legotbbet nem lehet. Nagyon ritka az amit lehet. Eldobbando cikk.

Legotbbet nem lehet. Nagyon ritka az amit lehet. Eldobbando cikk.
A kérdező hozzászólása: Ok. Van egy fém gyújtóm is. Azt tuti fellehet. Hogyan? Mivel?
töltõgázzal...
Ez igen amatõr kérdés, remélem nem a fiatalságodnak tudható be, hanem hogy csak kacsintgatsz a ohányzás felé. Bár semmi közöm hozzá...
A kérdező hozzászólása: Nem sok közöd van hozzá valóban. Amúgy nem vagyok dohányos, néha elszívok 1-2szálat de ennyi. Kifogyott a gyújtóm, újat venni meg nem akarok, mert nem támogatom a mûanyag hulladék keletkezését.. Azóta már vettem ilyen gázöngyújtó töltõt, csak fel kell töltenem.. Amúgy még mindig nem válaszolt érdemben senki, hogy hol lehet feltöltetni? vagy már nem létezik ilyesmi? mondjuk most már mindegy, megoldom én.
Polipropilénnel
mekkora segg vagy:DD

GRACO Quattro Tour babakocsinknak letörött a bolygósítást kikapcsoló pöcke. Hol lehet megjavíttatni? Vagy laktrészt venni hozzá? (műanyag kütyü)

Legjobb válasz: Ahol vetted, ott biztos tudnak segíteni, hogy hol lehet szervizeltetni. Ha még garanciális, akkor meg a kereskedõnek kötelessége elintézni a javíttatást.

Ahol vetted, ott biztos tudnak segíteni, hogy hol lehet szervizeltetni. Ha még garanciális, akkor meg a kereskedõnek kötelessége elintézni a javíttatást.
El akarod vetni? Szerintem nem fog kicsírázni.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez volt a kérdés?? El írtam egy szót de nagy dolog, Mi vagy te Helyes írás elemzõ..Gyökér
Egy szót? Az egész mondat egy sz#r. Jah... helyes írás.

Mi a neve annak a műanyag vminek, amit a kiságy kivehető rácsai végén van? Hol lehet olyat venni?

Legjobb válasz: Öööö... hol? A mi kivehetõ rácsainkon nincs semmi.

Öööö... hol? A mi kivehetõ rácsainkon nincs semmi.
Nem arra a mûanyag hosszú sínre gondolsz, ami azért van, nehogy összerágja a kiságyat a gyerek?
Nekünk van a kiságy kivehetõ rácsainak végén egy fehér mûanyag dugó vagy kupak szerû, ami a rugóhoz ér - így lehet kivenni azt a néhány rácsot. Nem hiszem, hogy ennek külön neve lenne, és azt sem hinném, hogy külön árulnak ilyet - valami alternatív megoldást kell kitalálni és mással helyettesíteni, ha ez eltört/elveszett.
A kérdező hozzászólása: 07:57-es pont erre gondolok. Szerintetek mivel lehet helyettesíteni?

A reptéren lehet venni visszazárható műanyag zacsit vagy nekem kell vennem valahol és már abba csomagolva vinni a folyadékokat? Ha nekem kell megvennem korábban, akkor hol lehet kapni? EasyJet

Feladható poggyászom nem lesz, tehát azt ne írjátok, hogy abba rakjam a fogkrémet pl.

Legjobb válasz: lehet venni az ujsagosnal a repteren, legutobb 40 ft volt darabja. De Nemeto.ban pl automatabol lehet venni.

lehet venni az ujsagosnal a repteren, legutobb 40 ft volt darabja. De Nemeto.ban pl automatabol lehet venni.
Így keress rá: simítózáras tasak. Pl nagyobb üzletekben is van, én pl a vaterán rendeltem, de leginkább csak nagyobb kiszerelésekben lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem simán felengedték egy sima zacsiban is, tusfürdõvel együtt. Mindegyik a kicsi, dm-ben kapható volt.
Ikeában is kapható, a bõröndöknél vannak :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!