Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet a kórházon kívül (2 db)

Kecskeméten hol lehet 4D uh csináltatni a korházon kivül?

Ugy tudom,hogy a korházban csak azokat fogadják akiknek van beutalojuk(problémás terhesek).Tud valaki olyan magánrendel?t ahol ezzel foglalkoznak?Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Lehet menni kecskemétre a kórházba is, épp most kérdeztük meg ,Dr.Tankó András végzi a vizsgálatot és 9000-16000ft egy vizsgálat ,attól függ mit szeretnél/képecske,kazetta illetve cd/boldog babavárást kivánok !18 hetes kismami:)

Lehet menni kecskemétre a kórházba is, épp most kérdeztük meg , Dr.Tankó András végzi a vizsgálatot és 9000-16000ft egy vizsgálat , attól függ mit szeretnél/képecske, kazetta illetve cd/boldog babavárást kivánok !18 hetes kismami:)
A Kápolna utcán szerda délelõttönként Bérczi Ildikó is csinál 4D Uh-ot. Mi nála voltunk, nagyon elégedettek voltunk vele. Õ 12ezret kér és mindent rögzit DVD-re, plussz egy fotót is kapsz még hozzá. Az õ tel.sz.:20 934 9917 Boldog babavárást!
google.ba írd be hogy 4 d uh, kihoz egy csomót az ország egész területén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Nektek is boldog babavárást!

Hol lehet szülni a kórházon kívül?

Halottam, hogy léteznek már bizonyos szül?otthonok, ahol csak szül? n?kkel foglalkoznak, külön szobákban elhelyezve, baba-mama központúan, és nem betegségnek tevkintve a terhességet!

Legjobb válasz: Ha kérhetlek ne szülj otthon!!!!!! Soha nem tudod mi lesz a babáddal vagy veled ami a korházban csak apro rutin otthon pedig tragédia lehet.!!

Ha kérhetlek ne szülj otthon!!!!!! Soha nem tudod mi lesz a babáddal vagy veled ami a korházban csak apro rutin otthon pedig tragédia lehet.!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!