Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a korábbi (7 db)

Hol lehet megtalálni a Bajai III. Béla gimnázium korábbi felvételi feladatsorát s azok megoldásait?

Legjobb válasz: Ha nem tudod leírni azt, hogy "bajai", akkor ne is akarj oda jelentkezni, ott magasabbak az elvárások, mint amit te nyújtani tudsz!

Ha nem tudod leírni azt, hogy "bajai", akkor ne is akarj oda jelentkezni, ott magasabbak az elvárások, mint amit te nyújtani tudsz!
A kérdező hozzászólása: Tehetek róla h a telóm rosszul érzékel:P
A kérdező hozzászólása: Am meg jól írtam ez a gimi neve :PP
III. Béla Gimnázium, Baja. Ez a neve. Tudom, oda jártam.
A kérdező hozzászólása: Igen, az volt a neve, de megváltozott.
Mindenhol egységes a felvételi:) Beírod, hogy felvételi feladatsoroksés kiadja õket:) én is oda jelentkezeksés már az összes magyart megírtam nagyon könnyûnek.A matekra még gyakorolni kell , de az is menni fog, legalabb is remélem :D Kíváncsi vagyok ki lehetsz :33 voltal nyíltnapon?:3 Amúgy sok sikert^^
A kérdező hozzászólása: nem voltam nyílt napon+_+
Nofene :DD akkor nem valószínû, hogy találkoztunk már :DD(pedig tuti emlékeztel volna ram xd) és elsõnek jelölöd meg a Bélát ?:DD

Facebookon hol lehet megnézni a korábbi eseményeket az idővonalon, úgy mint régen, dátum szerint?

Legjobb válasz: Jobb oldalon felül van évek és azon belül hónapok szerint lebontva. Bár nem mindig, láttam már olyan profilt, ahol egészen máshogy nézett ki az egész fb :)

Jobb oldalon felül van évek és azon belül hónapok szerint lebontva. Bár nem mindig, láttam már olyan profilt, ahol egészen máshogy nézett ki az egész fb :)


Hol lehet megnézni a hotdogon a korábbi üzenőfalra írt üzeneteket az adatlapon?

Mindig csak az aktuális napi üzenet jelenik meg..

Legjobb válasz: sajnos, én úgy tudom h nem lehet.

sajnos, én úgy tudom h nem lehet.

Nem tudnátok, hogy a Rádióknak van egy konkrét, csak gondoltam, akkor már általánosságban kérdezem, olyan, hogy egy adott órában vagy-vagy akár egy időponthoz képest a korábbi pár dalok előadóját címmel együtt hol lehet megtalálni?

Tehát konkrétan egyszer a Classfm Rádiónál volt az az egyedüli helyzet, hogy, amikor valaki betelefonált és kellett volna mondani (de magától nem tudta az illető), hogy mi volt a nem tudom én 2-3 dallal korábbi dal és a telefonban, tehát jóformán "élő közvetítésben" mondta, hogy próbálja megnézni, akkor éppen, tehát-tehát ez nem lehetett (amit én is ismerek) a Rádió honlapja, hanem egy más weboldal, ahol is "felsorolja" akár, de ezt most csak én mondtam, hogy "felsorolja", hogy tényleg a korábbi dalok! A Lány akkor ott kezdte tényleg sorolni, visszafelé "valahonnan"! De valaki hallott már "webesek, internetesek", tehát, hogy ez hol mi lehet???

Legjobb válasz: Mi van? Ennek fuss neki még egyszer...

Mi van? Ennek fuss neki még egyszer...
Ez katasztrófa! Fogadjunk, hogy életedben egy könyvet el nem olvastál! Ilyen zagyvaságot mûvelt ember nem ír le.

Hol lehet megtalálni a korábbi évek felvételi ponthatárait?

Középiskolák érdekelnek, nem az egyetemek, f?iskolák.

Legjobb válasz: Szerintem a középiskolait nem hozzák nyilvánosságra, mert az iskolánként változó, ha meg nem variálták már megint. Végülis a központi felvételi az nem minden iskolában számít ugyanúgy. Van ahol fontos, van ahol nem is foglalkoznak vele. Ezt az adott iskolában tudják neked megmondani.

Szerintem a középiskolait nem hozzák nyilvánosságra, mert az iskolánként változó, ha meg nem variálták már megint. Végülis a központi felvételi az nem minden iskolában számít ugyanúgy. Van ahol fontos, van ahol nem is foglalkoznak vele. Ezt az adott iskolában tudják neked megmondani.
a felvi.hu n fent vannak sok sikert
Háda Kft.boltjaiban általában vannak jó minõségû babaruhák.Nekik van kifejezetten gyerekruha bolt a Rákoczi úton.Én a Váci útiba szktam menni, ez kifejezetten kilós ruha , Lehel tér-Dózsa Gy. út között
Sugárban is nyílt amerikai turi, szupi.
Mi lenne, ha felemelnéd a fenekedet a gép elõl és mondjuk szétnéznél te magad?
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszadónak: Mi lenne ha bunkó válasz helyett inkább nem válaszolnál semmit?!
A kérdező hozzászólása: A többieknek köszi az infót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!