Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a kung fu (5 db)

Hol lehet letölteni a kung fu panda torrentjét?

Legjobb válasz: csak a magyarhangos kell

A kérdező hozzászólása: csak a magyarhangos kell

Hol lehet komoly thai box, kick box, kung fu, tae kwan do stb. fogásokat, trükökket nézni a neten?

enkívül fontos kivitelezhet?(a mindennapi életben egy támadó ellen is alkalmazható, eredményes) trükkök, fogások kellenének, azokról olyan video, melyben bemutatásra kerülnek azok végrehajtási módja, de csak ha megcsinálják benne a trükköket, és egy szót se mondanak róla, hogy hogyan kell csinálni, végülis az se baj. el?re kösz

Legjobb válasz: El kell menni egy klubba. Magadban feleslegesen kínlódsz.

El kell menni egy klubba. Magadban feleslegesen kínlódsz.
Nem teljesen értek egyet az elõttem szólóval. Én és még néhányan összeverõdtünk, és nekiálltunk netrõl leszedett videók meg még pár más forrásból. Gyakorolgattunk, egymást elemeztük, és mikor elmentünk ténylegesen egy terembe...... akkor mi voltunk a királyok!!!!!! Na jó ez kamu, mármint nem voltunk királyok, de mint kiderült, volt egy-két dolog amit már nem kellett megtanulnunk. El kell menni jónéhány thaibox vagy kickbox edzésre, azért mert ezeknél a legtöbb a harc az edzésen. Ha már tudsz egy s mást, utána már bármibe belekezdhetsz, akár magadtól is. Nagy valószínûséggel rá fogsz jönni a helyes tecknikára!


Kung fu panda 2 hol lehet megnézni a neten?

Legjobb válasz: A kis fiam szeretné megnézni de sajnos én eddig nem találtam meg :S:S:S:S:S:

A kérdező hozzászólása: A kis fiam szeretné megnézni de sajnos én eddig nem találtam meg :S:S:S:S:S:
netmozin kerested már?
A kérdező hozzászólása: Igen de ott sem lehet megnézni :S:S:S::S:S:
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
online-filmek.hu DVD minõség

Milyen az a RÁK Kung-Fu és hol lehet ilyet tanulni?

Hallottam , hogy van a kung-fun belül egy ilyen stílus is a többi. Na de mégis milyen, mit?l különbözik a többi kung-futól?

Legjobb válasz: az elottem szolo pont most bakizott, hiszen a rak stilus pont az emberi anatomiat veszi alapul. a rak ollojahoz hasonlo modon "csipi" meg az emberi izuleteket, veredenyeket, idegeket ezaltal teve artalmatlanna a vegtagokat vagy akar az egesz testet. magyarorszagon meg nem hallottam hogy tanitana barki is.

az elottem szolo pont most bakizott, hiszen a rak stilus pont az emberi anatomiat veszi alapul. a rak ollojahoz hasonlo modon "csipi" meg az emberi izuleteket, veredenyeket, idegeket ezaltal teve artalmatlanna a vegtagokat vagy akar az egesz testet. magyarorszagon meg nem hallottam hogy tanitana barki is.
Mert ez a legritkább, szerintem itt mo-n nem lehet tanulni.
Szerintem az ilyen állatneves harcmûvészetek nem a legjobbak. Valami olyat keress ami "tudományos" tehát a kifejlesztésekor figyelembe vették az emberi anatómiát, az egyszerûség elvét, és hatékony önvédelemre tanít pl: Karate, Wing Tsun Kung Fu, Aikido ez mind hatékony nagyon, csak tudni kell használni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!